Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Listopad 2016. 08:01

Dobro jutro,mamice!
    Ja budna od pola pet,muz se ustajao za posao i ja poslije nikako zaspati.Bolje da sam se i ja ustala onda ,vec sam mogla ispeglati onu hrpu  vesa koju gledam danima.
    Obavili jucer okulista,nije bilo nista strasno ,hb. Nakapali joj oci ali nije ni zaplakala.Opcenito mi je kod svih tih dokrora je jako dobra,valjda se vec navikla pa se ni ne buni.Nalaz je naravno u redu.Nije mi jasna jedna stvar,po svim tim cekaonama i ambulantama,a prosli smo ih dosta ovih mjeseci,nema mjesta ili bar stola za previjanje beba.Ceka se na pregled ponekada i satima(kao jucer naprimjer,naruceni u 11.30primljeni u 13.00 plus kapanje ociju pa opet cekanje),a nemas gdje djetetu promjeniti pelenu,moras na kolicima.Neke su cekaone toliko male da ako dodu dvje- tri bebe,nema se gdje s kolicima.Za dojenje i ne pricam,nema uvjeta. Hvala bogu,vecinu svega smo obavili,sada samo rutinski redovni pregledi.Ali palo mi je na pamet,ne daj boze da dijete ima kakav veci problem pa moras cesce po doktorima,to je katastrofa.

Ellie,jel ovo onda bio zadnji uzv ili cete opet? Mi isto bili naruceni posebno na pregled posebno na uzv,navodno imaju samo jedan uredaj,ali su nas zvali naknadno da imaju termin kada mozemo sve obaviti u komadu.Tu smo imali srece.Jel pregled onda na Zelengaju?Obicno ako je samo pregled bez uzv,salju na Zelengaj.

Sunshine,kako je tvoja guza danas?Ajme, bas i mene strah uvijek stepenica a imam ih u kuci...

Abies,htjela sam te pitati,mislim da ti znas. Etericna ulja. Koja razlika izmedu ovih jako skupih i ovih jeftinih iz DM,naprimjer.Jel se kuzis u to?

hele
    05. Listopad 2016. 08:30

Hvala abies 
    Koliko vidim po slikama svima su nam djeca slatkisi O:-)

Ugolina
    05. Listopad 2016. 08:31

Sanjarka,kakvu kasicu od svog mlijeka si jucer dala malom? Imam izdojenog pa me zanima

Ugolina
    05. Listopad 2016. 08:34

Boze sto sam glupa,pa ti hranis s ad!!!! 😂😂😂 al svejedno me zanima

Littleladybug
    05. Listopad 2016. 08:49

jutro mame 😀kako smo spavali? kod nas klasika budenje u 1ipo i 5..ostavila sam ga jutros u svom krevetu nakon hranjenja..izlupao me nogama ko veliki, znaci ko ventilator je..s jedne strane tuce nogama s druge glavom..on spavao ja ne 😂
    Hele ma daaaj, meni femili u k.starom 😀 mozda se vidimo iduce ljeto 🤗
    eee Sanjarka sve da cu pitat di su ti svekici u Solinu? mozda su mi susjedi 😀
    Abies zaboravila zahvalit za info za kapi i caj, evo zasad i njemu bolje od usisivaca 😘

Abies
    05. Listopad 2016. 08:54

Jutro! 
    Ilani nemam pojma o eteričnim uljima.
    Odgojena više tipa uberi osuši samelji.
    Baby samo pitajte, što znam pišem
    Mene glava rastura jutros. Petra zaspala, odoh i ja još malo.

Ugolina
    05. Listopad 2016. 09:14

Moja je postala nocni gladus isto..prije se budila oko 2-3 pa 6-7 i super,a sad se budi po tri,cetri puta i to najvise pred jutro,svakih sat vremena.. Kaj joj je? Morat cemo prec na neke opake zasitne kasice prije spavanja 😂😂😂

CrazyPuppet
    05. Listopad 2016. 09:37

Jutro cure! Evo konacno vas procitala. Mislim da necu stic vise toliko na forum, ubacujemo u petu brzinu, pocinju radovi a imam i projekt za napravit. Malac se proslu noc budio svakih pola sata, pa sam bila malo satrana. Al ovu noc bio super. Jucer se trebala nac s izvođacima pa propalo, pa cemo danas, a imamo i pregled kod pedice pa zujanje na najjace... crtala po noci kad su svi zaspali... i opet sam auto lupila, al ovaj put nije bilo tak strasno. 
    Moram mm pohvalit, jucer je bio bas pravi muz i tata ♡
    Sunshine brrrrr stepenice, dobro da si pala na airbag, ja sam pred koji tjedan prema naprije, jos su mi noge crne...
    Spavanje po noci, i buđenje u 22-23...paljenje svjetla i otkrivanje, uvijek funkcionira kod nas.
    Romantika ahahaha koja slika... trebalo mi malo duze da skopčam, ne znam za sebe
    Hele maleni ti je pravi rekorder! A curka medena♡
    Ellie i Jambica, krasne profilne. Ja svoju isto ne znam okrenut. 
    Abies i.mi skuili da malac super spava s tatom, imaju istu energiju. Oni se izležavaju dok Jakov i ja brujimo po kući. 
    Jurim, puse svima ♡

Littleladybug
    05. Listopad 2016. 09:41

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.