Ellie mala je bombon😍😍😍 odlicno za pohvale od doktorice🖒🖒 gdje je taj lidl da i ja odem vidjet sta imaju😁 a hranilica ako moze bit sa nije sjedeci skroz polozaj kako ne!
Tpol mozda svekrva misli da smeta il nesto? Il je cudna😁
Ja kupila neki sprej u dm-u antibakterijski pa sa tim malo naspricam nove igracke. Steriliziriala bocice jednom i to kad sam ih otvorila prije upotrebe. I ne koristim prasak i omeksivac na kojem je beba na ambalazi😁 bas pretjerivanje...
Mi bili na uzv kukova..sve odlicno, ne trebamo dolazit vise. Bili unutra ravo 1:30 min ! Joj cure moje drage srela sam susjeda bivseg sa jaruna i njegovu kcer sa sinom..mali jadnicak bolestan..samo sam zahvalila Bogu sta mi je karlo zdrav i sta smo mi svi zdravi i nadat se da nikad necu trebat ic u klaicevu😔😔😔
Aaahaha da vam pokazem kak zajebavam svoje dijete 😂😂😂 toliko je mlatila nogama da sam joj zavezala strample
I bilo joj je smijesno prvo 😂😂😂😂😂😂😂
Hahha ugolina umirem hahah 😂😂😂😂 misli si sta sad hahha
Ma moja svekrva misli da smeta iako sam rekla 100put da ne .... Al dobro bolje tako nego da je kao kod tebe Elle hahha to je strasno
Crazy bravo za novi mobitel 👍🏻👍🏻👍🏻
Bellar super za kukice 👍🏻👍🏻
Ja sad citam i razmisljam koji rozi balon damn it! 😂 sjetila se,ja isto citam nadimke i onda idem gledat kad pisete da su bebani slatki...
url=https://lilypie.com]
Ugolina bravo, uljepšala si mi večer. Sve si mislim petri tako izvest. Mlati li ga mlati
Crazy sad smilići kreću!
Kašice po plafonu 😨. Pod roba da, zid da, al plafon!
Nek moja licka papicu, a cicu nek ima koliko treba.
Pošaljem ti inbox. Valek zvrcni ih, možda će za zadar skoro.
Vidiš dizajn namještaja, to mi mama htjela radit i upisala drvnu industriju/ tehnologiju, htjela arhitekturu ne znam zašto nije. I na kraju nije struka koja smije dizajnirat 😢
Sunshine fini poklon paket
Abies da da, plafon, sta reć mali mi je silan 😂
A namještaj ja to ovako za sebe, jer mi je sve u dućanima ružno, pogotovo regali za tv... Inače smo mi arhitekti svima beskorisni, svi si "znaju" sami složit kuću, a dizajn interijera je svima ono... "kaj je to!?!?" skupo i nepotrebno, teško kod nas dizajn prodati. Da nije bilo legalizacije i novih zakona, nitko dan danas nebi pomislio angažirat arhitekta...
Ugolina 😂😂😂😂😂 to su meni radili kad sam bila mala😁😁😁 i ja to napravila necaku i svi me cudno gledali😂😂
Mame vecer! Sto se radi?
Ja popodne vodila malu u zubara. Pa malo trosile usput. Petar je napokon dobio jaketu sad mozemo u setnje 😂😂
Posli oko rucka, juniora.. otusirala se, pogledala seriju i odoh u krpe.
Petric spava vec od 19h s tim da se probudio u 20h jest jer je zadnje jeo u 15.30h. Vidit cemo sto mi je nocas spremio bas je uzbudljivo to kad neznas sta mozes ocekivat haha 😂😂😩
E da dok smo mi bili u zubara tata čuvao sina i minjao posranu guzu i skoro povratio ahahaha
Bebacice znala sam ja da ti neces dobit masazu koju ti hoces zato i pitam 😂😂
Jel cura uspila odspavat danas sta?
Misija joj da te unisti 😂😂😂😂😂 krepajem haha!
Ellie ma bravo za tvoju predivnu djevojcicu 😍 super je napredovala. Sto ce Ena prvo papat?
Moze hranilica cim ima toliko polozaja znaci da je neki skoro pa lezeci
Abies dobro cura jabuku papala? Petric danas pojeo 2/3 male kasice. Ja zadovoljna.
Deeka vi ste nešto i spavali danas 👍 fige da ne pokupite od tate virozu
Tpol a pusti svekic ti si ponudila da svrate kad hoce ma nek rade što ih volja 😉
Moji svekici jako slabo dolaze kod nas ugl mi idemo njima.
Sunshine ja nisam ni jednu igracku koju je dobio oprala a sad sve trpa u usta 😩 a jbg nemajka
Crazy novi mob! 👍👍👍👍ajmo daj smajlice 😁
Bellaru bravo za kukove! A bolesna djeca najezim se momentalno od tuge. Nedaj Boze 😔😔
Ugolina kako si je samo svezala 😂😂😂😂 moj bi instant popizdio haha
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Da zavrsimo dan s mojom sveki..nista drasticno zasad,al opet sam joj cupala dijete iz ruku jer nije vise mogla nit pricat koliko joj mala teska bila..onak zasto se forsaaaaaaas??????!?!???? Grrrrrrrrrr!!! I nova fora,nosi ju,pa pride dedi i govori joj ajde lupi ga,lupi ga i uzima joj rukicu i kao da udara starog,pa nogicom daj ga lupi daj ga lupi!! Waaaaaa!!! Umjesto da ju nauci da daje pet il nes,ne lupi ga..ajmo dijete od malena naucit da lupi dedu ili tatu i kak je to zabavno,ma bas divota od ucenja..alergiju sam odma dobila..bas me zanima dal bu tak i dalje brijala jer morat ce opet dobit raport od mene.. Ono sto me jos vise zivcira sto toliko ruzno psuju svi,svevisnji im u skoro svakoj recenici..i to ce dobit raport da nek se izvole skulirat pred njom..necu da mi prva stvar koju dijete izgovori bude bog ti mater j..... I slicne varijante.. I ja dosta psujem,najcesce postapalica jebote,ali naravno da se pred djecom kuliram,mislim ipak sam odgojitelj 😂😂😂😂😂 ali ovo mi stvarno dize kosu na glavi.. Ah, u tom tonu zatvaram vecernju temu..laku noc 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji