Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    13. Listopad 2016. 12:08

Dobar dan zene majke 
    Tko je ono stavia jaknicu, baby? Imamo mi slicnu, mm kupio da kao imaju iste jakne 😂 
    Dohrana posteno krenila, oooovo sam cekala 😁
    Nemam ni ja pojma za podrigivanje ali jucer je sam podrignio dok je sjedio u jaju. Nosala ga i tupkala i nikako. Spustim ga i zaboravim i on kasnije sam to obavi 👌
    Bellaru ja bi recept torte od kesten pirea pliiiizzz. Mm ga obozava

mare1989
    13. Listopad 2016. 12:12

Ja sam svojoj djeci uvela dohranu vec sa 4mj tj cim su mogli,sinu sam jednom bila smiksala becku i pomfrit  bilo mi ga zao,mi jeli a on nas tuzno gledao.Svasta sam im miksala,pedijatrica je bila zadovoljna,samo je rekla ne jaja prije 1god i mlijecne proizvode da polako uvedem tek od 7mj,a posto sam sinu vec sa 4mj davala kravlje mlijeko i nije imao reakciju ranije sam krenula.

bellaru
    13. Listopad 2016. 12:28

Ugolina gdje ima takvih duda?  Daj recept za sacher! Ja ga volim. Obozavam kombinaciju cokolade i dzema!  

Mare becki i pomfir😂😂🖒🖒🖒 sa koliko si mu to miksala? Mare obavezno javi kako mami ide sa mobitelom😁

Sandrich stize recept  kad se vratim iz zg-a🖒 

Crazy probaj   ga stavit na trbuh kad nece. Kod mene upali tako kad. 

Sanjarka a ja mislila nema cjepljenja nakon tog😂 a nisu ti stapici malo preteski??🙊

mare1989
    13. Listopad 2016. 12:31

sanjarka samo sam pazila da nema reakciju 

mare1989
    13. Listopad 2016. 12:32

bellaru imao je nekih 4-5mj jeo je s gustom

bebacica
    13. Listopad 2016. 12:56

Dan

Bebi spava na meni. Zaspala u 12 uspjela se vec 2 puta probuditi, kaaakooo?! Zeli da ju nosam, e neces, cim natipkam spustam ju na krevet. Zelim se kraviti kraj nje po krevetu s tabletom 😂😂

Ja ne znam na koga ce ona biti tako visoka. Mm je 185, ja 168. A npr sogor ima skoro 2m sogorica 173, a mala necakinja pinklec. Ove mjere ko moj bumbar imala tek s 6mj.

Sanjarka nisam dobila masazu koju sam htjela 😜 svi su muski isti malo pipkaju i odmah hop
    Evo Crazy zna hahahhaha 😂

Ellie i kod mene je tako. Radi do pola 4 i treba mu sat vremena da dode doma iz grada. A kad radi popodne da ne pricam. Ujutro u 10 ode dode u 8. 
    Danas ostaje do 6 aaaaa. Samo da bi sutra isao u 13 doma, jer idemo u Slavoniju k njegovoj baki.
    Prvi duzi put s malom 😅 nadam se da ce biti dobra.

bebacica
    13. Listopad 2016. 13:08

Iiii tadaaaa normalno da je pocela plakati kad sam ju spustila 😵
    Ona to namjerno radi, zato jer smo danas same. Misija joj je da me unisti.

Ellie00
    13. Listopad 2016. 13:09

Evo mi vec dug dan imale. Bile kod pedijatrice I neuropedijatrice na Goljaku. Veliki smo 65cm I imamo 6700. Neuropedijatrica jako zadovoljna, kaze da je jako napredovala I dobila je 5 😁

Bellaru za sudskog tumaca ja moram samo pravni dio jer sam prof njemackog. Pravnici moraju imat C1 a ostali s faksom I jedno I drugo polazu

Mi s dohranom pocinjemo svecano za vikend

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.