Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    29. Rujan 2016. 15:49

Btw, vjeverica,jos mu pupak nije otpao? Nisam uopce imala pojma da je to moguce?? Koje objasnjenje imaju doktori?

Abies,kako ti je mama? Smijeh za roditeljski..

Abies
    29. Rujan 2016. 16:37

Vjeverice,  svadba, mislila sam da si to riješila. 
    Ne oguglaš na plač 😒
    Najgore autoput ili grad pa nemaš gdje stat.
    Ugolina ok je majka. Rekli da se ne mazi s unučadi. Nelogično kad su brisevi sterilni. Ima 6* kapanje na dan. No to je sad mačji kašalj. Tamo je dobivala injekcije u oko (kut oka kapak) 😲 thanx

Ellie00
    29. Rujan 2016. 16:39

pozdrav zene. Mi danas bili opet na kavi/ stenji s razredom iz Petrove. 4 mame i 5 beba. zauzele pola terase. 
    U lidlu bila popodne i nista nije ostalo, nisam htjela ujutro jer necu s njom u guzvu a sad nema niceg.. Zamolit cu frenda koji radi u upravi da mi javi ak negdje po zg ima jos... 

Vjeverice super si to isplanirala, bit ce to super. izdrzite ovaj popodnevni dio kad dodjete u salu bit ce sve opustenije. drzim fige

Mm radi svaki dan ovaj tjedan do 19. strgan dodje i legne. imamo neko nase vrijeme od 21 do 22 nakon sto bebo zaspi i onda spavanac.. da mi jos ne spava sa mnom u krevetu nebi uopce bili skupa. Rekla bi jedva cekam ovo otvaranje da budemo opet skupa vise al znam da onda slijedi sljedece slj mj i tako u krug.. hm

TPol
    29. Rujan 2016. 17:08

Vjeverice super si isplanirala za svadbu . Pola litre mlijeka to je bas wow 👍🏻👍🏻
    A kakav ti je po noci ? Dal barem onda spava? 
    U caboo vristi kad ju stavim, a ergo super, cak ispusta neke zvukuve kad je nosim, svaki put , mislila sam da joj se ne svida ali izgleda da su to zvukovi odobravanja   Mozda jer ergo je bas stisne i bude joj toplo? Nemam pojma, al ja sam zadovoljna lakse mi neg kolica . 

Ugolina i ja abs tako kazem kaj ce joj bit hehe 

A nama se potrefilo da taman kad dode muz mala pocne plakat i ne smiruje se haha, al to su grcici a on misli da zbog njega haha 😂😂

Ja sam sortirala robicu, ovaj 56iz ca smo prerasli yey 

Abies drago mi je da ti je mama bolje 👍🏻👍🏻

miska
    29. Rujan 2016. 17:14

Salsa solidno ispala, jedino nije kolicinski puno, negdje malo preko litre, tako da nemam bas za dilanje, sori Sanjarka , vise srece drugi put 😂😂😂

Vjeverice  da da, prvi, tek sad je pocela berba svega haha, samo bi jos trebalo dva mjeseca da sazori sve, prije ce snijeg haha
    Ma proci ce dobro ta svadba, i sama kazes da si blizu ako je frka! 
    Robica ce ti definitivno bit za proljece, inace lidl ima malo vece brojeve, moja jos nosi njihov 50!
    Sto je na kraju s tim pupkom? 

Abies joj sad i meni cure sline na nadjev, ko je smislio obicaj da se samo na uskrs radi 😒😒😒

Ja bila na izletu do hofera, kupila si malo nekih biljcica za balkon, ove ljetne se sve unistile, samo ne znam kad cu stic to presadit! Prosetala se nakon mjesec dana do bankomata, skoro pala u nesvjest, ja stvarno ne znam di sam toliko potrosila, te kartice su sotonska posla 😓😓😓
    Sutra mi stizu slike i foto knjige sto smo slikali malu, jedva cekam vidjet kako je ispalo! 

Nego kako natjerate svoje klince da leze na trbuhu, ova moja se toliko uspanici i zabije glavu u podlogu pa nisam sigurna dal dise uopce tako i onda je odmah okrenem jer mi to izgleda kao mucenje a znam da ju  moram okretat tako 😟😯

Abies
    29. Rujan 2016. 18:44

Bila na roditeljskom. Sama. Mm došao na 15min doma po neke kante pa tati (svekru). Dobro uletio. Klinci spavali. Pa ih lako pazio.
    Gospe draga, ovdje su imbecili.... Sala za svadbe i sl će postati vrtić. A u tom prostoru su imali treninge. Dok se ne preuredi treba privremen prostor. Mogli bi opciju abc...žnj ;vi razmislite i za tjedan dana ponavlja se sastanak. 
    Ili si u stanju dat termin ili ne i gdje. Tko može ići, ići će i adios

uykmyjh
    29. Rujan 2016. 19:51

Lidl poharan  nasla neku majicu broj 50/56 koju vjerojatno nece ni uspit navuc. I hlace 74/80 da ima na zimu. I dekicu. Cisto da nisam za bezveze dolazila... Bile dvije zene i trudnica, opci kaos, sve prevrcemo, kopamo. Ostali najmanji i najveci brojevi :/

bebacica
    29. Rujan 2016. 21:26

Vecer mame

Mala zaspala na ciki prije pola sata. Bolje i to nego ko jucer do pola 12. Al to samo zato jer ju nisam stavila na vrijeme spavati. Danas smo se kupale u 7h, same, jer tate nema doma. Je#@#i nogomet grrrrr
    Poslat cu ga u klub. Jucer ju je nosio ravno 10 min dok je cendrala i danas mi veli "uzas kako me satrla jucer, pa teska mi je" nou sit kaj on misli da ja cijeli dan radim. Skinula sam 2kg mislila sam da nece nikad poceti padati 😂

Vjeverice ne brini sve ce biti super. Mi smo u subotu imali i svadbu i krstenje i nije bila u strahu zbig muzike niti je histericno plakala. Spvala je svima na rukama. A tebi ce jos i bolje biti. Doma je u miru s mamom, samo dodes, nahranis i ides natrag. Sve ce biti dobro, opusti se. Ja sam bila u grcu, ne sjecam se pola svadbe. Jedva cekam video da se prisjetim 😊😊

Nisam isla u Lidl. Mozda sutra skoknem kod nas nekad nesto i ostane. Mada je sad dobila puno robice. Cak mi nista ni ne treba. Ne stigne ni nositi. Bas me zanima kolko je duga. Vec nosimo i neke tajice 74 😅

bebacica
    29. Rujan 2016. 21:48

Ugolina hahaha ja ne znam kaj si ti muski misle. Mene je tolko nesanica mucila i trudnoci da kad sam rodila i jos uvijek lezala na onom stolu, prvo sam pomislila joj HB vise sad cu se napokon naspavati 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.