E zenske nesto me zanima! Da li u hr postoje neki uvjeti za dobivanje onog jednokratnog novcanog iznosa za rodenje djeteta?
Ja kod ginica cekam,Tena bila kod pedice...cuva ju mm i baba kat nize kod nje na poslu :).
Pisem navecer.
Lagana nervoza😂 kao da sam tu prvi put
url=https://lilypie.com]
Bas glup dan s ovom kisom. Nakon dugo vremena bez setnje.
Ena je zato dobro raspolozena danas.
Na Goljaku bilo ok, moramo vise vjezbat desnu stranu jer se vise voli okretat na lijevu al sve u svemu zadovoljni smo. Osim sto je mama dobila kaznu za parking. Grrr. Bas su idioti. Platim preko moba i nisam produzila jer sam unutra bila i napisu kaznu za mozda 10 min. Parkirala kraj zgrada. tamo na parkingu nikad nema mjesta... Sve te bolnice su u centru, kad misle to preselit... uzas
Gledam da kupim kisobran kolica. Iskustva iskusnisje mame?
Jako volim svoja kolica i super su za vozit al su mi ogormna i sva se uprljam i nazivciram s njima kad ih vadim iz auta...
Vecer curke
moja curka spava,bit ce veselo nocas 😊,mm kaze da mu je jutros bila jako dobra a ja zurila iz grada da bi sto prije bila doma jer kad sam ga zvala cula sam je u pozadini kako vice,kad sam dosla doma ona spava.
mene jos prehlada drzi opet nos poceo curiti
Kod nas veselo. Skoro cijeli dan je budna. Spavala ukupno mozda sat vremena 😐😐😐 pa sam popodne rekla ajmo je slikat za putovnicu svejedno ne spava, spakujem je u ergo spava , podojila je u c&a nastavile dalje dosle doma otpakuem od ergo budna 😐 U caboo nece probala sam, nadam se da je to samo danas,... Idem ju nosat da zaspi , bar se nadam
Sortiraj odgovore
Najstariji