Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    14. Listopad 2016. 11:00

Occito samo moja beba nece ide radno spavati! Tj ide pa se probudi, ili grc ili tako sama od sebe...ja neznam sta cu sa njom vise! Zaspala oko 8 do 9 i onda budenje sve do carobnog sata 23:30 :O Pa onda udrila do 4 i 6ipo, pa sam je razvlacila do 9 u krevetu da bar jos malo odspava.
    MM danas doma, taman da je cuva cili dan dok ja peglam i pocistim po kuci.

Sanjaraka e odspavali smo ka ono nesto, iako mi draze da noc stabilizira. Nikako joj objasnit da ako nece sad spavat, kad ce! :)

Tpol uhvati je tu i tamo koji grc, ali cini mi se sve manje i manjetraju. Jel se pomalo povlace ili zato sta sam izbacila pola jelovnika neznam.

Ugolina u tih sat ipo je bila i kava uracunata. A inace me voznja opusta pa mi dobro doslo da si razbistrim misli a i njoj da odspava malo hehe

Sanjarka88
    14. Listopad 2016. 11:24

Crazy da svakako bolje da je veca. Nasa je kao 6-12mj al nema sanse da izgura prvu godinu. 

Deeka pomaloooo doc ce to sve na svoje prva 3mj su najgora 😘 moj cesto zaspe u 19h vec ja bi volila da ide malo kasnije pa duze i odspava no tako je on sad sebi namjestio minjat ce se to jos. Ovako bar uzivam cilu vecer u miru 😆

Maru za nemajku godine 😂😂😂

Ellie ajme sretna si ako je ovo prvi put da te povrijedio. Mene moj s takvim pizdarijama povrijedi svako 2-3 dana, pa ja cmizdrim (da on ne vidi) pa sutim cili dan pa onda on pila sta je i tako u krug. Sinoc je zaspao na kaucu i ja ga budim da idemo spavat on promrlja nesto i ostane to vec par veceri tako obicno se u neko gluho doba noci probudi pa prebaci u sobu sinoc nije ni to 😠😠😠 kad mu nisam zavitlala jastuk skupa s njim kroz prozor! Jbg ja sam takva ili cemo kako spada ili necemo. Da sam tila sama spavati nebi se udavala u picku materinu! Eto kad moram psovat al dobro ja sam ekstrem.
    Al ima dana kad stvarno mislim d je sve na meni i kuća i junior, i mudrica, i njena skola, i trenizi, i kupovina za kucu sveeeee a on kao radi pa jel.... mah
    I sad bi jos i sama tribala spavat??? Ma odi u kc. Zanemarite me danas imam pms i južina je vani 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

uykmyjh
    14. Listopad 2016. 11:57

Ugolina ahhahhha a slatkica prozdrljiva 😁😍
    Mare sta je kupio? Moj ima tihu patnju za onim kompresorom i svim nastavcima. On je 1000kn 😬😥 
    Sanjarka reci ti njemu lipo to pa nek se misli 😁 ja sam odma svome dala do znanja da nema zajebancije samnom 
    Sta se psovanja tice, stvarno me treba izbacit iz takta da bi boga opsovala, tipa ono jednom godisnje...nisam neki vjernik al ne diram se ni u boga ni alaha ni budu 😂😂😂
    Crazy novi mob jeeeej!

TPol
    14. Listopad 2016. 11:59

Evo i mene, moja je odlucila da joj je dosta lijepog spavanja po danu pa imam pune ruke nje heheh 
    Sinoc je zaspala u 1 nakon sto sam je dva sata nosala i uspavljivala 😡😡😡 a cijelo popodne nest dremkala

Sanjarka super si kad se mozes suzdrzat ja svom sve odmah u facu i ne popustam dok se ne posvadamo ili dok ne rjesimo hahha 😬😬😬 al da muski misle ako rade da je to to , drugo nista ne treba 
    Elle i ti si super ja bi se svom popolea na vrh glave sta se kaze 

Isla sam napravit joj putovnicu i potrajalo je jer su krive podatke unesli na drugi dokument a mm to nije kontrolirao kad je radio te druge dokumente 😡
    I da skuzila sam da je moj ugovoe na poslu samo na 3g a to istice u ljeto haha tak da izgleda posle porodiljnog trazit nesto novo 😕😕 bez veze ......

Psovanje ne psujem samo vicem Fak fak fak hahah ..... 

Crazy sta si dobrog kupila?

mare1989
    14. Listopad 2016. 12:13

sandrich on ima kompresor,ja kauem nek kupuje sta god mu treba za posao jer on s tim alatima nama zaraduje.Kaze da je kupio svasta,donio je racun da cuvam radi garancije a nisam ni pogledala sta je kupio 😁 samo znam da nijekupio djeci pidame a rekla mu 😠😉

mare1989
    14. Listopad 2016. 12:14

sanjarka nemoj tako,nisam ja tako losa mama 😁😉 samo se ne drzim pravila prehrane

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.