Dobar dan zene majke
Tko je ono stavia jaknicu, baby? Imamo mi slicnu, mm kupio da kao imaju iste jakne 😂
Dohrana posteno krenila, oooovo sam cekala 😁
Nemam ni ja pojma za podrigivanje ali jucer je sam podrignio dok je sjedio u jaju. Nosala ga i tupkala i nikako. Spustim ga i zaboravim i on kasnije sam to obavi 👌
Bellaru ja bi recept torte od kesten pirea pliiiizzz. Mm ga obozava
Ja sam svojoj djeci uvela dohranu vec sa 4mj tj cim su mogli,sinu sam jednom bila smiksala becku i pomfrit bilo mi ga zao,mi jeli a on nas tuzno gledao.Svasta sam im miksala,pedijatrica je bila zadovoljna,samo je rekla ne jaja prije 1god i mlijecne proizvode da polako uvedem tek od 7mj,a posto sam sinu vec sa 4mj davala kravlje mlijeko i nije imao reakciju ranije sam krenula.
Ugolina gdje ima takvih duda? Daj recept za sacher! Ja ga volim. Obozavam kombinaciju cokolade i dzema!
Mare becki i pomfir😂😂🖒🖒🖒 sa koliko si mu to miksala? Mare obavezno javi kako mami ide sa mobitelom😁
Sandrich stize recept kad se vratim iz zg-a🖒
Crazy probaj ga stavit na trbuh kad nece. Kod mene upali tako kad.
Sanjarka a ja mislila nema cjepljenja nakon tog😂 a nisu ti stapici malo preteski??🙊
Dan
Bebi spava na meni. Zaspala u 12 uspjela se vec 2 puta probuditi, kaaakooo?! Zeli da ju nosam, e neces, cim natipkam spustam ju na krevet. Zelim se kraviti kraj nje po krevetu s tabletom 😂😂
Ja ne znam na koga ce ona biti tako visoka. Mm je 185, ja 168. A npr sogor ima skoro 2m sogorica 173, a mala necakinja pinklec. Ove mjere ko moj bumbar imala tek s 6mj.
Sanjarka nisam dobila masazu koju sam htjela 😜 svi su muski isti malo pipkaju i odmah hop
Evo Crazy zna hahahhaha 😂
Ellie i kod mene je tako. Radi do pola 4 i treba mu sat vremena da dode doma iz grada. A kad radi popodne da ne pricam. Ujutro u 10 ode dode u 8.
Danas ostaje do 6 aaaaa. Samo da bi sutra isao u 13 doma, jer idemo u Slavoniju k njegovoj baki.
Prvi duzi put s malom 😅 nadam se da ce biti dobra.
Iiii tadaaaa normalno da je pocela plakati kad sam ju spustila 😵
Ona to namjerno radi, zato jer smo danas same. Misija joj je da me unisti.
Evo mi vec dug dan imale. Bile kod pedijatrice I neuropedijatrice na Goljaku. Veliki smo 65cm I imamo 6700. Neuropedijatrica jako zadovoljna, kaze da je jako napredovala I dobila je 5 😁
Bellaru za sudskog tumaca ja moram samo pravni dio jer sam prof njemackog. Pravnici moraju imat C1 a ostali s faksom I jedno I drugo polazu
Mi s dohranom pocinjemo svecano za vikend
Sortiraj odgovore
Najstariji