Hello hello!
Petric evo spava na meni. Spavao sat pa se probudio placuci. I zaspao opet na meni. Ne znam jel nesto sanjao ili sto . Svaki put se pitam sta se desi kad se tako prene iz sna hehe
Ilani sta se mrkve tice nekako sam skeptična jer mi je mudrica nije htjela jest. Ipak nije slatko ko voce. No vidit cemo 😊
Znaci i kod vas proslo dobro juhu! Sta joj mislis sljedeće?
Bellaru tipične muske izjave 😩😩😩 ne pricaj s njim do sutra 😂😂
Hele ti si prava partijanerica 😎😉😃 nek si se opustila!
L&L&R i tvoja je popodne ovaj tjedan u skoli? I moja isto 👍 kako je ide u skoli? Moja je pocela izvodit bas je lose krenula totalno se opustila imam osjećaj na dane da se samo svadjam s njom 😩😩
Bome lip shoping! Zavidim. Mi spucali 2000kn na poklone ovaj mjesec ne smijem si nista kupit a tako bi se lipo obukla 😩
Sta cura bas nece da jede? Sta joj dajes?
Nije na poljudu nego u Solin je vodim. Lakse mi doc do Solina nego do dna grada 😩
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bas smo mi sinoc guglali i uglavnom pise da do 3 mjseca mogu imat te epizode plakanja bez razloga, kod nas je u principu ona cijeli dan dobra a na vece nora barem 10min plakat i onda zaspi, mozda su grcici a nizda i nisu jer nije se grcila kao sto zna. I onda smo upalili onu aplikaciju Fena i prestala odma plakat . I pise da oni prerade navece sve sta su u toku da a dozivjeli i da zato placu.
Bellar ja sam ga upoznala kod prijateljice u AU i bas sam se zaljubila haha ono na orvi pogled i tako smo poceli vezu na daljinu , ja sam htjela upisat ovde neki fax za koji sam se pripremala ali posto nisam uspjela onda sam se udala i preselila hahah
I kad vidim ove nase manekenke Nikolinu i Petru s prirastima od 500g u 2 mjeseca neznam sta se ja uopce brinem. Moj je prema vama prozdrljivko 😃😃
Tpol ah ta ljubav 😂😂
dobar dan tete
Eni sretan minic 😚
Ariela je isla na uzv kukica sve super 😁 bile smo i na sistematskom cura ima 4400 i 54 duga.😍😍 poslije smo isle na kavicu i uzivat samo ja i ona😊 mm je kuhao rucak i cuvao dvoje velikih. Morat cu ga nagradit nekako 😉😁
Dobro vece cure!
Vec od jutra pokusavam napisati post ali nikako 😕
Nama je noc bila koma!!! Marcelu opet curi nosic i nije mogao spavati u kreveticu jer bi mu se 5min nakon ciscenja opet zastopo pa smo nas dvoje noc proveli u dnevnoj na kaucu jer je tu meni ugodnije za lezati a on je spavao cijelu noc na meni jer sam bila u polulezecem polozaju i tako je lakse disao. Ista prica i sad posljepodne. Stavila ga prvo u krevetic, nakon pola sata bio budan i naravno premoreni jer nije dovoljno spavao tako da smo opet imali dobrih sat vremena (ako ne i vise) vristanja 😔 Mislim da nam nocas sljedi isti scenarij 😔
Sanjarka, na kraju je prevladao krevet, nisam imala vise snage 😁😁 Ali jos uvijek je nisam ocistila. Jednostavno nikako naci vremena 😣
TPol, mene je prosli tj na prvom pregledu nakon poroda pregledo s tim metalnim. Mislim da uz pomoc toga uzimaju uzorak za papu.
Jos nisam narucila nosilice. Javim dojmove kad ih dobijemo i isprobamo 😉
Vidim da ste sve vec na veliko na kasicama. Ja jedva cekam taj korak (iako znam da cu si onda zeljeti da se vratim u ovo vrijeme kad samo dojim 😁😁)
Eni zelim sretan minic! 😚🎉🎊🎁
Mene prosli tj moj gin malo prestrasio. Pregleda on grudi i kaze da je na lijevoj neka kvrga koja nije od mlijeka i da mi uputnicu za uzv dojki. Sreca da sam vec za danas dobila termin i ispostavilo se da na obje dojke imam po 1 cistu. Dr kaze da nije to nista strasno ali da kontroliram nece li se poceti povecavati, stvrdnjavati ili boljeti jer onda moram jos jednom na uzv. Kaze, moze biti da sam to vec prije imala i da su se sad malo povecale zbog dojenja i da mogu 3-6mj nakon prestanka dojenja jos jednom doci provjeriti ako nece nestati.
Pao mi kamen sa srca nakon tih rijeci 😥
Sad moram jos s Marcelom kod pedijatra jer mu se na palcu desne nogice poceo urastati nokat i sve se zagnojilo. Zna mozda netko sta se radi kod tako malih beba da se to popravi? Nebi ga htjela muciti ako bi mu to moglo samo proci. I da, nisam mu jos rezala noktice na nogama, od rasta mu se odmah pocelo urastati. Bas mi je jadan, nosic ga muci, prstic ga boli 😢
Sortiraj odgovore
Najstariji