Glupi mob.preimenuje mi riječ ,nogice ne moguće ha ha..
Abies jel ste skuzili na koju hranu,jel bio beba ili?
Otvoris stranicu tinypic i tamo ti pise odaberi sliku i stisnes upload..kad se to odvrti, kopiras link mislim da drugi po redu,pise da je za forume i tu ga zalijepis
ilani potrazi tinypic i uploadaj sliku koju zelis iz datoteke, izbacit ce ti linkove, kopiraj onaj sto pise forums i ovdje gdje pises post na forumu zalijepis i to je to
Moje dijete spava od 13:30..skuhala punjene paprike,rucala,pokupila robu i sad drndan po mobu jer naravno da ja nemogu spavat..a on ocito nadoknađuje neprospavanu noc
Bio je skoro 2 god. Čokolino kuglice čoko. Al smo se sjetili nakon 5 dana da je jedino to novo jeo
Kod nas je promjena plana.Za rucak sam spremala zapeceno povrce pa sam Nikolini dala mrkvu.Onako cijela joj se dopala,nesto mljackala,zvrljala,nesto malo i progutala.Ali kasica joj se nije svidjela.Koje face radila!Za ubuduce,mrkvu kombiniram s necim. I Nikolina trpa sve zivo u usta dok jede,i slincek i zlicu i ruke,a kad pocne pricati i raditi bvrrr,ja to procjenjujem da nece vise. Zivi nered nakon jela
Sortiraj odgovore
Najstariji