Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    11. Listopad 2016. 09:37

Sanjarka oces kupovat Petricu skafander, neznan jel to kod nas potrebno..mi imamo dvi jakete za sada, koznu i onu sportsku bundicu al za zimu bas i nemamo pa se mislim sto cu, zivcira me sto mu se jaketa stalno dize na ledima pa se mislim mozda skafander, cini mi se prakticniji..
    kik robica odlicna i kvaliteta dobra, samo da pazi na brojeve..ja kupila onaj rucnik za kupanje u baby centru za 150kn i u kika za 50kn, ovi u kika dvi klase bolji 😅 imamo par bodica i hlaca od tamo, ugodni mekani i ne ofucaju se ko ovi u c&a

Littleladybug
    11. Listopad 2016. 09:42

eee i mamice koje ih imate sretan vam medunarodni dan djevojcica 👩👧👱👭💁❤❤

Sunshine1
    11. Listopad 2016. 09:53

Ugolina,abies i njihove srolje 😂
    Ja jos cekam slatki mali drekac,ak ne bude danas sutra moram na sok od breskve.

Kod ginica bila gotova za 5 min,sve ok. Pogledao i rekao da se vidimo na proljece za papu. Pilule ne dok ne prestanem dojit. Damn it! Kaj cu do tad!!😅

Za one koji nisu na fejsu...Tenine mjere 6200/60,5/40. Moramo kod fizijatra na pregled jer jos drzi stisnute sakice,povremeno. Ellie neke posebne vjezbe za to? Rukavice joj imam podfrknute i sl. 
    Nervoza malo pere od pikice,nece spavat,cendra,na ruke bi stalno sto je bas cudno za nju. Evo napokon zaspala meni izmedu nogu sa silnim barikadama oko nje. I jos cvili. Stavljam hladne obloge kod svakog mijenjanja pelene,prosli put upalilo.

Setnje,mi ne volimo 😀😅 ali svaku budnost je izvedem van,i ne zabundavam. Ja kako sanjarka kaze celicam. Kapicu,preko hlaca termo carape i jaknucu od flisa. Dr kaze da je to ok za sada,kao sta cu ako je vise zabundam na -10. Zalila sam se kako me jedan dan sveki natjeravala po dvoristu da bi joj mogla i sal pripremit 😑 pa je rekla da se nedam i da bjezim po dvorostu i dalje,za noc pidjamica dovoljna. Da nece spavat ako joj vruce,da se znoje i tako,da je malo popratim. Jucer spavala samo u pidjamici bas lijepo 21-3:30-7,10. Istina da je kasnije zaspala zbog cijelog izleta kod pedica ali ka odmorna..

Ne znam sta jos,sjetit cu se. Idem pit kavu u miru,mislim da me ceka nervozni dan. 🤒

url=https://lilypie.com]

mare1989
    11. Listopad 2016. 09:53

moja je napravila paketinu veliku do pupka je cak bilo

Ugolina
    11. Listopad 2016. 10:07

I meni je super robica iz kika,prevenstveno jer je sve tak jeftino,a bebe tak i tak ne stignu iznosit tu robicu zacas prerastu..jos k tome mi je super sto sogi tam dela pa mogu iskoristit njen popust 😂😂😂

Sunshine1
    11. Listopad 2016. 10:08

Btw sanjarka ja uspjela uvjerit mm 😄  da je onaj paket za inhalacije odlican i evo danas platio.daj Boze da joj ne treba,moze stajat zapakiran pa ak nis nekome poklonimo,pokvarit se nece. A i zatrebat ce meni kadtad

url=https://lilypie.com]

Ellie00
    11. Listopad 2016. 10:08

Hvala vam cure za preporuke za Joie, bas gledam na netu super mi izgledaju kolica (inace su mi ruzna kisobran kolica) otici cu ih pogledat. 
    Sunshine za sakice- nek se cim vise dira, drzi joj podlakticu i nek se mazi po licu, nogama... nemoj joj nista stavljat u ruke, niti joj ti otvarat na silu  nego ju mazi po ruci (gornjem djelu, kako se ono zove taj dio ruke? :) ) i otvorit ce ju... Ako ju stavljas na trbuh i stisne sake primi ju za oba dvije ruke za nadklaktice i povlaci ju po podlozi. Nadam se da sam pomogla. 
    Fizijatru? Onda ce vas poslat na vjezbice bar malo, ne znam jel itko ikad bio kod fizijatra da nije morao na vjezbe, posebno na Goljaku- uglavnom meni su te vjezbe super i mislim da se hrpa stvari nauci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.