Jutro cure , evo ja sam je uspavala pa brze za ipad da vam se javim hahha, forum je postao ovisnost
Juce je Lea spavala bome skoro cijeli dan , na vecer do pola 8 i onda naravno imala je budnu fazu ali HB nije bilo grceva pa je ta faza bila ugodna nije plakala nego smo je nosali pokusali uspavat i jedva u pola 12 zaspala a i ja zaspem sad u sekundi kad i ona, probudila se u pol 4 pa u 6 onda ju je mm nosao da opet zaspe i nekako smo do pol 9 uspjele opet otspavat. U zadnje vrijeme nam je takav raspored osim sta na vece zna imat grcice pa place jadana :(
Sutra ima 20posto ovde neki woman day pa idem do grada s njom vidit cemo kako ce to proc , sad imam dobrih 40minuta do centra s prevozom 😬 Nosim je u ergo !
Hale. mala ti bas slatka plave oke i plava kosa 😍
Sanjarka pa usne i rodnica definitivno izgledaju vece 😬 a i meni juce ginekolog kaze mozete ostat opet trudni iako dojite, ja kazem da da znam, a on dal trebam onda nesto od njega? Reko ne hahhaa
Sunshine dobro je da je sve proslo dobro, stepenice su gadne
Abies ok onda nisam sama da se cudim sta imam obitelj hahha 👍🏻👍🏻
Ejic javi koja ti je nosiljka bolja , uzela si isto ergo i maramu?
Mi onda s putovnicom moramo pozurit mislimo u 11mj u hr
Baby presmijesne slike...😁😁😁😁😁😁😁
Ja jucer isto gledala te nosiljke u baby centru,brate to skupo koma..bum ja nju teglila i dalje po starinski,u rukama 😂😂 i onda se cudim bolnim zglobovima..
Jeste li i vi senilne ili samo ja? Katastrofa,toliko sam zaboravna da se zabrinem..a onda zaboravim da sam zabrinuta.. ?!?!? 😂😂😂
Cure bok. Ja sam sluzbemo luda. Nakon sto sam malog prehladjenog sinoc okupala on poludio.poceo ubrzano disat, plitko, bacao se na sisi, nisam ga mogla smirit..i ja nazovem hitnu i pitam sta cu. I doktor kaze- dovedite ga, mali je.
I mi odemo. U cekaonicu zarazne djece. Sve s njim ok. Smirio se. Hebala sam si sve po spisku, plakala. Sad brijem jrl sta tamo pokupio. Ovak se zivjet neda. Jadna sam ko pas.
Ovo je drugi put da smo na hitnoj otkad se rodio. Dijete je zdravo a ja kopam po njemu ko luda. Jos kad cuju da mi je drugo...ma eto. Trazit cu uputnicu za psihica.
Pusa svima
Masha i ja ću s tobom. Pet sub nos kašalj u ned se jednom zakašljala. Sramota pred pedijatra ići. Poduka stetoskopa treba za manje sramote.
Ugolina svaki put zaboravim. Ruke mi manje trnu. Zglobovi - koljena su mi koma. Sjedni digni se. Obriši pod... Mijenjam za klokanova! Mislim da je tu spinalna krivac.
Moje spavanje prekinuo svekar. Donio mi drva, nahranila ga, čak se i oprao. Usputno išao u samobor pa svratio
jutro cure
masha ja ni ne idem na hitnu,jer ja kad odem uvijek napadnu a gdje mama bila,sta je mama radila (jebavala se) bas me zadnji put naljutili,pa necu ja dijete na lancu drzat,ne mogu ga svezat i nek miruje.
mi smo imali lijepo prospavanu noc,jutro takoder normalno.Skok prosao,vratila se moja raspolozena sirena
Mameeee dobar dan 😘
Mi bili na zutu srijedu 😂😂
Potrosila novaca a kupila nista posebno 😢 da rastu na grani bilo bi ih malo... bljeeee
Okidam okidam na cool club kolekciju u baby centru za decke ( za curice nisam gledala) neznam kako al suzdrzah se da mu nista ne kupim haha.
Noc nam bila katastrofa. Brat i sestra se urotili protiv mame ubili su me 😩😩
Abies sto je tata uvalio curi u bocu da je tako spavala? 😂
Muz hrce na baby phone lol
Baby koliko kostaju te tvoje visekratne cipele kad cekas sniženje? 😄
Za tvog muza je normalno da napadne s vrata 😂
Svekici su na Japirku ona ulica put groblja. Blizu?
Hele mala ti je premedena! 😍
Ellie a mora i Ena malo pokazat zube 😉 super za dobar uzv 😘
I super za napredak rukicama mom je i dalje glavno trpati sve sto dograbi u usta
Jambice ajme ubijam zbog tog muževog komentara gladan je 😤😤😤 haha
Ejic i jeli pobijedio krevet? 😃
Nadam se da ce vam se uskoro veceri normalizirat 😔
Miska ma rekoh ja imas jedinstvenog muza 😃 a sta se keksa tice da da ne ide bas glatko...mene jos uvijek zna nekad zabolit
Ilani super za dobar pregled kod okuliste 👍
Ugolina napravila kasicu od mlijeka i rizinih pahuljica od hippa. To mozes i navečer u bocu za bolje spavanje 😂
Mi smo trenutno zdravi kuc kuc no prosli vec jednu prehladu necemo valjda tako skoro opet 😩
Crazy nemoj nas zaboravit ❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji