Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    13. Listopad 2016. 10:47

Rijetko se budi. Za wc. I tako od rodilišta. Beba za poželit. 
    Onda u boj s jabukom😃💪

bellaru
    13. Listopad 2016. 11:07

Sanjarka kakve cokoladne stapice? Kakvi su to stapici? Pa mozes ih zaljepit na bilo kakvu kremu sta ide oko torte. Ako volis kesten pire imam ti odlican recept 🖒

Ma to sa dohranom..nekako mislim da je pretjerano to strogo kako si ti napisala. Kazem mozda sam u krivu😔 

Abies jel ostalo cega u lidlu??  Tebi je uvijek zabavno. Ako nisu klinci  onda je svekar😁

Zasto nema cjepljenja nakonn19.10?

Ugolina
    13. Listopad 2016. 11:25

CrazyPuppet
    13. Listopad 2016. 11:50

Ugolina ahahaha
    Sanjarka ma ja da nemam nis za radit svejedno bi si nekog vraga nasla, ne mogu bit na miru... moram stvarno bit slomljena da se smirim i odmorim.
    Super za Pericu da je fino odspavao.
    Torta https://www.coolinarika.com/recept/franzika-sacher/ meni najnajnaj tortaaaa, al to je minimalno 15ljudi hehe
    Sunshine kuzimo se za grlo ahahahaha ;-)
    Super da ti tm zabranio po stubama ahahaha ;-)

CrazyPuppet
    13. Listopad 2016. 11:53

Bellaru ne znam za ovo podrigivanje, kod mene s prvim bilo dok nisam pocela zaboravljat hehe. Josip mi vise nece podrignut kad ga dignem :-/

Sanjarka88
    13. Listopad 2016. 12:02

Bellaru rekoh da je nama cjepljenje nakon 19.10 a ne da nema 😃
    A stapici oni neki chico sticks kao sto ih milka ima. Vidim da zene to uglavnom vezu ukrasnom vrpcom a ja bi da stoji samo 😁
    To sam uspila s mokrom tortom al eto da probam nesto drugo.
    Nisam ljubitelj kesten pirea a ni pekmeza tako da i sacherica otpada 😔

Sta se dohrane tice a nezz mislim da nije toliko strogo i moram imat neki plan uvođenja namirnica i obroka ne mogu ko muha bez glave ga sa svacim odma zatrpat 😑
    Neznam bas je komplicirano to sve

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    13. Listopad 2016. 12:03

Choco sticks * 😩

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    13. Listopad 2016. 12:04

I ja obozavam,al obozavam sachericu,i isto mrzim ak bude suha..al ja sam svoju izmislila..ne radim po receptu nikakvom

mare1989
    13. Listopad 2016. 12:06

Dobar dan curke

Bellaru moja mama je bjezala od smartphona kao vrag od krsta i sad vec mjesecima kuka kako joj mob ne valja,kako mora kupit suvremeniji.Ja i brat se dogovorili da  po pola dadnemo lovu i kupimo.

ugolina 

Mi smo imali ok noc,sin se 2 puta budio za u wc i da bi pio mlijeko.Baby je super spavala od 20.30-3 i od 3.30-8h.Nosic joj je bolje,ali ovi veliki jos imaju zacepljene nosice i poceli su kasljati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.