Sanjarka i ja sam ta, gledala i ova naravno http://www.magicbaby.hr/products/joie-kolica-brisk-lx-cherry.html al moram ja to uzivo vidjet. Tpol ovdje pise od rodjenja al mislim da cu uzet ih kad ce moci sjedit. Moram samo vidjet moze li se navlaka za noge uzet uz njih? Moram ih uzet jer ce me ove moje izludit... Za setnje cu koristit ova kolica 3u1 koja imam a ove ce biti u autu.
Jesam ja vama u zadnje vrijeme rekla koliko volim svoju susilicu? Oprala danas dvije masine vesa, osusila ih i vec je sve u ormaru cisto, mirisljavo i mekano. Jos da smislim nesto da ne peglam kosulje i bit ce super
Book, ne pišem baš često,a nadam se da ću biti aktivnija ubuduće
Mi za 10 dana imamo 2 mj i dala bi čaj bebanu, jel može Hipp od kamilice ili koji dajete bebama? Nigdje nema ispod 4 mj, a frendice daju Hipp od početka... nisam pametna.. na ad smo
Mimica pozdrav. Ja sam bila kupila caj od komoraca od babylove pise na njemu od dva tjedna. Al Ena ne voli piti caj, vodu voli al caj ne. Rekla mi je pedijatrica da ne forsiram ako ne voli, da bolje voda, caj evenutualno prije spavanja. Probat cu sad s nekim drugim cajem
Mimica imas caj od hippa koji moze od pocetka.ko mali tetrapak pakiranje i unutra su male vrecice.moja hoce malo popit,a mislim da joj je ok zbog trbuscica
Ja uzela u dm-u,al ima vjerojatno i drugdje.i jedna vrecica mi bude za dva dana,jer je kao za dva dl.ja napravim 1 pa opet malo bacimo
Pozdrav mame 😙
Evo i nas malo napokon. Beba je jos uvijek bubana, ako se zastopan nos moze strpati pod bolest! 😪😷Noci su nam koma. Budi se nonstop zbog nosa, bez ikakvog reda. Slomljena sam. Danas jos cendra zbog zubi samo trpa moju ruku u usta da ju ceskam ☺
Sutra idemo pedici, jedva cekam da ju ona ispregleda i kaze dal je dobro ili cemo se inhalirati i kapati nos jer to vec traje skoro 10 dana. I pikicu bi trebala dobiti 😓
Popamtila sam slabo. Do sad sam pokusavala stavit profilnu i napokon uspijem i stavi mi ju nakoso. Grrrrr neda mi se vise popravljati, kasnije cu.
E da. Jucer kad sam jela mala me gledala i dala sam joj malo kuhane mrkvice iz juhe na prstu da cucla 😀 sve je ispljuvala van. Jedva cekam dohranu! Bit ce zabavno 😂
Vidim pisete o kisobran kolicima. Ja ne smijem to ni spomenuti mm jer ce me u top nabiti hahaha prije dva tjedna sam ergo kupila 😂
Idem odmoriti dok ona spava. Satrla me s uspavljivanjem danas. Kasnije tipkam 😘
Aurora happy!
Petra nešto svakakva danas.
Jela 30ml. Jede pljucka i sve to uspijem natrpat. I nakon 5min pola valjda ode van. Razmišljam ako ću imat izlazak danas da kupim hipp jabuku.
Kik ok robica al nije mi naj. I mali brojevi. Jeftina je i to primami. Next mi je bacanje novaca za ovak male. Carters mi je bio super pa zadnje kupljeno je ofucalo se na prvom pranju. Hm bodići i lidl su mi naj robica.
Kolica imam neka noname i hauck al samo sjedeća kad je baka čuvala unuka. Ta su stvarno mini. Al i za niske mame.
Vidjela hipp tetrapak,ali zaobišla misleći da je to za veće bebe.. otići ću do dm-a pogledat i uzet, bar navečer bi mu dala malo čaja,vodom nije oduševljen
Sanjarka poslikam kad paket dode.
Mimica dobrodosla i budi nam redovita.
Netko pitao,ja tek sad ginekologu. Da! Htjela krajem 8og ali bili ma GO a onda sam prosla na more 5 tjedana....al nisam zurila,beu bolova,iscjetka,a jos k tome carski pa...
Vidim da vec kolica gledate,onda strajkam i pratim 😀 ova su bas zgodna
Sve bebe se pokvarile 😅
Narucila nas kod fizijatra 04.11. Hm hm,a do tada cemo doma vjezbat...
TenaPena spavala ujutro 2,5 sata i sad sigurno 40 min i cini mi se da ne planira prestat. Mozda od pikice jucer,jel to moguce? Kad je budna je nervozna. Al pustam je nek spava kolko hoce,nije topla da ima temp pisa i jede i sve ok. Idem i ja probat odmorit
url=https://lilypie.com]
Heloo, joj ja sam danas tako pospana! Noc je skroz ok bila al sam jos nakon hranjenja u 8 mislila ubit oko na 15 min na kraju produzili svi do 11, sad mi je jos gore, previse sna 😜
Ja sam dobila na poklon dvije kratke jakne za zimu i jos od frendice mala prerasla skafader pa mi ga je dala i jedan dobili na posudbu, tako da imamo i za presvlacit ako treba, premisljam se da li uzet jos vrecu za kolica ili ne!? Al mi cemo biti cesto na hladnom i snijegu!
Aurorici sretan 2. minic 💜
Ne mamite me s tim kisobran kolicima, da se razumijemo meni su moja super ali stvarno su za strapac i auto najprakticnija ta manja! Ova mi zauzmu cijeli bunker+ mi treba 5 min da ih ukrcam i iskrcam! Ali po bilo kojem terenu pice ko blesava a za u ducan su ko stvorena, nakrcam u kosaru sto mi ni u bunker nebi stalo 😜😂😂😂
Cajic je nama bio super kad nije kakala, ali ga isto bas ne voli pit, samo je ona pohlepna na hranu pa povuce dobra dva tri gutljaja i ona skuzi da nije mlijeko, slijedi razocaravajuca faca, ali vec je popila! 😂
Ellie koju susilicu imas?
Usput skupljam savjete za usisavac! Ja bi onaj bez vrecica ali da nije na vodu! 😆
Robica je meni i dalje najbolja h&m, i benetton je dobra samo je skupa!
I da Tina, jako mi je zao za 😇, najezila sam se sva kad sam vidjela tvoje tikere, svaka cas na hrabrosti i pozitivi 😚 jedan virtualni zagrljaj podrske 💪💛
Sortiraj odgovore
Najstariji