Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    10. Listopad 2016. 16:33

E zenske nesto me zanima! Da li u hr postoje neki uvjeti za dobivanje onog jednokratnog novcanog iznosa za rodenje djeteta?

Ugolina
    10. Listopad 2016. 18:07

Ne nego koje ti je po redu dijete

Sunshine1
    10. Listopad 2016. 18:08

Ja kod ginica cekam,Tena bila kod pedice...cuva ju mm i baba kat nize kod nje na poslu :). 
    Pisem navecer.
    Lagana nervoza😂 kao da sam tu prvi put

url=https://lilypie.com]

Ellie00
    10. Listopad 2016. 19:12

Bas glup dan s ovom kisom. Nakon dugo vremena bez setnje. 
    Ena je zato dobro raspolozena danas.

Na Goljaku bilo ok, moramo vise vjezbat desnu stranu jer se vise voli okretat na lijevu al sve u svemu zadovoljni smo. Osim sto je mama dobila kaznu za parking. Grrr. Bas su idioti. Platim preko moba i nisam produzila jer sam unutra bila i napisu kaznu za mozda 10 min. Parkirala kraj zgrada. tamo na parkingu nikad nema mjesta... Sve te bolnice su u centru, kad misle to preselit... uzas

Gledam da kupim kisobran kolica. Iskustva iskusnisje mame? 
    Jako volim svoja kolica i super su za vozit al su mi ogormna i sva se uprljam i nazivciram s njima kad ih vadim iz auta...

mare1989
    10. Listopad 2016. 19:47

Vecer curke

moja curka spava,bit ce veselo nocas 😊,mm kaze da mu je jutros bila jako dobra a ja zurila iz grada da bi sto prije bila doma jer kad sam ga zvala cula sam je u pozadini kako vice,kad sam dosla doma ona spava.
    mene jos prehlada drzi opet nos poceo curiti

TPol
    10. Listopad 2016. 20:18

Kod nas veselo. Skoro cijeli dan je budna.  Spavala ukupno mozda sat vremena 😐😐😐 pa sam popodne rekla ajmo je slikat za putovnicu svejedno ne spava, spakujem je u ergo spava , podojila je u c&a nastavile dalje dosle doma otpakuem od ergo budna 😐 U caboo nece probala sam, nadam se da je to samo danas,... Idem ju nosat da zaspi , bar se nadam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.