Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    13. Listopad 2016. 16:36

Nama lidl 50/56 jos malo sirok...cekam da principesa odradi svojih pola sata pa idemo kod frendova friskih mladenaca vidit kako su se skucili.

Dohrana,ne mislim nesto pretjerano strogo ali se mislim drzat nekog reda....
    Bas sta ugolina kaze pretjeruju. Ja od pocetka i sampon i sapun i kremu i ne stavim ispod nje svaki put tetru pa sveki stavlja za mnom 😂 ne perem mahnito ogracke,neke kao nemajka nisam uopce oprala a jednom sam cak zabunom na moru oprala robicu sa faksom i zamislite!!!! Nista joj nije bilo.

Tpol mi smo kuca do svekrica i ona svrati svaki dan barem 10,15 min. Meni je to nekako normalno. I hocu da se navikavaju jedna na drugu pomalo.

Ellie aaaa Wna je bas preslatka 😍

Zspavljivanje beba....vjeciti misterij.

url=https://lilypie.com]

bebacica
    13. Listopad 2016. 16:47

Ugolina da da imala sam rozi balon 😄
    Abies ja bas suprotno. Citam nadimke i onda netko nekome napise za profilnu, a ja cek cek pa nisam skuzila 😝 vracam se da vidim.
    Ellie premedena je 😍

Hvala svima za profilnu, iako ju jos nisam popravila 😆

Ellie00
    13. Listopad 2016. 17:44

Nemojte mi o dolascima svekrve, odmah dobijem tahikardiju . Mi smo samo jednom bili  kod svekrve- jer je ona uvijek nama dolazila. Al to i nema toliko veze s bebom koliko je ona... Uz to sto dodje nervira strasno kad bulji u nju. Ne kuzim. NItko drugi ne bulji osim nje. I stalno bi ju dizala, pa spustala pa onda Ena place (a Ena nikad ne place). Uglavnom dosta o svekrvama. Namaste 

Bas sam dobro danas, neuropedijatrica toliko nahvalila Enu, pao mi kamen s srca... Mala je bas borac..
    Btw. imam onu hranlicu u 5 polozaja- moze Ena unutra ?

Ellie00
    13. Listopad 2016. 17:50

Bolje je imat Lidl kraj uprave . Tu je uvijek sve tip top, imaju svaki dan stotinjak kontrola  i uvijek ima svega. Osim onih stvari od prije par tjedana

CrazyPuppet
    13. Listopad 2016. 18:40

Pogodite tko ima novi mobitel nja nja nja nja nja njaaa 😂😂😂
    Bebac spava, sad treba još ovog većeg sredit i mir... Nama danas neki uspavan dan, ja jedva ostala budna, bebo skoro sve prespavao, jedino se stariji neda hehhe taj je neslomljiv
    Abies baš sam jučer pomislila na tebe i valeka... I ja ću to rijesit kad bude vrijeme
    Dohrana, ja bome neću prije nego budem stvarno morala, imam traume s prvim haha... Ribala kašice sa zida i plafona 😂😂😂 pobacala masu toga... Dok god ide bez, ja se šlepam 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.