Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curicax3
    04. Listopad 2016. 21:37

Sanjarka pregrizi jezikmislim da ce mi moje cure bit dosta.i ja cu ko Mare pitat za svu mogucu kontracepciju

A sto se tice dohrane,ja sam se uvjerila da je bolje prije.stariju krenula s 4 mj i super je sve jela,a s mladjom slusala pedicu i poceli s 5,5 i na kraju je htjela samo kupivne slatke kasice.samo bacala sto skuham.tako da mislim da je bolje da se privikavaju sto ranije na sto vise okusa

Evo zaspala na rukama pa idem i ja u nadi za sto manje budjenja.bas polude s 3 mj.zelim svima sto prospavaniju noca tko je voljan i romanticnu.moj vec hrce tu pored mene

mare1989
    04. Listopad 2016. 21:37

sunshine ajme stepenice 😱 samo da ste ti i malena dobro,a dupe najbolji airbag😁

a sto se tice robice ja sam dobila od jedne zenske 92/98 vel i od druge 50/56 ali ljetna roba.
    danas je curica dobila od moje tete onu vesticu iz lidla i hlacice😊 vel 50/56 taman da sad nosi.

mare1989
    04. Listopad 2016. 21:42

curica hahaha😁 reci ce nam doktor da smo se kasno sjetili kontracepcije😁

curicax3
    04. Listopad 2016. 21:42

Ajme Sunshine prejezivo!hB da je dobro proslo

A Sara

Miska se docepala muza napokon💏a ja isto skuzila smajlice druge,wuhuu

curicax3
    04. Listopad 2016. 21:43

Mare nikad nije kasnonek mi imamo tri srece

Sanjarka88
    04. Listopad 2016. 21:54

Dobre ste vi eno neka žena rodila 14. dijete...

Pita mene ginic na kontroli da li mislim imat jos djece rekoh ja ne znam, pita on mene kako cemo se cuvat a ja rekoh ne znam pomisli covik a gle ove glupače haha

Curice i moj hrce ako te to tješi 😝
    I juhu za smajlice  😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    04. Listopad 2016. 22:02

Pomalo čitam i smijem se.
    Sunshine joooooj. Hb Tena ok i ti, bit ćeš. 
    Mare pakiram se tebi na bosanski lonac! 
    Sin i ja imali izlaz. Prvi trening. Tata ostao s kćeri i đenska spava snom pravednika. Mislim. Velim mužu da treba češće čuvat. 
    Miška, Sanjarka legendarna si. Mislim da štuca naveliko. 
    Bar jedna od nas da uživa.
    Ugolina šetnja 💪
    Ena,  a što reć 😍  
    Prošao uzv? Sve ok, ofc
    Ilani, jeste oči pregledali?! Čemu uopće pregled? 
    Tpol o da, dugo mi trebalo da se naviknem na bebu i da imam obitelj. I da nismo dvoje i beba nego troje. Tako i sad da smo četveročlana obitelj.
    Crazy, Bellaru - što mislite jel izađe 1l vode na nos?! Ja mijenjam vodu u zelenilo. 
    Ljubim sve!!!!!

Abies
    04. Listopad 2016. 22:04

Hrkanje o da.... A zašto prije braka nisu ti muževi hrkali? 
    Meni još sinoć na baby phone hrkao.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.