Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    04. Listopad 2016. 11:23

Btw,da se pohvalim,bile smo u setnji vise od sat vremena 💪💪💪,naravno slucajno,jer je moja koka zaspala,pasao joj hladan zrak valjda,a bila je zabundana ispod dvije dekice,kape,strampli,jaknice,sveg zivog..nitko sretniji od mene 😊😊😊,narocito jer je jutros vrijeme bilo savrseno da ne moze bit savrsenije za setnju..hladno, suncano...jos da dode do nule i to je moje vrijeme.. Vratimo se doma a u stanu pakao..pustili konacno grijanje iz toplane..

Sanjarka88
    04. Listopad 2016. 12:06

Mi pojeli svih 50ml kasice koje mu je mama spremila 😍😍 danas vec jede ko poluprofic 😂
    E sutra nas ceka jabuka lako je bilo uvalit mu kasicu od njegovog mlijeka haha. 
    Nakon toga popio jos 100ml ad. Samo danas je dan za bljuckanje. 

Masha i moj ispadne romantik ponekad al slucajno 😂
    Aj nije tako los... ima i gorih 😂
    A na pocetku je bio majstor romantike sad se malo opustio psmt! Haha
    Doduse seks i romantiku nikad nije povezivao tako da Miska ti si sretna zena 😆
    Nebi ni ja podnijela razdvojenost i to san mu davno dala do znanja jbg. Svatko zna sebe ja sam prekomplicirana i prenesigurna u takvim odnosima izila bi se živa... tako da svima koji to mogu kapa dolje al ozbiljno! 

Sunshine trebao je biti neki medubroj hehe. Moj nosi 62/68 i to se preko noci doslovno desilo. Puna 3mj nosio 56 i onda hop! Ako ste je dobro izmjerili jednako kg imaju ona i Petric 😍
    Sa sisacem se stvari nisu bitno drugačije. Jednostavno trazi cesce manje kolicine. To mi je cilj promijeniti 

Tpol sretno na pregledu! ☺

Jambice ko pravo zensko 😆
    Sliku prvo na mobu uredi tako da je stavis u neki okvir il tako nesto i onda ti je nece okrenit 😉
    Svekice triba iskoristit na maksikum 😆

Baby usosio te muz 😂😂 trebao ih narucit kad se on vrati...
    Svekici su i vise nego ok ☺ doduse ovi put su ga dosli malo vidit mi smo ih zahebali i nestali haha 

Ugolina 🔝🔝🔝 za setnju!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    04. Listopad 2016. 12:35

Dan svima,

bas ste se raspisale. Evo Ena spava, ja sam brzisnki skuhala rucak jer je MM svratio.. Pricalo se o kuhanju- ja najcesce kuham za veceru jer mi se neda za rucak samo za sebe. Mm izbjegava ugljikohidrate tako da nemam puno opcija za kuhanje- najcesce povrce, ili zitarice neke uz neko meso. On na poslu jede u njihovom restoranu za smjesnu lovu pa ima tamo puni obrok... 

Mi idemo u 16h na UZV, di bas u 16 po naaajvecoj guzvi u centar grada. Uzas, trebat ce nam vise od 1 h da se vratimo... 

Nisam bas raspolozena, malo me i glava ubija... Spavat s Enom mozda?

TPol
    04. Listopad 2016. 15:02

Evo obavljeno sve u redu, inace neznam jeste vi gledale dole al ja jesam i sve mi izgleda malo povecano pa sam pitala ocel to tak ostat a on kaze da oce hahha , mislim logicno ipak je izasla beba od skoro 4kg van 

Sanjarka super za kasicu 👍🏻👍🏻
    Elle bas ti je slatka ena vrijeme je za spavanje pa se nadam da ste i odspavali
    Ugolina super za setnju 👍🏻 

Ovdje isto jako ruzno vrijeme bas za bit u kuci 
    Sveki mi prvi out cuvala bebu i prvi put da sam isla bez nje, cudan osjecaj haha, sve proslo dobro,  dal se vi nekad pitate jel to vase djete? Meni nekako cudno da sam rodila  hahha

bebacica
    04. Listopad 2016. 15:17

Dan mame

Moja beba spava na meni 😅 vec sam ju 5 puta spustala na krevet ne da mi se vise zaj... Stvarno vise ne znam sta ju muci, spavanje i po danu i noci je pokvarila. Budila me ovu noc 4x 😪 😴😴 ne kuzim ih. S prospavane noci od 21-9 smo dosli na jedno budenje, pa na dva, sad kak si pozeli 3-5 puta budenje 😷
    Evo je place u snu 😲 ranit cu se 😵

Miska sretnice 😄 romantika sto je to? Nesto za jesti? 

Crazy ide na poker 😙 mozda cemo i mi tako jednog dana jer u mm familiji svi imaju cure i nikako decko da dode. Navijali su da cu ja roditi, ali nista haha

Mare ti skokovi su gadni. Taman kad jedan prode, sve super, opustis se i eto ti vec drugi iza coska ceka 😒

Hele decko ce biti visoook 😊 def rekorder tu kod nas

Sanjarka zavidim ti 😜 mi smo jednom malu usred dana ostavili svekricima, zaspala taman. Otisli smo do prvih susjeda ostaviti pozivnicu, za 10 min evo svekrve na prozoru s njom vice probudila se 😆😆

Ugolina bravo za s

bebacica
    04. Listopad 2016. 15:18

Jbn mob aaaa

Ugolina bravo za setnju. Mi nismo bile sad dva dana jer uzasno puse, a ona smrkava

deeka
    04. Listopad 2016. 16:28

Ko ve vas pohvatat! Lakse mi po faceu pratit!
    Mi smo jos u fazi grcrva, zadnja 3 dana dosta manje, valjda se necu urec sada! Pocela joj davat caj od kima i kamilice pa izgleda da pomaze.

Jucer je sveki cuvala od 17 do 22, ja ostavila mlijeka, a ja i mm isli kod kume na proslavu diplome. Bila je prava dobrica. A nocas spavala od 23 do 2ipo, pa od 3 do 6 i onda jutros po pola sata,40 min do nekih 12.

bellaru
    04. Listopad 2016. 18:07

Procitala vas i odmah se desio delete u glavi😩 
    Joj svasta kuhate...ja danas napravila vinski gulas. Jucer carbinaru. Dva dana za redom kuhala 🎉🎊
    Najgore mi kad nemam maste sta bi kuhala.

Ja se sad skroz prehladila. A malcu bolje od fizio i tog elektricnog aspirstora. Nije mu nosic vise zacepljen. 

A ja ne mogu disat😁 
    Dobila sam tako lijepuuu jaknuu za rockas od seke jedva cekam da ju isfuram😊😊😊

Zene kakve su vam pelene iz dm-a? Dali na zutu srijedu je popust i u mulleru??

bellaru
    04. Listopad 2016. 18:16

Romantika

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.