Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    14. Listopad 2016. 15:22

Vidis mare mom to hobi, bilo bi pametnije da je sve te pare potrosia na bolji auto sta govori vec neko vrime 😁 al ajde, neka ga, jednom se zivi 😂

Abies
    14. Listopad 2016. 16:01

U koje vrijednice. Ja kupoaonu polizala. Pokenjan veš oribala. A taman jučer veš oprala. 
    Jabuka 4 žličice vrhom punr ponjupala. 5je zacvilila. Jedino se tamno pokakala 😒  (2put, od jednog 💩 ne razmišljam). Pa si mislim jel joj rano za kašice...proći će me.
    Ručak većinom gotov. Nemam tijesto, a do trgovine sam lijena palit auto (ah taj život na selu 😥)
    LLR tako nekako brak!
    Moj izbečio oči nskon 1,5h s bebom. Meni cijeli dan tako. A on bježi, pa tata treba kukuruz istovarit, pa kod nas treba kamenčić stavit na lijevo... Onda mi se za vrh požali da mu ne dam seksat. Imam ga cijeli dan 😜
    Trening, pa mm me ugodno iznenadio. Dok se tu ne otvori prostor, ide se u jasku, a svekar živi par km od jaske. Onda bi mm obavezno tati da mu da flašu, novu pelenu... Ja to po potrebi odem. On svaki dan ga tetoši. Kad je škrt platit ženu...sado mazo. Al meni pasalo malo vidjet ljude i trgovinu. Onako na miru. 
    Odoh delat

Ugolina
    14. Listopad 2016. 16:52

A moj je ok,ne mogu se pozalit..skuzio je jos prije bebe ak se sjecate kad sam vam rekla da sam pala na glavu i mjesecima crkavala,da ako ja ne mogu da nece nitko i onda je poceo..upoznao vesmasinu,strik,sudericu, partvis..nebu peglo,cistio kupaonu npr i kuho,al ja zadovoljna..i svida mi se na kaj sve obraca paznju,sto meni nebi recimo palo na pamet..dode nam netko,recimo javnim prijevozom ili bilo kak,on ce nakon sto ta osoba ode prebrisati cijeli kauc vlaznim maramicama ili odnijeti deku na pranje jer kaj bi njegova bebe lezala di je netko sjedio sa svojim prljavim hlacama..ili svaku vecer joj sve pofuri vrucom vodom,od duda flasice,cak i igracke..ili ak joj omiljeni medo padne na pod,odma ga fura prat i donese joj drugog..naime,kupio je valjda jos tri takva medvjedica frik 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Ugolina
    14. Listopad 2016. 17:00

😂😂 zene,u kakvoj ste vi formi? Naime,muz i ja se maloprije  jel podruzili... Mi smo se toliko smijali u kakvom smo kurcu..mene bole ti zglobovi,pa me zaboli vrat,njemu zasteka koljeno i skljoca,pa kuk,pa u neku pozu,smeta mi salo,pa mlijeko pocne curit,pa on pak svoj zglob mora namjestit😂😂😂😂 znaci uzas zivi,ko da se jebu baba i deda od sto godina

bellaru
    14. Listopad 2016. 17:13

Ove vrece za spavanje. To su one bez rukava ? Ja se ne kuzim u to. Jel moze beba na trbuh u tom?

Mare jooj i moj je gledao taj alat. Nadam se da nece do lidla😨 aaa jela cokoladu 😁😁😁 jel joj  se svidjelo?
    Ellie tako moj kaze da ne moze ustat a da mu ja neki zadadak nedam. Ja ti samo na to sutim jer misli da je pametan i u pravu. A nije ga briga kad se ja cijelu noc ustajem da hranim i presvlacim malog i ustanem u 7 i maknem ga iz sobe da se gospodin naspava i onda on ustane i kaze sta je za dorucak? ( vilica u oko!!!) 
    Nemoj bit tuzna..muski znaju bit sebicni i ne kuze stvari koje ti napravis za njih...to im je pod normalno.zato ti vozi svoj film i cim ustane ti mu reci da napravi nesto😁
    Sanjarka ma to je najjace oni misle rade pa nista drugo ne trebaju u zivotu osim j****,  a ti kucu , djecu  ,oko kuce, rucak mu skuhaj i jos mu daj navecer p***  i jos ako moze da izadje nakon j*** van sa prijateljima😁 to je vjecita borba sa njima 
    Tpol dobra si kad to mozes. Ja.odustala od svadje sa svojim jer na kraju ja ispadnem kriva za sve. On kao ode na cugu pa ga nema do 6 uj pa ja ispadnem kriva. Radje tiha misa. Ja ko djete bacim mu cistu robu na pod i takve svari😂 ne znam se vise ni svadjat kako treba.

Ugolina gdje je na kraju bilo tih mjedvjedica????  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🙈ko baba i deda😂😂😂😂😂  pazi da kuk ne iscasis!!😂😂😂😂

bellaru
    14. Listopad 2016. 17:22

Ja jos ne znam u kakvoj sam formi jer nisam jos ni probala al necu moc jos dugo odgadjat😔 nekako mi nije do toga😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.