Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    04. Listopad 2016. 19:17

Vecer curke

bellaru hahaha

ja sam kuhala bosanski lonac,a mama mi donijela sarmu i pitu zeljanicu 😋😋 sad imam dva dana rucak.

curke mene bradavice bole za popizdit 😭 od jucer ujutro je ona je na cicama spojena,nemam vise snage ali ne odustajem od dojenja.Proci ce taj skok mamu mu

Sunshine1
    04. Listopad 2016. 20:33

E Sara nadrapala si hahahah

Ja bi trebala peglat a tako mi se neda,a niti kuhat. Bas su me razmazili. Ja ove godine dobila za valentinovo limene ljestve da mogu dohvatit stvari u ormaru. I onda sam bez lose namjere sarkasticnno komentirala kako je jako romantican a on se silno uvrijedio kako sam nezahvalna gadura. Hahahhaa a kad je tako romantican 

Mi bili u KA pokupovat neke stvarcice i ostavili je sa sveki da je ne jarim po gradu kad su svi bolesni. Pola sata spavala,sat se igrale,pricale,bile vani....uglavno super proslo samo je ulovili malo grcevi i onda je bila isfrustrirana pa je nije znala smirit al taman smo dosli. 

U sub i ned imamo dva djecja rodendana i odu pare,jos vjencanoj kumi i svekrvi...uf uf a pravi rodendani mi tek dolaze....

Ugolina bravo za setnju,ja sam znala onaj popodnevni spavanac od pola sata je uspavat,tutnut u kolica i vozi. Inace nikako.....

Btw slomila sam se po stepenicama...tepih je bio labav i tutnula sa dupetom preko 3 stepenice i to sa Tenom na rukama. Ona se nije ni oglasila,al ja sam bila sabrana pa mozda zato. Ne da me dupe boli nego sad znam kako je rodit vaginalno i NE sjedit.

Idem gledat Pravu zenu,cini mi se bas ok serija

url=https://lilypie.com]

Jambica
    04. Listopad 2016. 20:53

Sunshine, uh, streslo me..lako za tvoju guzicicu, bitno da Tenka nije izletila usput..

Mi taman papamo i spavanac..ova dva sata (od 6 do 8) su bas krizna svaki dan, nista ju vise ne zanima od umora..ja bi nju trebala u 6 na pola sata uspavati i onda u 8 ponovno.
    Bas kazem muzu, jedino se to vrijeme lako prezivi ako lajzamo po shopping centru nekom. Malo gleda, malo ubije oko i za cas je vrijeme za krpe.

Jambica
    04. Listopad 2016. 20:59

Tako sutra idemo u Arenu ili na zutu srijedu u cc1! 😂

Kad je pocela ta prava zena, koliko epizoda profulah?

curicax3
    04. Listopad 2016. 21:07

Joj nama isto zadnjih tjedana taj vecernji period za poludit.samo urla!moram i ja probat shopping centre

Da se pohvalim da sam napokon nazvala ginicku i narucila me za 8.11????

curicax3
    04. Listopad 2016. 21:17

Sanjarka,super za papanje.i mi cekamo 4.mj i krecemo vasim stopama

Ugolina,vidis da bezveze govoris da curka nece u kolica,a ja vidjela na svoje oci dijete miruje u kolicima.Josipa nam je presuper

Sanjarka88
    04. Listopad 2016. 21:25

Vecer mamice 🙂 sto se radi?
    Beba i mm spavaju, mudrica pise domaci ja buljim u telku.
    Popodne imali nenadane babinje od osobe koju nisam ni ocekivala no dobro..
    Junior dobio robu za sljedeću zimu 😝

Ellie predivna profilna 😍😍😍 prosla glava? 

Tpol kako misliš povećano?? Vanjske usne ili? 

Bebačice haha jaka ti je svekrva 😂😂
    Ove ljetne bebe se promijene oko 3mj tako da vi manji znate sto vas ceka 😂😋

Deeka ma koji fejs? Nije nam ni do koljena 😉
    Nadam se da ce grcevi sve vise opadat 😘

Bellaru brzo ozdravi! 😘
    I bravoooo za dva dana kuhanja haha 
    I ti lovas zutu srijedu? I ja cu mudrica ima 3 rodjendana ovaj vikend! Bankrot! 
    To je ta romantika! Haha 
    Slikni jaknu 😉

Mare drzi seeee!🤗🤗

Sunshine haha koji poklon za valentinovo 😂😂🔝🔝🔝
    Horor ovo za stepenice uh! 
    I ja gledam pravu zenu dobra mi je serija malo za opustanje 😉

Jambice profulala si nekih mjesec dana serije al nije strasno brzo se pohvata to sve nije nesto dubokoumna haha 
    Uh jos uvijek vecernja nervoza kod vas 😐

Curice i ti si odlucila s 4mj na dohranu? 👍👍👍
    A to za ginica poznato 😒

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Listopad 2016. 21:26

Curice hoces ti igrat poker pa ic na decka? 😂

Sanjarka88
    04. Listopad 2016. 21:28

Ajme ja samo neke romane pisem ovdje 😶

A nema nam Miske danas izgleda da nije prezivila romantiku 😂😂

Idem stavit sušiti robu dosta  trakeljanja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.