Sta se radi?
Meni dosadno hahha... Mislim ima posla al neda mi se nista 😬 Trebalo bi cistit al nisam bas zagrijana a i ormar nebi bilo lose preslozit
Sanjarka jesi kupila sta sebi?
Ilani super za pregled. Dupe mi se presijava u duginim bojama,al barem sjedim. Stepeniste za kat ispod,stara kuca a stepenice betonske. 😥
Tpol i ja bi trebala ormar preslozit. Njen jesam da bi skuzila kako ima premalo robice hahahhaa bolest a i peglanje me ceka i uvijek si mislim navecer cu kad zaspi i onda krepavam na kaucu.
Ajd da se i nama dogodilo da se ukenja do grla,jos je oprezno nosila do podloge ali badave. Sveee je pozlatila
Popodne bi trebala na cugu sa probranom ekipom iz srednje...dijele se kao neke pozivnice za svadbu. tata ce cuvat cerkicu,al mislim da cu na kratko jer nam je to pred spavanje pa ce bit nervoze. Da se nebi prepao pa da drugi put ne pristane na cuvanac.
url=https://lilypie.com]
Evo ja usisala svoju sobu. Susilica je odavno izvrtila svoju turu koju je osušila a ja nikako da izvadim robu sad ce sve bit zgužvano 😬
Mislim da cu jos jednom upaliti najkraći program 😂😂
Cekam da sin zaspe da se rucka uhvatim. Danas cu pohat piletinu i lešo tikvice kao prilog pa mi ne treba puno vremena.
Danas smo probali jabuku nije mu bas sjela na prvu no pojeo je trecinu kasice
Tpol nista sebi nisam kupila 😢 cak je i mm nesto dobio. No meni treba nova "kozna" jakna to cu kad sjedne placa 😩
Ovi mjesec me dotukla svadba na kojoj smo bili i ovi silni rodjendani koji su se zaredali
Sunshine i tako kazes nema cura dovoljno robe? 😂
Uzivaj popodne a tata nek se ne prepadne 😉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Što je uvalio u bocu... Najgore ja se malo izdojila dodala rižine pahuljice mrvu... Pojela. Prije izlaska ja smutila šuć muć 90. Koka popila pola i spavala. Neće imat posla s tatom!
Miška žao mi je za smrtni slučaj u obitelji. Ne vjerujem ti da će ti zamjerit itko. Meni ujo umro po novoj godini, trudnoj mi nisu dali na sprovod, nitko zamjerio.
Sanjarka ma realno nisu cipele preskupe al s obzirom da cu ih nosit svako prijestupne isto bi bilo bolje uvatit ih na snizenju..crne kozne stikle na onu pin up shemu pa izgledaju ko plesne cipelice..svekici- blizu su,ispod mene..ja sam tocno nasuprot Merkatora,s juznog balkona ga gledam 😀 evo sad sam skontala da sa juznog balkona gledam na konzum,tommy i u daljini mall a sa sjevernog na lidl..pa kako ustedit onda 😭
jutros nisam isla na zutu srijedu jer sam prije toga poplacala sve racune pa me ubilo u pojam 😂😂
Masha mislim da su sve mame sluzbeno lude kad su djeca u pitanju 😁
Abies svekar vise nije tvor ?😂😂
Ola
Evo minuta praznog hoda pa da vam se javim. Cekam na sistematski.
