Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    28. Rujan 2016. 14:48

mislim da da,inace ih ribam i zamrznem za strudlu. sad cu probat za nju na kockice jer mislim da je dobro voce malo prokuhat zbog fermentacije. nisam jos to proucavala ali svakako cu smrznut....cijele naravno ne jer se ne mogu koristit,uniste se tako

url=https://lilypie.com]

TPol
    28. Rujan 2016. 15:11

Pozdrav mame , kod nas sinoć bio show neznam sta joj bilo od 19-23 nikako zaspat pa plakala i jedva zaspala u 23 probudila se u 00 i plac do 3 vjerojatno grčevi jer je i kakala i sve ukakila eto .... A danas se ne odvaja od mene ko mali priljepak 

Sanjarka kaže moja mama da se mjenja mjesec i nju ti odma nest boli tako da eto zato Petrić zafrkava , ona to sve prati hehe 

Znaci dojenje- cice na sunce hehe , ima ovde vidim doje posvuda al kao sto Ugolina kaže to je nekako vise stvar do osobe a ja sam se nekako uvijek pokrivala i ne volim samo gledaju u cike 😵

A za radler hahah tamo ni nema alkohola to nista nadođe do cike A da ne spominjem da su prije savjetovali popit casu vina ili pivu za bolje mlijeko

Da ipak sam pokleknula i zvala sveki da dođe dopodne da ju malo nosi nisam vise mogla .... A i bolje taj ponos progutat 😁😁

Ellie Ena preslatka bas jedva čekam da krenem u šetnje s mojoj bas ste mi uzor 😍😍

curicax3
    28. Rujan 2016. 15:23

Sunshine,ja sam nemajka godine i ja popijem s mm ponekad dec,dva pive,a dojim plus jos dvoje sa strane.
    Sandrich,previse se brines,moras se nekad opustit i nesto za svoj gust.
    Ugolina i ja se bas lijepo provele i moram pohvalit nase bebacice,bile su preeeedobre,spavale,pojele bocu,nismo ni mi za izbacivanje cice u javnostii ovako smo zauzele pola terase birca s kolicima,kako bi nas gledali da smo jos i dojit pocele

CrazyPuppet
    28. Rujan 2016. 15:36

Bellaru ti toplomjeri za uho su skupi a neprecizni. Uzmi ili obicni digitalni za 30kn ili onaj klasicni. I da, stariji ima 13kg ;-)
    Ellie Ena ti je premedena ♡♡♡ zagorske banane za 200kn ahaahahaha
    Jel ima vas kafic u zd? City galeria mozda? Nisam skuzila kolace... hmm
    Sanjarka nisu mi vadili krv... a ko da za 15min moze hrana bit probavljena i vec u krvi... u petak moram doc, sreca pa su mi preko puta :-) mm isto bio, njemu su vadili... i ruga mi se, bleji i kaze "loooser"... koji lik

Ajme dohrana, necu ni mislit... Jakov mi samo kupovne htio i to jedva... vidjet ćemo ovog štrumfa kako će papat, probat cu prvo svoje kasice ofc...
    Ugolina i curica super za kavu, jao parking :-(
    TPol uf nervoze... neka si pozvala pomoć ;-) nadam se da cete danas spavat :-)

lan@luk@rit@
    28. Rujan 2016. 15:52

Pozdrav mame...

Mi smo jutros bile u pedijatrice,rekla je da će cijepiti curu kad prestane curiti nosic...
    Ima 6200 kg. I 65 cm duga,zaboravila sam opseg glave..
    Što se tiče dohrane,rekla je ped. Početi s sokom i kasicom od mrkve...imam domaće Pa ću probati za par dana...

Pisale ste o dojenju u javnosti,ja dojim di stignem,u kafiću,na zidicu u dr. Danas haha nije mi problem:)
    Vidjela sam jednu mamu koja je imala neku kao pregacu ,prebacila je oko glave dio ostala tkanina pada po njoj od ispod je stavila bebaca i super ništa se ne vidi,čini mi se zgodno jer tetra uvijek pada..

Abies drago mi je da ti mama izlazi iz bolnice😄

Elie cura ti je preslatka...😍

Ugolina i curica super za druženje i kavu🍵

Cure iz splita i bliže okolice ako se slažete možemo jednom na kavu ili šetnju s bebicama:)Sanjarka vidim da ti često svratis do nekog centra,možda se sretnemo😃

Nisam više ništa zapamtila,nije mi neko pamćenje u zadnje vrijeme..

lan@luk@rit@
    28. Rujan 2016. 15:58

Bellaru što se tiče toplomjera ja koristim digitalni cca 60-tak kn iz ljekarne,vrh namazem kremom za guzu i lagano ga stavim u guzu onaj srebreni vrsak,odbijem 0.5 
    Zadovoljna sam jer za 6 sek.izmjerimo fibru ..čini mi se takovo mjerenje naj sigurnije,za uho sam imala prije 10 god.kupila za Lanu uvjek različita temperatura,brzo sam odustala..

uykmyjh
    28. Rujan 2016. 16:39

Mi imamo.digitalni toplomjer i svaki put mi drugacije prikaze -.- 
    Ok onda drugi put pijem pola deca radlera bez izdajanja :O (sljedeci dogodine)
    Ja sam za kavu splicanke! 

Jedno pitanjce, mali mi ima neke minijaturne tockice po pisulincu, pari neki mini osip, al samo par tockica i samo po pisi. Bojim se guglat, tamo uvik neke pizdarije... jel ista ozbiljno?

• karlafi
    28. Rujan 2016. 17:21

Najobicniji alkoholni toplomjer. Ne vjerujem digitalnom kao ni dig vagi. Kad stajem na nju skidam i spangicu s kose😂😂. Bellaru jel sve spremno za krstitke ili su prosle vec?

vjeverica8
    28. Rujan 2016. 17:26

I to se dogodilo, nakon dva tjedna hvatanja zaostataka, napokon vas pohvatala!!! 
    Tko je šta pisao, pojma nemam jer sam upravo pročitala valjda 25 str...
    Za sad samo pozdrav jer se mali probudio 
    Nisam vas zaboravila 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.