I ja sam memajka koja tu i tamo popije dec, dva pivice :) A u trudnoci mi se gadila!
Ja nisam pobornik dojenja u javnosti, ja rade nahranim kuci, i ponesem sa sobom malo izdojenog za svaki slucaj ako se zadrzim!
Super za kavu, a ako ce ko u Trogir ja vad tu cekam. Do St jos nisam isla s njom :/
Odlucila sam uzet onu lezaljku Fisher Price i pricam priji to, a ona kaze buduci jos nije nista uzela za babine da ce ona to nama uzet. Ja poludila jer je to za mene velika svota da mi neko da za babine (oko 800kn), ali ona ne odustaje!
Ellie curica je predivna!!😍😍😍
A zivinih vise nema u prodaji . A ti alkoholni su sranje. Probala na sebi i onda u ljekarni kazu da ih vise ni ne prodaju kakvo su sranje😕 rekla pedica digitalni u guzu pa kupila neki za 30 kn ima autic na sebi i vrh se savija koji ide u guzu😂
Sanjarka tako sam se i ja budila za skolu. Kad sam krenula u srednju sam se skrivala ispod kreveta ( kao otisla sam u skolu) dok se kuca ne isprazni😁
A kasice...moja seka kupuje kasice i naravno i kuha ovako i ja mislim i kuhat i kupovat al si onda mislim kako to tipa bolonjez kasica moze tak dugo stajat u staklenci??😔
Domace banane iz zagorja😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Karlafi stigla mi obleka za malog..to mi je spremno..u subotu idem na neku zbetoniranu frizuru da izdrzi do nedjelje . Jos ne znam sta cu ja obuc. Sutra ispovjed i sta vec jos u crkvi. Dogovoren rucak u restoranu kod crkve. Od kuma zena ce donjet tortu i kolace i to je to. Nemam sta. Jedva cekam da i to prodje. Kako je mali cudan tri dana i cendra stalno sve me strah nedjelje😩
Vjeverice!! Pa falis mi😊 nadam se da si dobro i da si se uhodala...
Deeka njihove njihaljke su odlicne!!!ja bi u trogir ako je ttoplo😁
Puno pisale slabo čitala. Sunshine pitaš citrofit. Slabo poznajem. Agrumi općenito su izvor c vitamina. Morala bih malo proučiti to.
vecer curke
Bellaru maleni je sladak u tom kompleticu
Abies super da mama napokon izlazi iz bolnice
Tko je jos sta pisao nisam zapamtila,mozak mi je by by😉
mi smo malo ispali iz naseg ritma jer je guzva u kuci ludilo. Sreca sveki je tu pa drzi stvari pod kontrolom,danas me je natjerala da idem spavati a ona i svekar su oko djece.
Vecer. Dug dan iza nas..spavamo ko veliki 😄
Crazy imaju dolje kafic (I na katu je njihov) al nemaju torte (problem proizvodnje koja je u Zg) al imat ce brownie,cookie I mini krafne uskoro.
Ugolina I curica bravo za kavu. Ja idem sutra s razredom iz Petrove
A dalje ne znam vise tko je sto pisao...
Sandrich nije to nis, vjerojatno neki mini osip... operi pišu, trebalo bi proć samo od sebe.
Vjevericeee ♡
LLR super napreduje Rita :-) nećakinja mi se isto zove Rita ♡ koliko je sad stara? Nemas ticker pa ne znam...
Abies super za mamin oporavak ☆
Bellaru presladak ti je mali ♡♡♡ jel to outfit za krštenje? A koje dizanje u školu kod tebe ahahahhaha lom... ja se dizala u 4 u srednjoj... al ja sam bila geek :-D
Sunshine ja sam htjela kupit citrofit u trudnoci pa mi nisu htjeli dat... rekla je samo da nije ispitan ucinak za trudnice i dojilje i da nebre bez ljecnickog nadzora... opcenito znam da grejp treba izbjegavati kod primjene nekih ljekova jer smanjuje njihov ucinak.
Sortiraj odgovore
Najstariji