Nama lidl 50/56 jos malo sirok...cekam da principesa odradi svojih pola sata pa idemo kod frendova friskih mladenaca vidit kako su se skucili.
Dohrana,ne mislim nesto pretjerano strogo ali se mislim drzat nekog reda....
Bas sta ugolina kaze pretjeruju. Ja od pocetka i sampon i sapun i kremu i ne stavim ispod nje svaki put tetru pa sveki stavlja za mnom 😂 ne perem mahnito ogracke,neke kao nemajka nisam uopce oprala a jednom sam cak zabunom na moru oprala robicu sa faksom i zamislite!!!! Nista joj nije bilo.
Tpol mi smo kuca do svekrica i ona svrati svaki dan barem 10,15 min. Meni je to nekako normalno. I hocu da se navikavaju jedna na drugu pomalo.
Ellie aaaa Wna je bas preslatka 😍
Zspavljivanje beba....vjeciti misterij.
url=https://lilypie.com]
Ugolina da da imala sam rozi balon 😄
Abies ja bas suprotno. Citam nadimke i onda netko nekome napise za profilnu, a ja cek cek pa nisam skuzila 😝 vracam se da vidim.
Ellie premedena je 😍
Hvala svima za profilnu, iako ju jos nisam popravila 😆
Nemojte mi o dolascima svekrve, odmah dobijem tahikardiju . Mi smo samo jednom bili kod svekrve- jer je ona uvijek nama dolazila. Al to i nema toliko veze s bebom koliko je ona... Uz to sto dodje nervira strasno kad bulji u nju. Ne kuzim. NItko drugi ne bulji osim nje. I stalno bi ju dizala, pa spustala pa onda Ena place (a Ena nikad ne place). Uglavnom dosta o svekrvama. Namaste
Bas sam dobro danas, neuropedijatrica toliko nahvalila Enu, pao mi kamen s srca... Mala je bas borac..
Btw. imam onu hranlicu u 5 polozaja- moze Ena unutra ?
Bolje je imat Lidl kraj uprave . Tu je uvijek sve tip top, imaju svaki dan stotinjak kontrola i uvijek ima svega. Osim onih stvari od prije par tjedana
Pogodite tko ima novi mobitel nja nja nja nja nja njaaa 😂😂😂
Bebac spava, sad treba još ovog većeg sredit i mir... Nama danas neki uspavan dan, ja jedva ostala budna, bebo skoro sve prespavao, jedino se stariji neda hehhe taj je neslomljiv
Abies baš sam jučer pomislila na tebe i valeka... I ja ću to rijesit kad bude vrijeme
Dohrana, ja bome neću prije nego budem stvarno morala, imam traume s prvim haha... Ribala kašice sa zida i plafona 😂😂😂 pobacala masu toga... Dok god ide bez, ja se šlepam 😎
Sortiraj odgovore
Najstariji