Mm prvi put sam s klincima doma hahaha
Necu vas zaboravit, samo cu malo manje laprdat ;-)
Etericna ulja, vidi deklaraciju na pozadini ;-) obicno samo u dm-u i imaju kolko tolko neka etericna... i eventualno neka bio trgovina. Ako ima ikonu x na narancastoj poslozi, nije etericno ulje :-)
Bebé danas bio na sistematskom, 7kg i 62cm. Eto prirast ovaj mj samo 600g, a prosli 3x tolko. Pikica drugi put jer je jos malo smrkav. Naravno da sam zaboravila pitat za dohranu, al ima vremena. Sutra vadimo krv, to u sklopu pregleda :-)
Dogovorili izvođača i pocinjemo s gradnjom jeeeej :-) gutat ću knedle kad pocnu zidat. Valjda sam sve dobro projektirala. Bili tamo svi u jaknama jedino ja u kratkim rukavima... kontinentalka u dalmaciji... štaš, meni toplo
Sanjarka ne valja soping ako sebi nisi nis. Zna bit u manga lijepih koznih jakni. Meni sad moja premala zbog cica :-( al sam snimila super kaput ;-)
Sunshine limene stepenice za valentinovo 😂😂😂😂😂🔝🔝🔝🔝 bolji je od mog- usisavac za bozic!
Ajmeeee za paaad😨😨😨😨 srce bi mi otislo u pete.
Abies mu jasno kroz koju godinu😁😁😁
Babycoming napada sa ledja😂😂😂😂 a slike su 😂😂😂😂😂😂 tak si ja mislim da oni razmisljaju😂😂😂😂😂😂
Miska kazu mala djeca i trudnice ne smiju na groblje..znam da su babske al svejedno...ako ti tko zamjeri glup je.
ilani stvarno nisam nikad razmisljala o tom kako nemas gdje presvuc bebu u bolnici..i u wc njihov jedva ti stanes kamoli da bebu tamo presvuces. Znam da svugdje po svijetu imas na wcu za presvuc bebu a osim u rimu. Seka i ja nismo nigdje to vidjele. Prije takve stvari ne zamjecujes dok ti ne treba.
Ugolina ja sam bas jucer razmisljala dal to mene lovi alzheimer😨😨😨 razmisljam koja mi je slika na mobitelu od malog i je mogu se sjetit a mob gledam bar 200 puta dnevno😨😨 dodje mi da se narucim na ct mozga😨😨😨
Masho imam ja vezu u jankomiru bez brige si😁😁😁😁a gle bolje da si otisla na hitnu nego da nisi a nesto je bilo.
Mare mama se jebavala😂😂😂😂😂 ma sta vas briga kad vam tak nes kazu. Prave se pametni a nisu.
O kakvoj pravoj zeni pricate??
Poharala zutu srijedu!!😁😁😁 kupila pelena. Pampers 30% pa uzela sebi i seki i jedne dm da vidim kakve su. Cak je bilo novalaca ac pa sam i tog uzela. U babycentru one vrece za tommee tippee kantu i bile neke lijepe tetra na popustu 20% . E da kupila u ljekarni braun toplomjer za uho i odlican je! Skup al odlican! Na 15% . I sebi cizme u aldu. Bila frendica samnom pa mi za rockas pola dala za cizme❤ . A ljudi u dm-u ko da je dzabe😨
Bila kod ginica!! Kaze sve super. Bolit ce me i zatezat 6 mj😩😩😩😩 kaze dobit cu brzo mengu 😩😩😩 dodjem doma krvave gace od pregleda. Ja se usrala da me zacoprao pa odma mengu dobila😩😩 kaze mogli su to malo bolje zasit😩😩😩
Al kad mi je stavljao onaj metalni drek kuzim da ima lufta😁😁😁
Nije me bilo od pol 8 do pol 2. Kaze muz malac spavo mozda 1 h. Evo ga sad kao spava al samo nesto gudja. Vuce dudu ko da nije jeo od sinoc. Samo se komesa i place ako duda ispadne.
Jbt jesam se raspisala!! Potrosila bateriju pisuci😁
E odakle je ta jakna?lijepo si se ti provela tako treba . Ovde nepregledavaju s tim zeljezom samo ultrazvuk.
Crazy neka si i muza zaposlila ',
Evo moja spava cijeli dan cudno 😬😬 nadam se da ce i po noci 😱
Tpol jakna iz zare.
A pa kako samo uzv? Pa kak te pogleda dole? Mislim neke stvari ne moze vidjet uzv-om.😕
Sortiraj odgovore
Najstariji