Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    11. Listopad 2016. 10:25

Ellie tnx za savjete. Inace joj to radim.kroz dan...ruke i gladim po njoj,pa pogladim porukama i otvara sake,samo ne ovo na trbuhu. Mozda da nas poslaju na vjezbe nebi bilo niti lose...meni bi to bio izlet a njoj bi godilo,vidit cemo.

url=https://lilypie.com]

Ellie00
    11. Listopad 2016. 11:15

Gdje ces ici fizijatru?
    Ponekad mi je gnjavaza to vozanje gore, pogotovo kad smo same (a vecinom jesmo) i kad je vani kisa a ona sva cangrizava. al tih 1h gore tako brzo prodje, dobijes hrpu info i u konacnici netko strucan radi i prati tvoju bebu,,,

deeka
    11. Listopad 2016. 11:23

Sanjarka i mare Aurora zahvaljuje. Danas je malo ljuta jer mama uvodi vojnicki rezim spavanja, hranjenja i igranja! Nocas se budila svakih 45 minuta. Poludila sam

Sunshine1
    11. Listopad 2016. 11:32

Ellie ic cu u Karlovac negdje,iskreno nemam pojma jel to u opcoj bolnici ili negdje drugdje
    Zovem kasnije br koji mi je pedica preporucila pa cu vidit.

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    11. Listopad 2016. 13:25

Evo ja uspavala sina. Nadam se da ce bar sat odspavat. Sredila po kuci sta sam imala i sad malo lezarine prije nego se rucka uhvatim.

Prije kakio zuto-narancasto a posli toga bljucnio mlijeko s narancastim 😨 izlazi mrkvica 😂😂

Ellie otkrila cura glas ha? Sad ce bit vrištanja hehe

Baby super noooc 👍👍 i mi prvo papanje u 5h al samo zato jer sam mu dala jest u 23h kad sam isla spavat inače tko zna kad bi se probudio 😩
    Znas da sam ja mislila tebe pitat hoces kupovat skafander. Nisam pametna nije kod nas tolika zima a s druge strane sto kazes jakna se podize. Za sad moram kupit neku jaknu a za skafander cu jos vidit pa kupimo tamo u 12mj ako se odlucim. 
    Znaci kik kvalitetan jos dobila par komada za babinje ergee marka i nisam imala pojma do jucer da je to njihova robica 👍

Abies i sto sad za zaštitu? 😂 
    Super mjere ima Tena Petric je ipak mrvu tezi 😃
    Naruci se u fizijatra pa ces vidit bit ce to ok 😘
    A moj spava u vreci hm 😑
    Aj slikni paket kad stigne 😉 i ja cu ga kupit al ne jos.

Deeka sretnoooo sa rasporedom

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    11. Listopad 2016. 13:27

E da kisobran kolica. Ellie koja si gledala?

Ja cu uzet ova 

http://www.magicbaby.hr/products/joie-kolica-nitro-lx-carribean.html

Al tek tamo pred ljeto

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bellaru
    11. Listopad 2016. 13:40

http://zdravaisretna.hr/2016/10/07/tate-zao-nam-je-ali-znanost-kaze-da-se-inteligencija-nasljeduje-od-majke/

curicax3
    11. Listopad 2016. 13:41

Deeka sretan minic Aurori
    Suosjecam s tobom.i moja nocas valjda 50 puta se probudila.u 7 sam odustala od guranja cice i dude i ustala.

TPol
    11. Listopad 2016. 13:42

Evo kratki pozdrav bas sam umorna napokon bebulja spava pa ode i ja odspat
    Uzv super sve pase , zaspala u ergu u tome sam je i nosila bas bude mirna 

Super su vam ta kolica od kolko mj moze u to? 
    Sunshine ti tek sad isla ginekologu? Eto ja dobila menst bas bez veze ....

Sanjarka sta radi petric kad je budan?

curicax3
    11. Listopad 2016. 13:46

Baby uzivaj danas💏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.