Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    04. Listopad 2016. 22:04

Nedaj Boze da se ko tako polomi i da se nesto dogodi ali u takvim situacijama jednostavno ko mame znamo sta napravit. Odmah kad sam vidila da cu letit sam je cvrsto primila k sebi i ruke malo u zrak tako da mozda nije ni skuzila  tjesim se
    A moj airbag je ljubicast sad vec al dobro,barem necem sluzi.
    Ja jos nisam dobila trrmin kod ginica al mislim da ce me brzo primit ipak ni je susjed. Ak nis odem na kavu.
    😏Tako mi se to neda,nakon ovih 8mj ne zelim da mi vise nitko gleda p**** 😂

Vecernja nervoza nama nakom 2,5/3 mj prestala. A ako vidim da je joj ispast vise od 2,5/3 sata prije nocnog spavanja obavezno je pustim da malo odmori,barem 15,20 min pa da u miru provedemo predvecerje  kad se sjetim tog natjeravanja prije spavanja...uf

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    04. Listopad 2016. 22:10

Abies bas to. Danas mi veli sveki ja sam joj pricala i spremila je za van i u kolica i ova valjda kako je dotakla kolica zaspala. MISLIM. to meni nikad nije napravila.

Jedna zanimljivost...zove sveki,ja bila na kasi pa se nisam javila...zvala mm. I kaze on meni a jesi je dobro istrenirala. Ja se odmah prepala sta se dogodilo a veli ona da je Tena zaspala pa jel smije sada spavat vani u kolicima,ako ne da ce ju zbudit. Hahahhaaha ludnica

url=https://lilypie.com]

Littleladybug
    04. Listopad 2016. 22:17

helou tete..evo javljam se iz horizontale na kaucu..malac hB spava u kreveticu 😴 a brzo cu i ja u krpe 😴😴
    kupila sam haljinu za krstenje na knap, ono malo je zategnuta ali racunam kao skinit cu bar jos kilo do kraja mjeseca..a sad mi se nesto jede 😂 nasla i visekratne cipele ( Sanjarka 😂) samo ih moram ulovit na nekakvom snizenju jer naravno da su mi se svidile skupe 😣
     Sanjarka  bice ginic reka vidi ove, dobro ih ima samo dvoje 😂😂
    Sunshine uff skale 😩jezim se 😔😔 ja sam isto kliznula s malim, bice imao mjesec ipo..hB pa je bio vezan u autosjedalici tako da ga je samo streslo a i dobro sam uspila reagirat 
    stvarno ove nase ljetne bebe se poremete kad udu u 3mj..bice ono zavrsava njihovo razdoblje ide zima i jesen  😂
    Miskaaa romantika je zaj..stvar 😀zacas te upise na ljetne bebe 2017 😂😂 
    mene ce oni moj s vrata napast, vec ga vidim 😂😂 nema u njega romantike, ne stigne covik..on napada mucki s leda 😂😂
    Laku i prospavanu noc vam zelim 😘😘

hele
    04. Listopad 2016. 22:21

Sanjarka raste bas kao iz vode. I dalje 170ml svaka 3 h. Sad je dug 60 cm ali mu oblacim 68 zbog sirine. Sve mu usko. 
    Sunshine koliko ima tvojoj bebici? 
    babycoming budem u stafilicu. Vec 15ak god. Imam smjestaj pa tamo ljetujem. Mozda se i vidimo pa na pice :-) koliko ima tvojoj bebi? 
    ja ne mogu pohvatat kad je tko rodjen pa ne zamjerite.
    Bebacica ja bi da bude malo visi. Al s obzirom da sam ja 167 a mm 172 nesto mi izgleda da ce stat sa rastom.
    Laku vam noc

Ellie00
    04. Listopad 2016. 22:43

Vecer cure,
    Nije danas moj dan..bas sam sva.. I Ena me danas valjda prvi put izbacila iz takta. Spremam nas ja za Goljak, sve isplaniram I onda ona jede 1h, pa se izvija, place protestira.. I sama od sebe se smiri I smije se.. nosala ju tih sat vremena I spremala nas usput, cesljala se I sve... 
    Ugl uzv je ok, al pazi ovo- danas imale uzv a dr tjedan kod iste dr pregled, pregled traje 15 min nisu to isti dan mogli.. samo se vozamo. Slj tjedan smo 3 put na goljaku..
    Illani kako prosao okulist? 

