Zenee mojee sta je zahladiloooo smrzavamo se pod dekama i sa radijatorom. Ah mi dalmosi, 12 stupnjeva nam je ko -20
Sunshine, kakav strogi raspored? Daj pojasni malo, propustila sam to..
Mi smo cak i dobro spavali, probudila se u pola 10 kao nekad, sa dva budenja po noci, ali opet bilo dugo uspavljivanje, no i sinoc smo to tati dali odradi 😉
Sanjarka moja je zgrada tocno ova na vrhu uzbrdice put konzuma 😀daaa setnja oko trave 😂😂ma odemo mi i do izvora, pa do starina..tako bacimo turu od bar dva sata..a onda ide ova uzbrdica kod lidla za doc kuci i mama onda isprid portuna ko pas isplazi jezik vani..a onda slijede skale na treci kat 😂😂nije ni cudo sta je otislo 15kila brzinom munje..izgubila san guzicu, ostale samo kosti 😂😂 a bila san ko j.lo 😆😥
Ena sretan miniiiic 😍😍😘
Sandrich dobro kazes, ledenoo..skoro san izasla robu rasirit u toperici 😂😂
Ugolina ne guglaj! 😉 po gospodinu guglu svi smo mi vec trebali umrit 😂
Abies koliko madam ima kg? Koliko je dobila u mjesec dana?
Zasto krivo radiš? Pa i ja sam Lani stavljala u vecernju bocu. Njemu sam sad krenula na zlicu ali ako bude nastavio puno zezat nocu dobit ce ih i on u bocu vecernju.
Koji ti je omjer mlijeka i pahuljica?
Sandrich ah mi dalmosi. Kad je bio snijeg svi se posmrzavali ko nikad u životu 😂. Al je bas je hladno vani a moj sin nema jaketu 😣
Baby bogme dobra setnja! Sta bi od mene ostalo da toliko setam 😂 komad guzice bi mi dobro dosao 😤
Jambice tako se to radi uvali dijete tati! 😉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ugolina nisi jedina senilna, je evo vec od tri sata vadim meso iz dubokog i svaki put zaboravim po sto sam dosla kad stanem do frizidera 😂😂😂
i ne citaj po netu, odavno smo zakljucili da ti google kopa jamu na prvu glavobolju!
Bome vas te prehlade unistavaju, nadam se da je svima vec bolje.
Ja tu srecom nemam nikakvih ni zutih ni plavih ni zelenih srijeda, cekam samo jedan dan da mi kartica pocrveni i pocne parit iz nje 😂😂😂, al super za vase sopinge, Bellaru cizmice su super, bas sam si kupila takvu torbu (brusena i takva ista boja)
Danas mozda i ja zaletim po kakav komad robe, kupila bih neku jaknicu za ovo vrijeme! Ostalo ni ne zelim kupovat dok se ne stesam malo 😒😒
Maloj velikoj Eni sretan minic 💜
Sunshine parna postaja zakon, samo sad vise ne znam peglat na obicnu, kad sam bila kod sveki pustala i njenu obicnu onako polegnutu, gledam ja sto to smrdi, skoro zapalila onu navlaku na daski za peglanje 😯😯
E pa ja nisam isla nikud, bas me briga ako zamjeri tko, ako ne mogu, ne mogu!
Nama gotovo ono divno spavanje od 8, 9 do 5 ujutro! Trajalo tjedan dana! Sad vec dvije noci je spavala do 3 pa onda budenje na svakih sat i pol do dva! Stvarno su te bebe nepredvidljive!
Bome zahladilo, u ljubljani vec par dana ujutro ispod 0 bilo, jucer oko 9 kad smo namjeravale van je bilo samo 4 stupnja, al kroz dan se zagrije samo se osjeti vec onaj hladan zrak i burica.
Vi morske dalmatinske mimozice😜, ja sam navikla na onu rjecku buretinu cijelu zimu i goransku klimu 😂😂😂 mm pogotovo, on se jos uvijek sece u kratkim, njemu ovo havaji jos uvijek 😂😂😂
Ena 5!
Sanjarka ma 30ml i malo pahuljica. Tek toliko da priviknem a i da ne bacim opet ad. Kažu kao u boci nije dobro. Fućka mi se. Daj bože da čokolino kasnije na bocu. Da se ne zezam s tim. Nemajka lijena neće prati za bebom
Ugolina nisi nemajka samo ides linijom manjeg otpora 😆 ima nas jos takvih nisi sama haha
Hm znaci ništa prirasta cijeli mjesec? Jesi pitala sta ped. o tome?
Miska haha parenje iz kartice 😂😂😂
Bebe su nepredvidljive definitivno! Nema opustanja! Kad mislis da se nesto stabiliziralo ono sipak! 😅
Proc ce ovo sve pa ce doc nove brige.
Mi pojeli sve sta je jucer ostalo kasice od jabuke (dvi trecine) ma bas sam zadovoljna kako on to brzo svlada. Za 2 dana nas ceka mrkva e tu očekujem probleme 🤔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Abies,6800?!pa to je super. Mi sa skoro šest mjeseci skupa s odjećom imamo 6500.U dva mjeseca mi dobila jedva 500grama,vidjet ćemo što će drugi tjedan reći na to pedica. Ali izgleda mi zdravo, uhranjeno i zadovoljno. Ja se ne brinem.
Mi ručali pahuljice. Pravila sa svojim mlijekom. Prvo složila facu, onda valjda joj je okus bio poznat (zbog mlijeka) pa je čak nešto i pojela. Usput je i ruke trpala u usta.Napravila sam danas dosta rijetko, sutra ću gušće. Sada cica, nadam se spavancu bar od sat vremena.
Ena, sretan peti minic.
Sanjarka, Baby, dam vam dobar komad guzice, meni je viška :D
Ugolina nadam se da će nalazi biti ok i da nemaš artritis (boljeli bi te i drugi zglobovi mislim, ne samo ruke)
Baš sam happy kako smo krenuli u dohranu. Sad bi ja njoj odmah juhice sa gris noklama
Sanjarka, super za papanje! Petar ce začas sve papati ko veliki :) Zašto očekuješ probleme sa mrkvom?
Joooj prvo da vam se pozalim pa cu vas citat!! Kako mi je muz digo tlak sad😠😠😠 idem malom usrcat fiziolosku u nos i izvuc smrkljice i on pocne jako plakat i ja ga dignem u ruke i gospodin mi kaze da zasto ga dizem?? Naviknut ce se na dizanje i da ga ne dizem!! E pa da sam imala nesto pri ruci u glavu bi mu zafitiljila! Rekla sam mu samo onda ga ti cuvaj cijeli dan pa ga nemoj dizat😠😠😠😠
Sortiraj odgovore
Najstariji