Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lan@luk@rit@
    10. Listopad 2016. 15:08

Glupi mob.preimenuje mi riječ ,nogice ne moguće ha ha..

Abies jel ste skuzili na koju hranu,jel bio beba ili?

10. Listopad 2016. 15:36

Cure kako stavite sliku u post?

Ugolina
    10. Listopad 2016. 16:06

Otvoris stranicu tinypic i tamo ti pise odaberi sliku i stisnes upload..kad se to odvrti, kopiras link mislim da drugi po redu,pise da je za forume i tu ga zalijepis

Littleladybug
    10. Listopad 2016. 16:08

ilani potrazi tinypic i uploadaj sliku koju zelis iz datoteke, izbacit ce ti linkove, kopiraj onaj sto pise forums i ovdje gdje pises post na forumu zalijepis i to je to
    Moje dijete spava od 13:30..skuhala punjene paprike,rucala,pokupila robu i sad drndan po mobu jer naravno da ja nemogu spavat..a on ocito nadoknađuje neprospavanu noc

Abies
    10. Listopad 2016. 16:11

Bio je skoro 2 god. Čokolino kuglice čoko. Al smo se sjetili nakon 5 dana da je jedino to novo jeo

10. Listopad 2016. 16:13

Kod nas je promjena plana.Za rucak sam spremala zapeceno povrce pa sam Nikolini dala mrkvu.Onako cijela joj se dopala,nesto mljackala,zvrljala,nesto malo i progutala.Ali kasica joj se nije svidjela.Koje face radila!Za ubuduce,mrkvu kombiniram s necim. I Nikolina trpa sve zivo u usta dok jede,i slincek i zlicu i ruke,a kad pocne pricati i raditi bvrrr,ja to procjenjujem da nece vise. Zivi nered nakon jela

10. Listopad 2016. 16:23

10. Listopad 2016. 16:31

hvala cure,sada znam:)
    IMG]http://i67.tinypic.com/2u8wm5t.jpg

10. Listopad 2016. 16:32

e ne znam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.