Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    10. Listopad 2016. 20:36

Vecer zenske!

Miska ja ti to isto slusam od svog za auto. Al me boli dupe. Ak ti smeta ocisti😁 moj pak pretjeruje! Rekla sam mu da vozi novog audia mi bi imali papuce za auto 👨🔫 a istina ovo sta pises sta.su vam zvonili na vrata ali zbog klosara i neradnika ovima sta je najvise potrebno ti nece dobit😕😕😕
    Abies mozda muz voli mahat kuhacom dok kuha pa poprska sve😁 ma eto me. Sa kurdom hodam po policiji i zovem mu bolnice za staziranje. Sve mu se mora servirat na pladnju😠
    Ugolina mene ti isto zivciraju zicarosi..daleko od toga uvijek dam invalidima. I to 10 kn-20 kn . Nije mi zao. Potrosila bi na neko sranje. Jedan deda nas je jednom zicao 10 kn za vinceko. I njemu sam dala, + bodovi za iskrenost😁 ali kad vidim ciganke sta navlace one sirote bebe koje su im tek iz pi**** izasle dodje mi da ih zatucem a ne da im dam para! Kad vidim zdravu normalnu osobu da me zica novce isto nedam jer bez obzira sta kao nema posla ja sam uvjerenja da osoba koja stvarno zeli radit moze naci posao. Il ponudim da kupim za jest nesto ako zele. Volim pomagat ljudima ( nasljedila to od mame) i nije mi zao dat al mrzim kad to ljudi zloupotrebljavaju. Koliko sam se stvari nadavala "prijateljicama" il mi bilo zao nekog pa dala hrpu stvari i uglavnom u 90% slucajeva sam pozalila i mislila sta nisam odnjela u nazorovu😕 tak da podrzavam te😁
    Ellie bas to..meni burza posalje 20 ljudi od 20 jedna dodje druga nazove da ona nebi radila i da mi nazovemo njenu referenticu na burzu da ona nece radit.  A da ne pricam dodje ti na razgovor za posao sa partnerom pa pita partner moze li on dolazit njoj pomagat jer nju ledja bole. Wtf?  Ljudi ne zele radit. 
    Ili bi svi htjeli bit direktori i menageri. I tata bi sine!
    Babycoming ❤❤❤❤❤❤❤

Jbt tek sam 5 strana prosla!!

bellaru
    10. Listopad 2016. 21:08

LLR bolje bolna ovul.nego menga😁 a reko mi ginic da cu ju uskoro dobit pa eto  cekam
    ilani ajme kakva slatkica😍😍😍😍
    Ellie moja sestra ima peg perego i ja ta dobila i super su!.lagama, okretna, a i mislim jako kvalitetna a i lijepa😁

Moj danas nogicama bicikl vozi cijeli dan😁😁😁 tako je smjesan! Ova kisa je dosadna. Kazu gorska hrv snijeg a navodno slj tjedan jako zatopljenje. Ima da svi podivljamo od te promjene. 
    Isla sa frendom danas da ga prijavimo za turisticko boraviste i kaze baba na policiji gdje je stambilj od ulaska u zemlju a mislim si baba 2016  je kakav stambilj tko vise stambilja putovnice osim u kini😁  pogotovo od kad samo eu . 
    Moja seka zvala pedijatricu za nas i dala nam je sinomarin ampule za nos i fitobalm za prsa. I rekla ako pocne upola manje jest da odma dodjemo. Nije on sad nesto jako prehladjen al trebamo se cjepit slj tjedan pa da ozdravimo. I idemo na uzv kukova slj tjedan🖒 

Mami mi rockas u srijedu..voli kesten pire..ima tko kakav dobar recept za tortu il kolac??

Tina2901
    10. Listopad 2016. 21:16

Bok mame!
    Evo neke me se možda sjećaju jer sam bila na ljetnim bebama 2016 ,pa sam se prebacila na proljetne bebe 2017..

Uglavnom ,imam prijateljicu koja je rodila curicu ima 2 mjeseca (15.08) ,doji je ali malena uopće ne želi sisu, zapravo samo mrda glavom i ne želi.. A ona ne zna što će s njom.. Probali su na bočicu, popije nešto malo,skoro pa ništa.. Zapravo, ne bude joj tako svaki dan, jedan dan normalno jede, drugi ne želi ni sisu ni bočicu, i tako u krug.. Ima li netko tko je prošao ovo?
    Ima li netko svojih iskustava? Stvarno je hitno, prva joj je beba pa se baš ne snalazi..

Abies
    10. Listopad 2016. 22:01

Tina hej!
    Sjećam te se, blizanci. Vidim ne baš lijep ticker. Žao mi je. 
    Za frendicu ne znam reć. Mala je to beba. Ja sam i još sad (al manje) tu traumu prolazila sa sinom al od 12mj. Nikog nije bilo briga jer se razvijao dobro.
    Najbolje pitat pedijatre.
    Sretno tebi i frendici!

Sanjarka88
    10. Listopad 2016. 22:23

Mameeeee 😘  
    Ja bila s malom na gimnastiku. Svratila u spara i u kik-a maloj kupit carape  ( di ih gubi ???) I skuzim robu za bebe covjece nisam znala da ima tako slatke 😍😂😃

Junior danas napokon jeo kako spada i to samo zato jer ne skacem na prvi kme svako 3h e pa danas smo malo prominili ploču pa je bas svaku bocu popio kako treba no imao je samo 4 obroka i to zadnji u 19h pa bi mu ipak sad trebala dat bocu ili ce me probudit hm 🤔

L&L&R nogice bolje manje su hrapave pomaze krema 👍 al to na licu ne znam šta je mozda je isto dermatitis mazala sam i to no nekako sporo prolazi.

Ilani  imas predivnuuu djevojcicu 😍😍😍 gle joj izraza lica na onoj drugoj slici haha famozna je 😘
    Moj danas jeo hippovu mrkvu nije se puno bunio ne rodilo haha 😂 a i ja probala nije losa👍

Ellie sad znas kako je nama koji ne setamo redovno 😂😂
    Za kisobran kolica čula pohvale za Joie to ti je nova marka (engleska) u Magic baby

Tpol noćas ce spavati 🤗🤗

Sunshine kako proslo u ginica?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

lan@luk@rit@
    10. Listopad 2016. 22:24

Ellie ja imam mclaren quest koristim ih od već tri mjeseca,lagana,praktična i udobna😃ona idu od nule...

mare1989
    10. Listopad 2016. 22:29

Tina zao mi je zbog svega sto ti se desilo
    Ugolina i za to od drzave moras biti 5god prijavljen u hrvatskoj stalni boravak.

Tina2901
    10. Listopad 2016. 22:35

Hvala vam cure♥ I evo nakon svega ovoga izgubili i drugu curu u 18.tjednu.. Tesko nam je previse, ali ubrzo idemo u nove pobjede

Da, nazvat ce i pitat doktora..Nije jos isprobala te jastucice,ali ce svakako nazvat dr da vide u cemu je problem.. Malena je dosta mirna, a kad je u pitanju mlijeko neda se..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.