Dobro jutro! Kod nas noć sa 4-5 budenja tako da danas palim autopilot.
Miska, zelene stolice nisu znak gladi i skroz su normalne. Bez brige! :)
Deeka, pelene Toujours, tako nekako se zovu. Imaju i drugi proizvodi za mame i bebe pod tim nazivom. Ja kupujem i blazinice i tuferi za grudnjak. A vidjela sam i jednokratne slinčeki.
Svima lijep dan želimo. :)
Jutro?! Ja sam za laku noć. Oko 1 uzela malu iz dnevnog u krevet. Princeza na zrnu graška se probudila pa ajde zaspala do 2. Onda se i mali probudio. Pa bi jeo. Bez milosti sam muža digla. Oko 5 svi zaspali. I sad urlamo.
Sad misija kava pelena tuširanje odjeća i svi 3 u lidl 😲
Zene kaj vam je bilo jucer da niste mogle spavat,haha..ja zato otisla spat u deset sto se nije dogodilo jako dugo,isto u pocetku nisam mogla jer mi bilo prerano,a onda sam se samo onesvijestila al zato me mala satrala sa cetri,ja mislim,budenja..kaj joj je,bila se budila dva puta duuugooo i sad unazad dva,tri tjedna po cetiri puta nocu..idem izlit barem tri dcl kave u sebe
Jutro mamice , kako ste?
Vidim poharat cete lidil 👍🏻😀😀😀 meni se svidaju dekice , mama je rekla da ce kupit ako se nepograbi 😬
Mi smo imali dobru noc ali budi se svaka 2 sata , prije je znala 3odspavat .... Juce od pol 9 dp 10 su bili grcici ali super da nije po noci
Kad se probudi ode ja s njom van ali u ergu. Za kolica se bojim da cu je morat nosit i gurat kolica
Miska sta se tice boce neko je napisao na face da ako kombiniras ad i ciku najbolje ostat pri toj boci od 0, tako da neodbaci ciku
Jutro.
Nama dosao cirkus doslovno nasuprot kuce- sad mi mm kaze da zakljucam vrata da nam ne ukradu bebu (nije smjesno,lol)
Nadam se da ste se naspavale nocne zujalice. Mi smo lijepo pavale, sad se njisemo u viperu
Zakljucaj zakljucaj
Tribamo se dogovorit da jedna ode u lidl i sve pokupi pa da nam proslijedi, ja bi platila duplo😂😂😂 stvarno mi nece nista ostat do popodne haha
Jutro mame ☺
Vani bas lijep dan. Zatoplilo je malo cini mi se. ⛱
Budni smo od 8h. No nedamo se iz kreveta bas smo lijenčine 😆
Curice i Ugolina bas lipo za druzenje samo tako nastavite ☺
L&L&R ti imas pravu malu manekenku 😍 super su joj mjere. Znaci krecete s mrvicom. Heh 100 je mogucnosti...
A ti si iz Splita?? Nisam uopce skuzila 😅
Moze moze kava, šetnja.... 👍👍👍
Gdje zapinjes s tickerom?
Sandrich pelenski osip? Mislim bubam bezveze 🤔
Vjeverice ❤
Deeka jos malo pa ces se i ti uputit za st 😉
Bellaru ajme koji frajer!!! Super je robica. Sretno u nedjelju 😉
Abies ja neidem u lidl. Jel mozete vjerovat haha 😂😂 sutra svratim kad malu odvedem na gimnastiku da vidin jel ostalo stramplica
Ellie mi dobili aventovu s kljunom za +12 bas sam vidila u mullera za 6mj pa mu uzmem kad dode vrijeme
Po toj formuli Petar jede manje nego sta bi trebao. Al on napreduje dobro tako da...to sta se meni više spava nocu to je moj problem haha
Miska jbs mengu bar znas na čemu si 😂😂
I da zelena stolica ne znaci glad ☺
Bebacice iscrpile ti pripreme. Brzo ozdravi ❤
A djeca nam svima popizdila zadnje dane (ok skoro svima)
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kristianu sretan 3. minic 😘😘😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji