Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    13. Listopad 2016. 12:08

Dobar dan zene majke 
    Tko je ono stavia jaknicu, baby? Imamo mi slicnu, mm kupio da kao imaju iste jakne 😂 
    Dohrana posteno krenila, oooovo sam cekala 😁
    Nemam ni ja pojma za podrigivanje ali jucer je sam podrignio dok je sjedio u jaju. Nosala ga i tupkala i nikako. Spustim ga i zaboravim i on kasnije sam to obavi 👌
    Bellaru ja bi recept torte od kesten pirea pliiiizzz. Mm ga obozava

mare1989
    13. Listopad 2016. 12:12

Ja sam svojoj djeci uvela dohranu vec sa 4mj tj cim su mogli,sinu sam jednom bila smiksala becku i pomfrit  bilo mi ga zao,mi jeli a on nas tuzno gledao.Svasta sam im miksala,pedijatrica je bila zadovoljna,samo je rekla ne jaja prije 1god i mlijecne proizvode da polako uvedem tek od 7mj,a posto sam sinu vec sa 4mj davala kravlje mlijeko i nije imao reakciju ranije sam krenula.

Sanjarka88
    13. Listopad 2016. 12:24

mare1989

Ja sam svojoj djeci uvela dohranu vec sa 4mj tj cim su mogli,sinu sam jednom bila smiksala becku i pomfrit  bilo mi ga zao,mi jeli a on nas tuzno gledao.Svasta sam im miksala,pedijatrica je bila zadovoljna,samo je rekla ne jaja prije 1god i mlijecne proizvode da polako uvedem tek od 7mj,a posto sam sinu vec sa 4mj davala kravlje mlijeko i nije imao reakciju ranije sam krenula.

Ovo se zove bezbrizna dohrana 😂😂😂

Sandrich uci uci na nama jadnima koji smo prvi na redu 😭😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bellaru
    13. Listopad 2016. 12:28

Ugolina gdje ima takvih duda?  Daj recept za sacher! Ja ga volim. Obozavam kombinaciju cokolade i dzema!  

Mare becki i pomfir😂😂🖒🖒🖒 sa koliko si mu to miksala? Mare obavezno javi kako mami ide sa mobitelom😁

Sandrich stize recept  kad se vratim iz zg-a🖒 

Crazy probaj   ga stavit na trbuh kad nece. Kod mene upali tako kad. 

Sanjarka a ja mislila nema cjepljenja nakon tog😂 a nisu ti stapici malo preteski??🙊

Ugolina
    13. Listopad 2016. 13:10

bellaru

Ugolina gdje ima takvih duda?  Daj recept za sacher! Ja ga volim. Obozavam kombinaciju cokolade i dzema!  

Mare becki i pomfir😂😂🖒🖒🖒 sa koliko si mu to miksala? Mare obavezno javi kako mami ide sa mobitelom😁

Sandrich stize recept  kad se vratim iz zg-a🖒 

Crazy probaj   ga stavit na trbuh kad nece. Kod mene upali tako kad. 

Sanjarka a ja mislila nema cjepljenja nakon tog😂 a nisu ti stapici malo preteski??🙊

Ne znam,dudu sam dobila samo sliku ovu..kaj se tice recepta,nemam ga.. Napravim tri tanja tvrda biskvita tamna od kakaa (jer se bojim da ak napravim jedan debeli da se nebu dobro speklo),kako koji stavim prelijem ga zasecerenom vodom ili rumom u isto zasecerenoj vodi,ovisi za kog radim, rastopim marmeladu od marelice il koju imam,premazem biskvite i prelijem cokoladnom glazurom..

mare1989
    13. Listopad 2016. 12:31

sanjarka samo sam pazila da nema reakciju 

mare1989
    13. Listopad 2016. 12:32

bellaru imao je nekih 4-5mj jeo je s gustom

bellaru
    13. Listopad 2016. 17:25

mare1989

bellaru imao je nekih 4-5mj jeo je s gustom

Eto dokaz da se ne treba strogo i slijep drzat tih knjiga i njihovih zabrana i uputa

bebacica
    13. Listopad 2016. 12:56

Dan

Bebi spava na meni. Zaspala u 12 uspjela se vec 2 puta probuditi, kaaakooo?! Zeli da ju nosam, e neces, cim natipkam spustam ju na krevet. Zelim se kraviti kraj nje po krevetu s tabletom 😂😂

Ja ne znam na koga ce ona biti tako visoka. Mm je 185, ja 168. A npr sogor ima skoro 2m sogorica 173, a mala necakinja pinklec. Ove mjere ko moj bumbar imala tek s 6mj.

Sanjarka nisam dobila masazu koju sam htjela 😜 svi su muski isti malo pipkaju i odmah hop
    Evo Crazy zna hahahhaha 😂

Ellie i kod mene je tako. Radi do pola 4 i treba mu sat vremena da dode doma iz grada. A kad radi popodne da ne pricam. Ujutro u 10 ode dode u 8. 
    Danas ostaje do 6 aaaaa. Samo da bi sutra isao u 13 doma, jer idemo u Slavoniju k njegovoj baki.
    Prvi duzi put s malom 😅 nadam se da ce biti dobra.

bebacica
    13. Listopad 2016. 13:08

Iiii tadaaaa normalno da je pocela plakati kad sam ju spustila 😵
    Ona to namjerno radi, zato jer smo danas same. Misija joj je da me unisti.

Ellie00
    13. Listopad 2016. 13:09

Evo mi vec dug dan imale. Bile kod pedijatrice I neuropedijatrice na Goljaku. Veliki smo 65cm I imamo 6700. Neuropedijatrica jako zadovoljna, kaze da je jako napredovala I dobila je 5 😁

Bellaru za sudskog tumaca ja moram samo pravni dio jer sam prof njemackog. Pravnici moraju imat C1 a ostali s faksom I jedno I drugo polazu

Mi s dohranom pocinjemo svecano za vikend

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI