Tpol koliko godina imas ti ako se smije znati? Vidim pise 6 g u braku
vecer curke
bellaru jakna i cizmice su lijepe 😊
tpol super za pregled
moj mm je danas ostao doma sa curkama a ja i sin smo isli trositi solde😁 samo me jednom nazvao da mi kaze da baby ima grceve i da ce joj dati caj od komoraca😍😍
Kakva ovo tu pustos? Zene sve odustale od foruma? Prije dnevno po nekoliko stranica a sad nekoliko postova na dan? Haha,a pola mojih..sama sa sobom se razgovaram 😂😂 a tak i tak sam senilna pa nije bitno 😜😜 bellaru,samo si ti priznala..a ja se zabrinula da sam jedina, zaboravim sve,zakljucat auto,uzet pola stvari sa sobom,idem kuhat kavu,upalim sparet i ne stavim dzezvu gore 😟🔫 bas sam otupila,samo na bebu mislim covjece, eventualno mm...
Ln
Ugolina nisi jedina,meni mm nesto rekne da mu dadnem prode 15min i vise i tek se sjetim da sam nes trebala napraviti. I ja gledam da je pusto na forumu
Mare aaaa kako ti ie divan tm :)
Ugolina mm je negdje citao clabak da zenama nakon trudnoce pada IQ sto je i logicno kad mislimo samo na jedno.
Ja eto glupaca prosla na tu cugu i nisam narucia nista jer nije bas htjela zaspat a bit ce pred spavanje jako nervozna pa da sam spremna odmah proc doma ako mm zove. I samo o njoj razmisljala,jos mi mm salje poruku da nista od spavanja ali nema panike pa da ne zurim. I dodem doma a oni razgovaraji,onda sam se lupala po glavi. Mogla sam si pivu u miru popit!!😂
A ovo za zaboravnost.....uredno mi kava iskipi svaki drugi dan....aaaa luda sam. Srecom mi pegla malo bolja pa je mogu bez beda ostavot na tkanini 😅
url=https://lilypie.com]
Vecer, dame!
Mi se večeras nikako pospremiti na spavanac. Trebam i ja probati plates loptu, ma da imam fotelju koja se ljulja pa se u njoj uspavljujemo.
Crazy, hvala na info o eteričnim uljima, provjerila odmah sve koje imam, nemaju tu oznaku, znači da su valjda ok.
Bellaru, super šoping! Jakna prekrasna i čizmice su super :)
Eto, i ja sam zaboravna, moram se vratiti unatrag da vidim ponovo tko je što pisao.
Vecer
Samo da vas pozdravum..mi u sloveniji mm rijesava ostavinsku za tatom..
Bebo spavao cijelim putem, al zato zezala mamu kad smo se spremale I sad kad smo dosli. Pojela je bocicu I nakon 1h place, ne znam sto je a na kraju ona opet gladna I pojela jos jednu. Sad ce spavat 10h
Izmorena.. tipkam kad se vratimo nooc
Super mare ja jos nisam ostavila mm samog s malom , zaprsvo prvi put juce da sam otisla bez nje heheh 😬😬
Bellar imat cu 28 rano sam se udala 😬, a kod ginekologa nisam nikad bila pregledana s tim zeljezom hehe , ni u trudnoci ni Prije. Ni u bolnici nisu to koristili (tamo sam isto isla na preglede) a sad posle je samo pogledao dole kako zaraslo, nesto dirao s rukom i vag. Ultrazvuk
Elle valjda takav dan promjena vrmena
E sunshine ti si ko ja, ostavim malu pa se nemogu opustit hehe
A zaboravnost pa neznam nemam sta ni pamtit hehe osim sto sam oeije obavezno se pitala jel pegla upalje a ili izgasena
😀
Jutro mame!
Sto je ovo,nema ni danas nikoga,jos svi spavaju?
Mi smo imali relativno mirnu noc i naspavale smo se.Danas idemo seki na informacije u skolu ,usput je i setnja .Za rucak cemo juhu i pitu krumpirusu.Danas Nikolina starta s rizinim pahuljicama.
Sortiraj odgovore
Najstariji