Beba Spava a ja nemogu 😁😁 smeta mi mm disanje hahha inače se okrenem pa spavam kod nogu al sad mi nepase . Ko je izmislio zajedničko spavanje ???? Hahah
Laku noc onima koji mogu spavat i evo mob će mi se ugasit tak da moram zujat 😂
Jedva cekam sutra u lidl, steta sta tek mogu popodne iza 5.. Tad sve vec razgrabe :( bas mi se svidila robica iz kataloga. Jel oni pune kosare svaki dan ili tko prvi ugrabi-njegovo?
Tpol i ja zujim, a zuji mi i punjac tik do glave od mm-a haha. Ispalit ><. Mali i mm spavaju od 22:00 a meni to prerano. Lipo pod tus u miru i sad gledam TBBT iz kreveta na komp
I ja se prijavljujem klubu zujanja.
Ja si bas razmisljam kad cu u Lidl. Mogu ujutro al bi trebala s bebo bebo a to ne zelim jer bude guzva i ono natezanje.. ici cu popodne pa sto ostane...
Sandrich ne pune kosare opet
Vecer zujalice
Jos uvijek sam budna jer mala ne zeli zaspati. Totalno je pokvarila spavanje. Jucer zaspala u pol 9, a danas ima cmoljenje. Budi se 3-4 puta nocu, a znala mi je vec prespavati noc. Tolko je nemirna da ju je mm stavio u viper i macka se igrala ko da je 11 ujutro a ne navecer 😒
Nadam se da ce ju cika sad ukomirati.
Ja sam sva nikakva, prehladena, sinusu bole, glava ko balon i jos k tome pocinje lagana temp. Samo se nadam da mala nece biti bolesna.
Idem ju odloziti u krevetic i spavat ln
Crazy Rita ima 4 mj.I 6 dana:)
Pokušavam staviti ticker,ali bezuspješno,baš sam tupava..
Evo i ja još zujim:) a razmišljam i da idem malo peglati. Ili ipak neću, moram se ustati u 6.30,vodim malu okulistu a morati ću voditi i Nikolinu,nema mi je tko čuvati, mm radi.Tako da ne znam hoću li išta uspjeti kupiti u Lidlu, sviđaju mi se one pletene jaknice i majice. Ipak planiram navratiti.
Abies,preslatko je ovo za haljinicu. To mama brižno cuvala? Baš dirljivo :) I dobro si zaključila, u Botincu sam.
I ja jos budna, ubila popodne sat vremena i sad ne spavam a ljupsi zaspala jos u 8, valjda mi previse sna, za par sati cu lupat glavom o zid, budala!
Lidl- joj ja bih isla ali srecom nisam u hr i namjerno nisam nikog slala jer sam prekjucer zgrijesila 100 e u h&m, toliko o tome kako joj vise nis ne kupujem jer sve ima (laz na dnevnoj bazi)
Danas sam malo u depresiji radi menge, vec mi skroz tlaka ti prikljucci izmedu nogu 😒
Sad kad je sanjarka spomenula te boce i sisace kad se to treba mijenjat, mislim ne moze pit iz iste boce pol godine ili? Inace imam sve staklene.
Ja ne znam sto sam ja to rodila al ova moja bez problema trusi 130 ml i to vec mjesec dana tako plus jos cica i nikad joj dosta, bljucne tu i tamo tek toliko.
Probala sam od jucer samo cicu davat i popodne se pokakala i skroz je zelenkasta bila stolica po prvi put, jel moguce da je to tako jer je gladna!? Ipak joj dala oko 7 130 ml ad jer je plakala a vukla prije toga sat vremena! I sve je popila!
Evo nase nocno budenje i sad nazad na spavanje. Mm radi nocnu pa kad se odmori ce ostat kuci s njom, a ja cu u Lidl! Valjda se nece sve probrat!
Koje pelene ste hvalili iz Lidla da ih i ja probam?
Sortiraj odgovore
Najstariji