Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    04. Listopad 2016. 09:21

Sanjarka bas to ne doji kak se spada. Ne znam kolko popije al cujem da manje guts i krace traje. Podoj oko 7/7,30 kad se fino znala nanjupat bas nervozno zbrljavi i naravno da je u 12 gladna. Jel jede sta bolje sa novim sisacem na flasici?

url=https://lilypie.com]

Abies
    04. Listopad 2016. 09:31

Hej ekipo! 
    Mare, dobro Masha kaže njih troje još jeno u skoku, što je to za tebe. Jedan hug
    Hele kršnu dječicu imaš😉 mislim da je rekorder 2200/8! Meni je klinjo 4,5god i ima 20kg
    I da baš je lijepo to podijeliti tu
    Masha kod nas je to trajalo 2 dana. Stariji nas zarazio. Ja još šmrkava. Mala je dublje kašljala. A nosić ko meni samo lijevalo iz njega. Otišli nek čuju pluća dežurnom (subota). Dobila kapi za uši par dana. Pedijatru se ispričavala no on me u neku ruku pohvalio jer je kod malih opasnije. Trebam poduku na stetoskopu!
    Jambice 😍

mare1989
    04. Listopad 2016. 09:35

masha i abies ma to je nista za mene :-D kavu sam popila u letu,velikim dorucak pripremila,a mala je cekala strpljivo pa se opet pristekala na mljekaru.Sad sam joj uvalila dudu,meni bradavice kao da ih je netko pristeko na struju 

hele bravo za malenog 

TPol
    04. Listopad 2016. 09:35

Pozdrav svima!

Dobro pitanje kako zapamtit ko je sta pisao, ja onako iz glave pa sta ostane ostane, a to je cesto da nekog preskocis, ali sad mi je sanjarka dala ideju sa duplim prozorima hahha ..... Ali jako me zivcira da nemogu na mobitelu pisat 

Ruckovi, samo za sebe i da bude 3 dana hahah... A u buducnosti vu morat mjenjat jer ce i beba jest
    Kod nas isto romantike nema , al pogotovo nece sad bit kad nismo vako dugo, mm se bojao mada sam rekla nek proba al nije htio dok doktor ne kaze moze hahha iako vec poludio
    Ja idem sad doktoru a bas sam nesto emotivna mislim kako ce brzo narast bebe i otic od nas :(
    Crazy abies i svi prehladeni ozdravite brzo! 
    Ovde jako ruzno vrijeme obuci cu vec kaput , nema prelaska na balonere nego odma kaput puse kao ludo.

Jambica
    04. Listopad 2016. 09:48

Eva zahvaljuje na komplomentima, uvijek rasiri osmijeh od uha do uha kad joj se govori kako je lijepa 😂
    Nego, profilnu sliku ne mogu okrenuti kako spada, sta god probam, bude zakrenuta u stranu?

Sanjarka, tako i mi kad odemo svekicima na rucak, oni cuvaju cijeli dan a mi kao nekad, kavica prije, pa krmimo poslije rucka i tako. 😀

Jambica
    04. Listopad 2016. 09:51

Ja otkrila super stvar za uspavljivanje - pilates loptu. Bilo nam gosti u ned na rucku i dok smo.pili kavu, ja sjela s njom na loptu jer nije bilo mjesta i nakon par minuta mi kaze frendica, pa sta ju ne stavis u krevet? Ja gledam, a princeza hrce 😎
    I sad ju cesto znam malo pocupkati i za cas spava..

Sunshine1
    04. Listopad 2016. 10:09

Pilates lopta da da,odlicna. Nama spas kod grceva

url=https://lilypie.com]

Littleladybug
    04. Listopad 2016. 10:43

Abieees help please!! kapi od bijelog sljeza za nosic i suhi kasalj? jel mogu bebe? 
    Hele bome rekorder,imas komad djeteta 😀😀 ja se nekidan vagala s njim u rukama i bez i ispada da ima 7300..u petak u pedijatra pa cemo vidit realno stanje 😊
    jesi ti pisala da si ljeti u kastelima? kojim? moji su u kastelima 😀
    pomaze li ta pilates lopta i kod zubica 😂😂 
    mm mi je u cetvrtak narucio goste! u top cu ga stavit!!! eeej on iz 3pm meni narucuje ljude po kuci, a mali grintaaaav 😥
    Sanjarka svekici su ti odlicni kad ti tako uskacu 👍 a ovo za spavanje, odavno san ja svatila da nece on kako ja ocu 😂
    Mare multipraktik zena 😙

Abies
    04. Listopad 2016. 11:00

Sljez može. Al ne bi ja kapi. Dosta su one teške (bar meni). Radije kao čaj. Petri pomogao usisavač

Ugolina
    04. Listopad 2016. 11:18

Nemam pilates loptu..moja okida na mjuzu..ako urla jako,moram upalit muziku,znam djecje pjesmice ili antenu zagreb il nes,prvo glasnije od nje, onda pocne slusat,pa kad zasuti onda stisati 😂😂 naravno uz nosenje..vise nece bas sama zaspat,sve nam se nes pobrkalo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.