Idem spavat vise ne znam tko je sto pisao... tipkam sutra nadam se bez glavobolje

Abies
    04. Listopad 2016. 23:05

Hele cura ti je predivna!
    Ellie baš nekad se pitaš što je to tako neodoljivo u nama da nas dr naručuju 7* za svaku sitnicu. Danas ću glavu gledat idući out torzo, pa opet dođite za desnu nogu.... Tako i mi s klincem okulistu dva put. 
    E sad laku noć.
    Ps malena još spava od 6 popodne (sad se brinem već kako to tata postiže) moram češće iz kuće

Jambica
    04. Listopad 2016. 23:27

Abies, ja ne znam sta cekas kad muzu tako dobro ide! 😆
    Moj ne znam kako bi..ja ju taman uspavala i tipkam pokraj nje jos pola sata i eto njega u sobu, uskace u krevet kao slon, ljubi ju, pali tablet i stavlja slusalice da ce gledat film, i naravno da se probudila i pocela plakati! Popizdila sam. Onda klasika komentar, gladna je..reko nije gladna, izvoli sad uspavljuj kad ne znas biti tiho. Otisla..uspavao, sta ce 😂

Sanjarka, pravu zenu je rezirala jelena veljaca, mozda si u pravu kad kazes da nije dubokoumna 😅

Sunshine, nama vecernja nervoza i dalje jer ona svaki peti dan odspava sat, dva u komadu, nikako da to uredim. Uglavnom po pola sata, 45 min eventualno, pa je vrlo bro pospana, ne moze ona dulje od 2 sata biti budna, a dobre volje, nema sanse...budem malo forsirala, super mi ta lopta otkrice, malo pohopsam i spava, barem mi ruke ne otpadnu od nosenja 😃

Ellie, prvi put u 5 mjeseci te izbacila iz takta? Tiho budi onda.. 😉😉
    Ovo za pregled uopce necu komentirati, ne cudim se nazalost vise nicemu...

Nocko! 😙

Ellie00
    04. Listopad 2016. 23:43

I naravno ne mogu spavat... grrrr
    Jambica da prvi puta. Ona ti je inace izlozbebi primjer bebo bebo (mm ju tako zove). 

Inace cini mi se da je narasla u par dana. I sad kad dodiruje stvari l, bas opipuje, prije je sve samo trpala u usta...

Abies da, ti doktori kao da svi zivimo kraj bolnice.. I to u 4 popodne u centar, zaboravila vec na popodnevne guzve

Spavaj sanja, spavaj...

ejic
    04. Listopad 2016. 23:51

Sunshine, u istom sosu smo kod vecernje nervoze. Tjekom dana jos nekako ide iako mu se i tu pobrkao raspored, ali veceri su grozne... 😣
    Evo, danas ga uspavljivala od 19:30 do 23h 😣. I sad mi spava na rukama sto znaci da bi morao prespavati jos premjestanje u krevetic 😵
    Tvoj pad po stepenicama-toga je mene uvijek strah 😰 Iako jednom vec jesam i to prema naprijed s Marcelom u rukama i imala srecu sto on nije udario glavom o stepenicu-falilo je par cm 😵😨 Nikad si nebi oprostila da mu se nesto dogodilo. A bio je kod nas mali necak od 3g, setao po stepenicama i bio vec na rubu da ce pasti nekih 6 stepenica unazad. Ja skocila da ga uhvatim, spotakla se i sama pala 😳-nikad se vise ne ponovilo!

TPol, mi smo njegovu putovnicu radili u slo jer je dobio i slo drzavljanstvo pa nam bilo jednostavnije ici u slo s njim i dati mu na licu mjesta napraviti putovnicu jer inace bi puno duze trajalo, tako je putovnica bila gotova za 2 dana.

Hvala vam svima na savjetima za nosilice. Odlucila sam naruciti obje nosilice i maramu preko amazona pa cu isprobati sta ce mu vise odgovarati i poslati natrag ono sta nece odgovarati.

Dretni minici svima koje sam propustila zadnjih dana. Marcel mi je po cijele dane nervozan i nista ne stizem uz njega. Vec 3 dana planiram ocistit kupaoniu i ne stignem. Razmisljam da idem sada ali me vise vuce krevet nego ciscenje 😀

Odoh sad prvo pod tus pa cu onda odlucit kojim putem dalje (ali mislim da ce krevet pobjedit 😁😁)

Laku noc svima! 😚

miska
    05. Listopad 2016. 00:05

Tu sam tu sam ziva i zdrava😂😂😂😂
    Imala sam jucer kadu s pjenom i svijecice i masazu i svasta nesto, keks prosao slabo jer me tako zatezalo da je to za popizdit( pas mater) al ok neka se malo potrudio, kaze da ovaj tjedan imamo za razgibavanje haha!
    Zato smo danas romanticno otisli u McDrive, kupili dvije vrecice hrane i sportski se prezderali i prelezali vecer na kaucu (nista od razgibavnja)😂😂😂

Kod nas je obrnuto, on je obicno taj koji se vise potrudi, a ja ona "skidaj gace" haha

Pojma nemam sto ste pisale, danas mi preletio dan, planirala kako sutra idem za hr. smrtni slucaj u obitelji al na kraju odustala, previse mi puta za nju u  jedan dan i neda mi se, mm ne moze cuvat jer ima neka testiranja ovaj tjedan a opet ne mogu s njom na groblje! Valjda nece nitko zamjerit 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.