Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Listopad 2016. 08:00

Dobro jutro,mamice! Jeste se naspavale?Mi jesmo.Mislim da je moje dijete imalo zadnjih dana skok kad je bila toliko nervozna i tako malo spavala.Danas je raspolozena :)Vec i sinoc je bila raspolozena,svima nama uljepsala dan kada se se odjednom pocela smijati seki bas onako jako kao nikada dosad,trbuscic joj se tresao sav koliko se smijala Svi smo se raznjezili i rastopili...

Bellaru,vozi bicikl...presmijesni kada to rade,ja kazem za svoju da plese irski ples:)

Sanjarka,hvala :) daa,KIK ima super stvarcica za bebace,a ful su povoljne,samo brojevi su im nekako manji,treba paziti.Nama njihov 68 vec skroz naknap.

Sunshine,kako je proslo kod gin?

Baby,uzivaj danas :) dosao taj dan

Sanjarka88
    11. Listopad 2016. 08:03

Jutro mame ajmo budenje sta je ovo sve spavate? 😃😃😃

Baby sigurno nije spavala od uzbudenja ❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    11. Listopad 2016. 08:07

Ilani vidis nije mi pao napamet skok sa 6mj daaaaa! Bitno da je proslo 😘
    A smijeh 😍❤😍 ma predivni su!

Sanjarka88
    11. Listopad 2016. 08:09

Aurori zelimo sretan 2. minic ❤❤

Ugolina
    11. Listopad 2016. 08:09

Jutro,joj i mi se naspavali..mala obicno zaspe izmedu osam i devet,a jucer je bila koma zaspala u pol osam do deset do osam,kokos,dremnula beauty sleep i bila budna do deset,al zato prvo budenje nesto prije pet,a onda u sedam,milina..nije to tak niti lose ispalo

Ugolina
    11. Listopad 2016. 08:10

Da,btw,ilani,zaboravim komentirat, mala ti je ko bombon 😍😍😍

Ugolina
    11. Listopad 2016. 08:15

I vec nam se dogodila zanimljivost,ukakala se tak da joj gore izaslo kroz pelenu,a niti ja niti muz nismo skuzili 😂😂😂 on ju fura okolo zamotanu u dekicu,ja ju nosim,stavim u kindac dok nesto i skuzim 😂😂😂😂😂😂😂 a jebote,eno pere se i dekica i pokrivac i ostalo.. Hb pa je samo na tim mjestima bila..ne znam,moram vidjet muzevu majicu il kaj je vec imao na sebi

mare1989
    11. Listopad 2016. 08:18

jutro cure

Aurori sretan minic 😊

Moja je odspavala od 18:30 do 3:30, lijepo je cicala i evo jos spava tj nesto se vrti pored mene. Moj mm je sinoc spavo u svojoj sobi za odmor,kaze da se proba naspavat i odmori. Razumijem ga jer radi sa opasnim masinama i treba biti odmoran.
    ja sam jutros uzasno,mislila sam da me popusta prehlada a ono jos gore,grlo ne popusta,jos i kasalj krenuo.nos malo bolje

mare1989
    11. Listopad 2016. 08:20

ugolina 😁😁 tvoja curka kad se ukaka to radi sa stilom i tako da ti napravi posla

Abies
    11. Listopad 2016. 08:25

Jutro. Pisala ja pa očisti. 
    Bio mi tvor sinoć direkt iz štale. Mm luuuud. Imali expresno čišćenje.
    Sunshine jel sve ok?
    Ilani slika 😍 
    Meni trauma od sina, pa se ne usudim tako mrkvu il bilo što dat u ruke. Malac se gušio na komadiće. 
    Sad ranije sam počela al složila u glavi 4-5 žlica pa do pravog obroka. Onda večera. S malim sam s 6mj počela. 
    Odoh ja skoro kao Ugolina, evo drugi kakanac. Drek-mašina moja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.