Bas neko zatisje,mozda se male ljetnice odlucile popravit pa apavaju. Zato mi od 6:40 😂
Isla je podojit pa reko mozda ce zaspat...makakvi,al necu je nanasat nego na nas krevet pa se valjaj do sutra dok ja jos malo ubim oko. Evo sad je zaspala.
Tpol zato si kupi parnu postaju sa Smart ironing si ne moras pazit jel pegla ostala na tkanini i sama ode u stand by nakon nekog vremena....obozavam ju.
Vani bas divno sunceko ali grize!!
Idem popit kavu u miru. Btw nama uspjesna prva noc nakon strogog uvodenja rasporeda sa budenjem u 22:30. Citam ove simptome na fejsu za zubice...pa nije kod nas tako strasno,valjda jos nisu krenuli mucit. Samo jako slini,trpa rucice i sve sta joj u ruci,al to je normalno za ovu dob sta ne? Imamo ovdje neku zubaricu sta se nedavno javila.... Nek se javi malo sa kojim opisom simptoma i kada se sta moze ocekivat,kakvi gelovi i kako pomoc....za nas sa prvom bebom sta nemaju pojma
url=https://lilypie.com]
Sretno nikolini sa rizinim pahiljicama. Javi kako je proslo. Ja imam cijeli popis pitanja u pon za doktoricu. Pomalo joj sve dam da licne sa jezikom al joj se nista ne svidja
url=https://lilypie.com]
jutro mame ljetnice..da, zatisje na forumu zbog tog sto su neke bebe ljetnice posandrcale s dilaskom jeseni, valjda protestiraju..moj sin prvi..zaspao u 9, prvo budenje vec u ponoc drugo u 3 iza kojeg nije htio zaspat odmah nego ono smjesak i vika kao da je podne, trece u 6 ipo i onda opet protest spavanju i evo sad krmi na kaucu a ja ko zombi..ma da popijem 3l kave ne vjerujem da bi me razbudila..jos vrijeme neko sugavo,kisa oce nece, hladno ajme..zimski ugođaj a do jucer smo se przili na suncu 😀 ja popodne imam goste koje mi je mm narucio,prijatelji su nam i dragi su mi, i on ce malom bit kum al nije mi ih trebao natovarit na leda sad kad je mali nervozis teski a mm i tako dolazi u utorak kuci..ah oni muski, vecini glava sluzi da kisa ne pada po ramenima 😂
Ilani sretno s pahuljicama, javi kako je proslo 😀
zaboravnost- daaa mozak mi je ko svicarski sir, vise lufta nego sira 😂😂 pocela sam si pisat po kuci notifikacije 😂 samo o ovome svom poprdljivku mislim 😍
Mi jutros isto ranoranioci,od 6:20, inace poslije tog dojenja jos spavamo,al danas sam isla vadit krv..tus ovo ono,onda beba,prebrisala ju,pelena, presvlacenje,pa furala malu svom tati na cuvanje dok ja obavim lab..bas sam ljuta,onaj dugi hodnik,bez prozora,tisucu penzica cekala oko 40 min i to u drugom hodniku,al svejedno..ako nisam nis pobrala tam onda stvarno..bas mi nije to trebalo,al moram vidjet kaj mi je s tim rukama..jucer me dr.poslala,zeli kompletnu krvnu sliku i hrpu dodatnih,sve zivo i mrtvo kaj god se da iz krvi izvuc,haha..i poslala me na rengen ruke..al to mi se posrecilo,dodem se narucit,a zena me pita-zelite li sad to obavit?nigdje nikog,pa kak nebi htjela, milina..u uto nalaz pa opet dr. Mogo bi bit neki artritis,a mozda mi je zakrcen taj karpalni kanal vrazji,ko ce ga znat..
Hello zenske!😘
Napisala ja post i zvao mm i sve nestalo dok sam ja blejala s njim 😬
Mi smo se brutalno naspavali 😍 hvala sine! Zaspao sinoc u 19h ja mu u 22h dala kroz san bocu jer mi je zadnje jeo u 17h i nije se pomaknuo do 6h ujutro!!!!! 😍😍 ajme miline!
Ja bila sinoc odvest malu na gimnastiku pa me zvala sveki da svratimo nakon da ima neke traperice za mudricu pa da dođe probat tako da smo dosle kuci skoro u 22h.
Abies znaci uveli ste rizine pahuljice? 👍
Babycoming u tom nizu zgrada mi je kolega s posla taman nasuprot ulaza u mercator. Di idete u šetnju? Oko trave? 😂
Ajme koja noc! 😣
Danas uvali bebu prijateljima a ti odi spvat 😂
Bellaru koji shoping si ti obavila 😎 tako se to radi sebi kupis a ne ko ja sve drugima 😬
Ugolina kako se ne pise? Ma pise se nekoliko stranica na dan 😉 ok ok u trudnoci se pisalo vise al vecina zena nas napustila. Ja zadovoljna lipo mi to tipkamo 😍
Sunshine ti luda kao i ja ma umisto da se opustiš mislis kako ce muz s bebom 😂
Ja se napokon opustila u tom pogledu.
I nemam pojma kako prepoznat zube iako mi nije prvo haha. Trpa grčevito sve u usta, dudu si gura u desni i bocu isto nakon sto se najede, slini, bali...nemam pojma
Sta si joj dala da lizne?
Ilani sretno na informacijama 😉 seka uzorna odlikasica? I javi dojmove za pahuljice 😃
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Eni sretan veliki 5. minic 😍😍😍😍😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sad sam se usrala, isla googlat artritis!!! 😲😲😲😲😲
Ma nemam ja toooo!! Sigurno karpalni kanal onda.. 😂😂😂 katastrofa
Ugolina ne čitaj previše. Tek po dg. Ovi ispišu ekstreme.
Tako mama imala mrsa. Po netu gotova. Pa me pita što piše. A što reći 😲 Onda u priču s dr privatno i shvatiš da je svašta ispisano.
Rižine. Stavim malo u bocu da popije. Poslije ću kašu. Neki će reć da loše radim. Briga me. Važem ju na svojoj vagi pa mi non stop isto. Je li zbog kakanja ili bljuckanja. Pregledana je, zdrava je. Moja paranoja.
Sortiraj odgovore
Najstariji