Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    06. Listopad 2016. 12:58

Tpol ako smijem pitat kako to da si se tako rano udala? 

Sunshine koliko znam njima se nista tako na pocetku ne svidja jer im je to sve novo pa se naviknu nakon par puta na taj neki okus tipa mrkve il jabuke il cega vec. 

Ugolina odlicno da si uspjela obavit sve da ne moras ici jos dva put. Bas me zanima  zasto imas te bolovebi nadam se sa nije artritis. Jel pijes sta protiv bolova?

Sanjarka ma jakna od seke za rockas a cizme pola frendica pola ja tak da sam si kupila pola cizmi i raspicu za nokte🖒 isto uvijek svima drugima kupujem. Blago tebi na takvom dugom spavancu😩😩😩 ja sam danas zombij kako je moj veselje nocas imao. A i kroz dan..samo cendranje. Kaze muz to je na mene pokupio.

bellaru
    06. Listopad 2016. 13:11

Kod nas ujutro bude po 3.stupnja! Ja vec u zimskoj jakni hodam😁😁 razmisljam o uggsicama da ih izvadim😁😁 
    Cure dalmatinke ja sam radje u snijegu do grla nego na buri dole po zimi! To mi je 3 put gore i hladnije.

Abies pa radis kako ti mislis da je najbolje za petricu. Sta te briga tko bi sta reko. 

Bome ima vas zaboravnih! Mozda imak nemam alzheimer 😁😁

Miska ja obozavam tu boju pa vec imam par torbi takvih 😁😁😁 ma ako ces cekat da se steses tko zna kad ces u shopping😁😁

hele
    06. Listopad 2016. 13:15

Evo da se malo javim. Jucer sam bila hedonist. Odvela djecu mami a ja na farbanje. Pocele sjede pabsam od skoro crnke otisla u boju konjaka. Onda navecer na zabavu. Dan ucitelja. O do 2 sinoc. :-) bas mi bilo fino.
    Pisale ste o peglanju. Ja sam valjda koja sve pegla. Al tad pzstim mozak na pasu pa mi odgovara. Odoh kotat sta cu rucku i moram se gin narucit. Nisam jos. Sve me strah nalaza. :-(
    Pozz i uzivajte u suncanom danu

Abies
    06. Listopad 2016. 13:18

Ilani moja petra je velika beba 4350 tako da ne dobiva puno, al uredno. Vesela je, aktivna. Pedijatar zadovoljan, zdrava beba. Napomenuo da je meso nadraženo. sinu zubi s 8mj izbili. ne razmišljam. samo da ne bude stresno. 
    No njihova vaga mi pokaže drugo pa.. 6100 je bila s 2mj. A dohranu sam ionako mislila počet. Svi mi pjevaju ne još... Sutra će u jaslice 😑

Bellaru razumijem te. Ako plače dižem. Ne puštam da urla dok perem suđe. Ajd dok pišam moram 😀

bellaru
    06. Listopad 2016. 13:53

Ma iskreno ne znam zasto on nekad place. Dal moze bezveze tako mala beba plakat? Al ako sam mu zafitiljila mlaz fizioloske u obje nosnice  i isla to izvuc aspiratorom naravnonda djete jadno place i da cu ga dic da se smiri. Nekad kad mislim da cendra bezveze ga pustim . Al kad mi ide tak nes reci pa ubila bi ga😠 u krajnjoj liniji ako hocu razmazit svoje djete budem. Jos mi on kaze nemoj da se svadjamo oko toga😨😨
    👨🔫

hele
    06. Listopad 2016. 14:32

Bellaru negdje sam procitala da bebe do 3 placu zbog neke potrebe. Nesto im treba. A nakon toga mogu plakati bezveze. Kad su malo stariji.

lan@luk@rit@
    06. Listopad 2016. 14:49

Ljudi moji ovo je treći pokušaj da vam nešto napišem,prvo mi se mob.isključio pa je post otišao u vjetar,drugi put kad sam ga išla poslati tražilo mi je da potvrdim registraciju 😡i onda je post nestao......

Ugolina vjerujem da nije artritis,moja Lana je bila u bolnici prije 4.godine zbog boli u zglobovima koja je šetala u više zgloboma pretrage su hb pokazale da nije artritis,već da ima osjetljive zglobove i da je od preforsiranosti(trenira ples,cheerleading)..

Sanjarka super za dohranu,blago ti se mi smo još na jedva dvi žlice dnevno …

Bellaru super ti je jaketa  i čizme,ja sam ovih dana,svašta sebi kupila,opustosila sam zaru😊košulju,par majica,3 para reba, br.40 iman 9 kg viška ne stanem u 38😡al ako ću čekat da se vratim na svoju kilazu,ne bi ništa još ko zna kolko kupila..

Želim svima ugodno 😊popodne,moja starija gospodaa  je u školi,Rita spava a ja napokon uživam u miru i tišini..

Sanjarka jel ti mudrica trenira na poljudu gimnastiku?

bellaru
    06. Listopad 2016. 15:05

LLR bome si ti dobar shopping obavila😁😁😁 tako i treba.  Ma ja imala viska od prije jos sad 4 na to. Od danas ne zderem slatko ( nadam se) i necu navecer jest pa cemo vidjeti😁

hele
    06. Listopad 2016. 15:07

Isto mi je. I onda nosam. Par str prije napisala sam da ima.na you tube sto znaci koji plac. Ja sad skuzim kad.mu je recimo neudobno il ako treba jos podrignut. Nije lose za pogledat. Mozda ti pomogne.
    Tvoj je jos manji. Treba izgleda pretrpit prva 3 mj. Izgleda da ce se kod sad desit cudo. Sam ce zaspat =-O

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.