Rijetko se budi. Za wc. I tako od rodilišta. Beba za poželit.
Onda u boj s jabukom😃💪
Sanjarka kakve cokoladne stapice? Kakvi su to stapici? Pa mozes ih zaljepit na bilo kakvu kremu sta ide oko torte. Ako volis kesten pire imam ti odlican recept 🖒
Ma to sa dohranom..nekako mislim da je pretjerano to strogo kako si ti napisala. Kazem mozda sam u krivu😔
Abies jel ostalo cega u lidlu?? Tebi je uvijek zabavno. Ako nisu klinci onda je svekar😁
Zasto nema cjepljenja nakonn19.10?
Ugolina ahahaha
Sanjarka ma ja da nemam nis za radit svejedno bi si nekog vraga nasla, ne mogu bit na miru... moram stvarno bit slomljena da se smirim i odmorim.
Super za Pericu da je fino odspavao.
Torta https://www.coolinarika.com/recept/franzika-sacher/ meni najnajnaj tortaaaa, al to je minimalno 15ljudi hehe
Sunshine kuzimo se za grlo ahahahaha ;-)
Super da ti tm zabranio po stubama ahahaha ;-)
Bellaru ne znam za ovo podrigivanje, kod mene s prvim bilo dok nisam pocela zaboravljat hehe. Josip mi vise nece podrignut kad ga dignem :-/
Bellaru rekoh da je nama cjepljenje nakon 19.10 a ne da nema 😃
A stapici oni neki chico sticks kao sto ih milka ima. Vidim da zene to uglavnom vezu ukrasnom vrpcom a ja bi da stoji samo 😁
To sam uspila s mokrom tortom al eto da probam nesto drugo.
Nisam ljubitelj kesten pirea a ni pekmeza tako da i sacherica otpada 😔
Sta se dohrane tice a nezz mislim da nije toliko strogo i moram imat neki plan uvođenja namirnica i obroka ne mogu ko muha bez glave ga sa svacim odma zatrpat 😑
Neznam bas je komplicirano to sve
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Choco sticks * 😩
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I ja obozavam,al obozavam sachericu,i isto mrzim ak bude suha..al ja sam svoju izmislila..ne radim po receptu nikakvom
Dobar dan curke
Bellaru moja mama je bjezala od smartphona kao vrag od krsta i sad vec mjesecima kuka kako joj mob ne valja,kako mora kupit suvremeniji.Ja i brat se dogovorili da po pola dadnemo lovu i kupimo.
ugolina
Mi smo imali ok noc,sin se 2 puta budio za u wc i da bi pio mlijeko.Baby je super spavala od 20.30-3 i od 3.30-8h.Nosic joj je bolje,ali ovi veliki jos imaju zacepljene nosice i poceli su kasljati
Sortiraj odgovore
Najstariji