Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    11. Listopad 2016. 15:57

Miska uzela od Gorenja kondenzacijsku s toplinskom pumpom (te s toplinskom pumpom navodno manje struje trose). Skuzila sam da je dobra stvar na susilicama kad imaju program s senzorom pa kad je suh ves zaustave susenje). 
    Sto se tice usisavaca- ja imam takav, bez vrecice i vode. Super je jer ne moram o tim vrecicama razmisljat. Usisavac je od Rowente pet care neki (jer sam imala psa i macka) i super usiava sve povrsine. Iako mi manje treba od kad nema Maxa...

deeka
    11. Listopad 2016. 16:05

Hvala curke! 
    Ja imam bebu koja ne voli spavat, ne znam na koja je takva :(
    Od 9 sati je udrila dvi ture od po 45min! :/

Ellie00
    11. Listopad 2016. 16:14

Deeka meni je danas bas suprotno. 
    Eni se samo spava cijeli dan. Vec sam se malo i zabrinula pa zvala frenda (ubit ce me jednog dana) i kaze ako nema temp, ok jede i ponasa se kad je budna da ne brinem i pustim ju da spava. Mislim znala sam ja to sve sto mi je rekao al volim da mi ponovi

deeka
    11. Listopad 2016. 16:20

Ellie ova zijeva cili dan, ali nikako da udre duze. 
    Koliko bi uopce beba trebala spavat po danu? Meni se uvik cini malo :/

Sunshine1
    11. Listopad 2016. 16:56

Btw tolko mi odspava po danu u cijelom tjednu 😂

url=https://lilypie.com]

11. Listopad 2016. 17:23

Pozdrav! 

Mame, jel se vi to bunite što bebe spavaju? :) Baš smo čudna bića, kada ne spavaju, žalimo se a kad spavaju duže, nedostaju nam 😊

Mi obavile hzzo i produzile do DM. Dobila onu knjižicu babybonus, unutra ima puno kupona sa popustima na kašice i pahuljice. Ja isto kupila danas par kašica onih DM bio. Možda uopće nije loša ideja početi dohranu sa kupovnim kašicama,jer se mogu čuvati neko vrijeme. U početku jedu jako malo i teško je pripremiti tako malu količinu. Mi smo danas papali krumpir pire i baš joj se svidio. Voli cura konkretna jela :) 
    Skafander. Najbolja odjeća za zimu. Sve je na toplom, i ruke i noge, nema zafrkancije sa čizmama i rukavicama.

11. Listopad 2016. 17:49

Cure jel ima netko ovo   http://iiamo.hr/webshop/iiamo-go/
    Cini se bas prakticna stvar.Sto sve nece izmisliti!

CrazyPuppet
    11. Listopad 2016. 20:06

Dobra vecer :-)
    Evo mene, napola žive, leđa me ubijaju... Jakov bolestan pa sam s klincima doma po cijele dane, jos ovo šugavo vrijeme pa ne mozes van... poceli majstori dovozit skele za gradnju pa imam po 20 poziva ujutro, a usput mi klinci urlaju sa strane... Jucer do ponoć crtala projekt za posao... u zaostatku sam bila nekih 20str, preletila zadnjih 7-8 i ajd :-D
    Narucila novi mob, pa cu konacno i ja valjda imat one cool smajliće. 
    Josipu se nosic ocistio, guguće na veliko i stalno bi na ruke... ali pocela sam i ja čeličit, malo baby gym, malo ninalica, malo na trbuh, pa spas u caboo. Mi smo na 7kg i 62cm, s tim da mu 62 malo i prelazimo na 68. Radili kks i malo je anemican, kao i ja pa cemo izgleda oboje na terapiju zeljezom. 
    Bila kod gin, kao sve ok zašiveno, rodnica upaljena, pa sam dobila atb :-/ a na uzv se vidi jos sloj na maternici i kaze da cu jos krvarit. Nije valjda da se i meni vec menzes sprema. Pitala za kontracepciju pa smo dogovorile mirenu jednom kad se uspostavi ciklus. 
    Moram vam pohvalit mm, stvarno napredak u zadnje vrijeme. Oce covjek i pricuvat bebu i skuhat kad moze i oprat... bila sam malo u soku, al nadosla sam ahahahaha
    Sanjarka kik ok, malo se izvrne od pranja. 
    Vi vec na dohrani... kako brzo vrijeme leti, ko je pisao za flekice od vocnih kasica... odgodit to za par tjedana i davat žitne... 
    Usisavac i ja imam sa spremnikom i to mi je prva liga... 
    Sušilica ajme jedva cekam
    Profilne su vam super, TPol ajme malena ti je bonboncic
    Tina, iskreno mi je zao, odi napravi par pretraga, da se nebi ponovilo. Zelim ti svu srecu u prosirenju obitelji. ♡
    Dalje ne znam sro ste pisale
    Klinci spavaju, idemo mm i ja neki filmic pogledat. 
    Puse svima ♡♡♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.