Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    14. Listopad 2016. 08:57

Haha mene bi moj vec silovo sto puta nakon tak dugo 😂😂😂😂

Sunshine1
    14. Listopad 2016. 09:07

Baby imali smo identicnu vecer,s tim da se ona nesto mrdala oko 1 i 5 ali sam ju ignorirala 😎

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    14. Listopad 2016. 09:08

Sad pogledam svoj ticker  i shvatim kako ce tih 5 mj i dohrana doc ono sutra 😅 idem malo kopat po onoj app

url=https://lilypie.com]

CrazyPuppet
    14. Listopad 2016. 09:17

Ma vreću imam i nemam. Mislila je kupit i zove frendica doći će nas viditi i što mi treba... I donese vreću ali malu, kaže nije bilo većih, al evo ti račun pa si zamijeni kad dobiju... E sad kad će dobit... Trebam nazvat da nejdem bez veze. Tako da ga sad još pokrivanje dekicom i toplinom, s tim da sad poplun zguram uz madrac da ga ne može više maknut. A i ispod njega sam stavila dekicu, jer su mu rukice vani a u sobi je stvarno hladno.
    A za psovanje treba stvarno jaka snaga volje da se kontroliraš a pogotovo je to problematično ako svi oko tebe psuju, onda više ni ne čuješ kad opsuješ... Svevišnjeg nikad, al ove uobičajene mi znaju pobjeć...
    Sanjala 390kn u lidlu za namirnice za tjedan dana, nije strašno 😁
    Bit će i danas tmuran dan 😥

Sanjarka88
    14. Listopad 2016. 09:54

Lako sta bi mene moj silovao nego bi ja njega 😂😂😂

Evo vidila da na cool club ide 15% uh! Nego Baby jel magic baby i zutom srijedom ima 15% na sve? 
    Mudrici sam zamislila kupit air maxice za rodju a ona to nezna rekla sam joj da nece dobit nista 😆 vridilo bi iskoristit ove popuste. 

Crazy nisi strasno potrosila 👍 ja idem isto u tjednu kupovinu i bas volim kad racun bude tako ok 😆
    Kolika je vreca? 

Sunshine pitaj mene sve sta te zanima 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    14. Listopad 2016. 10:25

Jutro curke

Mi smo imali super noc od 20-3 i onda od 3-4 je gugucala,mlatila nogicama i usput cicala,pa onda od 4-8 odspavala,sad evo lezi na meni i gleda sta ja radim.Moj mm je jucer spizdio 1000kn u Lidlu kupovao alat,a djeci pidame zaboravio uzet.Jucer sam svojoj curici dala da lize cokoladu malo,sram me bilo  smigam joj a ne smije jos nista.

Ugolina
    14. Listopad 2016. 10:36

Mare,jos jedna nemajka ovdje,haha,ja dala svojoj sladoled da lizne,ona mi ga zgrabila i pocela cicat ga i mljackat, jebote pojela bi ga cijelog da ga nisam uzela istu sekundu a onda je pocela ljuta vristat na mene 😂😂😂😂😂😂😂

Ellie00
    14. Listopad 2016. 10:51

Jutro cure, 

ja se nisam bas naspavala. Ne zbog bebe nego mm. Naljutio me i povrijedio jucer i to valjda prvi puta od kad smo u braku/ vezi tako. I to zbog takve sitnice. Pokusavam stvano biti obzirna jer radi puno, ne mora doma nista nit mu zanovjetam. Al jucer se naljutio na mene jer sam ga zamolila da donese usisavac da bebi nos ocistimo i poslije mu rekla da ga pospremim na sto je rekao da si ide u sobu odmorit da ne moze tu... mislim wtf? Kao on ne moze ustat bez da ga ja zamolim nesto da napravi... 
    Prvi put smo otislo spavat bez rijeci. Ja nemam snage za raspravu i znam da je to krivo a on izgleda smatra da je on u pravu... bas neko tuzno jutro

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.