Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Rujan 2016. 12:50

Mi došli iz Vinogradske. Danas sam morala dojiti u prepunoj čekaoni. Nisam uspjela izdojiti za bočicu od sinoć ništa, ad nemam pa eto,  sise na sunce. Preživjela sam ali je osjećaj neugodan, nije isto kao u parku na primjer. Mislim da neugodnije bilo bi samo na roditeljskom ha, Abies :) 
    U Lidlu sve sami brojevi 86/92. Od 62/68 vidjela same prazne kutije???  Kupila samo čarape. Cipelice isto su preveliki.

TPol
    29. Rujan 2016. 12:58

Bas ste poharale lidl , moja mama osla na more tako da nista od dekica hehe ...

Ma i ja sam za spavanje podvojeno samo sta Gospon neće na sofu , prije sam ja vise puta na sofi spavala a i on ni nečuje malu tak da mu je svejedno plus imamo onaj japanski tvrdi madrac i zato neće na sofu koja ja premekana Haha nikako se sporazumit

Mi smo bile s ergom vani bas super stvar 👍🏻

Ja se moram pohvaliti da nepanicarim mozda sam čak previše opuštena 😬😬 ali u glavi mi je uvijek scena kad se
    Moj stric žalio kako romi žive i djeca su im zdrava ko dren a njegovo Non stop po doktorima , a onda ovde u Au vidim puzaju po podu od trgovina i ližu po tramvaju one šipke za držanje i nije im nista . Tak da sam nekako zbog svega toga mozda i previše opuštena 😁😁😁

Abies svaka čast za tvoje avanture ja se jedva usudim s mojom van jer znam da me čeka vriska 😬 A ti jos dvoje nosaš 😬

Sanjarka88
    29. Rujan 2016. 13:24

Ja uspavala dijete tj uspavalo samo sebe ja ko fol lezim s njim na kauču a u biti se kravim... nema veze brojevi na vagi padaju stalno nek se bolje primi dorucak 😂😂😂

Abies haha koji show s vas troje 😂😂

Crazy i Sunshine bravoooo za druzenje tako se to radi 😎

Miska pošalješ malo salse? 😆
    E jbg i ja bi da zaspe kasnije pa se probudi ujutro al fantaziram haha. Sinoć se opet probudio u 4h mozda jer sam mu uvalila obrok kroz san u 23h ah ponovilo se!  

Ugolina odmrzava meso haha koji posao 😂

Tpol opustena jer zovi u opuštenoj okolini 😅

Sta ovo svi tjeraju muzeve iz kreveta?? Ja svom jos u trudnoci rekla ako se preseli na kauc kad se mali rodi da cemo se razvest 😬😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    29. Rujan 2016. 13:24

Tpol i ja sam opustena s mojom skroz, na sve odmahnem rukom i ono ma dobro je..kaj ce joj bit..

Sanjarka88
    29. Rujan 2016. 13:26

Ja svom jutros dala da lize cokoladu 😲😆

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    29. Rujan 2016. 13:56

Hahaha,ne znas ti posla.. Moja isto vec lickala lino ladu..mrvicak na usnicu..i komad janjetine je isto liznula

vjeverica8
    29. Rujan 2016. 15:32

Hello, hello
    Malac spava meni na prsima, žao mi ga je premjestiti, dovoljno mu je stresa za danas...
    Mi bili ujutro na rebru dati urin, pa kod kirurga da pogleda taj pupak koji nikako ne otpada a danas nam je 6 tjedana  još se silno mučio za kakanje, vrištao je koliko ga je smetalo i začepio mu se nosic. Brižan, sve ga je danas snašlo... 
    Lidl shopping obavila frendica, naručila sam sve 62/68, a vidim da ste svi još na 50/56. Bit će za proljeće očito 
    Mi smo još uvijek bez ritma i reda. Nemamo klasične grčeve već se po cijele dane mučimo s prduckanjem i kakanjem pa je puno kenjkav  zbog toga ga često nosam po rukama i ništa ne stižem napraviti. Svekrva kuha jer bi inače bili gladni  uopće ne mogu zamisliti da imam još jedno dijete uz ovog malca, pa i ovako ništa ne stižem 
    Bellaru presladak je u ovom odijelcu. I cipele su mu zakon 
    Sanjarka bila su to vremena kad se odlazilo na natjecanja u Karlovac  želim joj svu sreću 
    Abies stvarno ti je veselo!! Kako ti kad ona plače? Jel oguglas s vremenom?
    Ugolina janjetina? Nije ni čudo da je mala buhtlica 
    Crazy super za druženje s Tenom i Sunshine  jesi dala krv jutros?
    Ilani i ja jednom dojila u čekaonici, mali gladan a nemaš kuda.. Pokrila se tetrom i pristekala malog. Još i preko šeširića dojim pa dok to namjestim 
    Tpol više voli ergo od caboo? Moj nije oduševljen s caboo-om. Mora baš biti dobre volje inače plač..
    Miska prvi pomidori tamo? Kako super, sad se treba tamo prebaciti, ovdje taman gotova sezona  

Meni je ovaj vikend ona svadba. Sve me strah kako će to ispasti...  izdvojila sam oko pola litre mlijeka a kad god budem mogla uskakati ću sa friškim  mali je s mojom mamom u apartmanu 200m dalje cijelo vrijeme. Šminku i frizuru mi dolaze doma raditi. Ajme, uopće ne smijem previše razmišljati...

Abies
    29. Rujan 2016. 15:32

Noć bila vesela. Lidl riješeno kolko tolko. (Žao mi da sam od 5 odlučila spavat, bolje da sam kavu skuhala i u 7 bila u lidlu). E sad još taj roditeljski. Da da nije mi dosadno 😁. Nego zbog predivne noći sad klinci onesviješteni. Sin nije imao snage ručati. Petra valjda 3h prošla spavajući  Pogledam povremeno jel diše. 
    Mm nema danju pa drži tempo, ode noću u drugu sobu. Naravno da sam u tom klubu
    Ilani nisam u toku vinogradska (uzv nikolina?)
    Kome je minić danas? Sretan! Sanjarka sigurno ima neki zidni planer pa se svih sjeti 💗 a ja se ravnam po njoj.
    Miška kuhaj kuhaj. Premija mi samo iz leda vadit šalšu. još teletina. njam. Ja se još brusim na onaj goranski nadjev. Ne znam kad, al moram ga probat.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.