Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    13. Listopad 2016. 13:24

Ja sam prije stalno radila kolace.. sad mi samo za nas dvoje glupo ista peci.. pogotovo kad mm na poslu ima taaaako fine kolace I popust na njih 😁

Abies
    13. Listopad 2016. 13:57

Ellie pa tebi se ni ne isplati radit kolače 😉
    Ne bih ni ja. Al roćkasi su ipak moram tortu. Sad mi se svodi na ekspresne kolače. 
    Bellaru da da veselo mi. Lidl ne kužim, tu im skladište a asortiman 👎
    Fina jabuka!!!! Danas
    Možda i zaspi napokon sad 😴

TPol
    13. Listopad 2016. 14:02

Pozdrav mamice! 

Bas ste puno natipkale odu jucer , svaka cas 👍🏻👍🏻 
    Mi juce nismo imali grceve pa je vec u pola 9 spavala do 23 pa 3,6,8 to je njeno standardno, bas si je sama naoravila raspored, mozda tako i ostane kad se rjesimo grceva ,.,.. Inace pokusavam uvest neki red jer dok docekam tu knjigu sretna beba (cekam da stigne) bit ce prekasno haha 
    Svako dopodne izidemo van u ergu, ona tu zaspe malo se budi za jest dam joj i nastavi spavat , dodemo doma 12 malo presvlacenje hranjenje dremkanje , i spavanje u 2 . 
    A sinoc ona tako super spava ja nisam mogla zaspat do 2 😞😞

Vidim tema dohrana, uh bojim se toga al ja sam vec s 3mj jela telecu juhicu hahha tako da kasnite hahhahaha

uykmyjh
    13. Listopad 2016. 14:50

Kad se po "pravilima" smije uvesti teletina i teleca juha? Ja isto mislim to sta ranije uvest 😂

uykmyjh
    13. Listopad 2016. 14:50

Al dobro ne bas s 3 mj 😂😂😂👌👌👌

Ugolina
    13. Listopad 2016. 14:58

Sandric,Da mu das i s tri aj kaj bi mu bilo??  ne zasolit nit zacinit i kaj.. Ja sam tak lezerna kaj se tog tice,ne ovo ne ono,ajde brate kaj bi im bilo, nebi nitko umro..moja je jela vec juhu s mrkvom

bebacica
    13. Listopad 2016. 14:59

Sandrich teletina od 7 mj 😄

Ugolina
    13. Listopad 2016. 15:02

Ja stvarno mislim da se oko svega  vezanog uz bebe pretjeruje..od dohrane pa na dalje.. Nedaj boze nekih alergija preosjetljivosti i tako,al ak je s djetetom sve ok ne vidim problem, ova krema ona krema, ovaj prasak onaj  prasak, daj ad nedaj ad, doji dok ide nemoj dojit, daj ovak daj onak... 😲🔫

Ugolina
    13. Listopad 2016. 15:05

Btw,bebacica,mala ti je ko bombon!!! 
    Kad tak promijenite slike profila,sve mi se pomotate!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ti si imala onaj rozi balon kao,jelda?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.