Da drek masina 😂😂😂 a tvoj direkt iz stale haha joooj!
Ugolina bravo za spavanac 👍 i tvoju drek masinu haha
Mare a da ti odes u dr? Da ti se nije grlo upalilo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Drek mašine 😂😂😂
Mame, idete li u šetnju s bebacima po ovom ružnom vremenu? Ja danas htjela ili ne, moram na hzzo. Bar je prestala kiša. Navodno opet će biti ljepše i toplije od sutra. Mame sa obale, kakvo je kod vas vrijeme?
Jutro! Brzinski pozdrav svima!
Tina bas mi je zao :( ❤️❤️❤️❤️
Evo mi imali sinoc plakanje od 21 do pola 1 , jedva cekam da produ ti grcevi jako,place a nemozemo nista napravit
Sad se spremamo idemo na uzv kukova . Bit ce vriske i tamo hehe
Mare za grlo ja popijem obicno litre caja pd sljeza i med pomogne jako brzo 👍🏻
Mama s dugim nadimkom, tvoja je abs bila u skoki posle kazu ima uvijek nesto novo kod bebe .. To je bas zanimljivo , skok nije hehe ....
Vjevjerica i crazy falite nam
Ilani hladno je i oblacno. Da imam auto i jaketu za malog 😂 išla bi bez greske u setnju nek se celice 👍
Tpol sretnoooo na uzv 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja ne idem dok je kisa,ali kad je hladno samo bilo ovih dana isla sam,zabundala ju,pokrila s dvije dekice,kapa i samo nos joj vani virio 😂
Jutro,
mi pricamo vec 1 h, i to bas glasno. otkrila je glas. i sad prica i gundja staaalno. Trpa sve u usta i vise nego prije. zubici?
Noc prosla standardno spavajuci :)
Gledam sad Rain alarm i nije kisa na vidiku tako da cemo mi sad u setnjicu bar kracu.
Ugolina nasmijala si me bas, pokakanka mala
Svima lijep dan
jutro zene..baby je sinoc krmila ko velika, malac se probudio vec u 11ipo mislila sam evo jos jedne vesele noci kad ono hop.drugo budenje u 5, odspavao do 8manje 15, papio u 8 i eno ga vice u kolicima..muski pakt, oce on tatu postedit urlanja i placa..jutros kad je bljucnio izbacio je i komad zelene sline, kaze mama da ga pratim da nebi zafibrao, ocito ovo sto mu je stalno nosic pun nije tako bezveze..😥😥mis mali
Ellie dobro Sanjarka kaze, ta marka Joie navodno super, imaju bas neka kisobran kolica koja su u rangu Maclarena po kvaliteti i funkciji a duplo jeftinija..inace Maclaren i Peg Perego navodno imaju najbolja kisobran kolica pa sad..Ulovis ih na zutu srijedu u baby centru il magic babyu i prodes 15% jeftinije 😉😉
Tina sjecam te se i ja, nasa st mama ..zao mi je stvarno, saljem hug 😘 a za frendicu neznan sto bi rekla, to je mala bebica pa najbokje da nazova patronaznu ili pedijatra za savjet
Imala i ja jutros drek masinu, sa smjeskom se usrao do vrata..jos ga ja pitam sta si ovo radio on se slavodobitno ceri..😂😂😂 a sinoc ga lipo okupala, izmasirala s mlijekom, nova plisana pidamica..ma bas mi je bio fluffy..😍
Ilani ovdje trenutno poluoblacno, red sunca red oblaka..al barem nema kise, jucer je bio opci potop poslijepodne, spustilo se nebo na zemlju..ja ne idem u setnju zasada samo ako pada kisa i ako puse ludacka bura il jugo, ovo sve ostalo moze proc..
Abies spucala bi ja tvora natrag u stalu odakle je i dosao 😲😲
Sortiraj odgovore
Najstariji