Bellaru genijalan kompletic,bit ce pravi frajer.Spominjala si da imas BiH korijene,a tamo imas zivinih tomplomjera,meni sveki kupila odmah par komada.
Ugolina,moja mala prasica zaspala opet u autu i odvalila jos dva sata,onak u jajetu.Ja cekala da se probudi da idemo u vrtic i onda na kraju je tako nazad u jajetu vratila i probudila se pred vrticem.Zato ne moram ni spominjat da je u povratku iz vrtica bila deracina na najjace.Glad zavladala.
Slabo pamtim napisano.
Bila cijeli dan "doma". Petru sam obukla u haljinu koju sam ja nosila, sašila mama (moja). Trebam li reći bakino zadovoljstvo. Jedino mi žao da mi jutro ispalo naopako pa ju nismo dočekali iz bolnice i iznenadili, nego ona nas.
Mm mi podigao tlak sa odmah trebaš ići tu po to. Dušo JA imam djecu i ne postoji odmah. E sad, jel imao dva uha ili ne. 👂👂
Ellie Ena meeeed!
Bellaru ja bih ipak upoznala Karla da vidim jel tako fotogeničan?!
Curica i Ugolina bravo! ☕🍼
Sandrić, vele babetinice da je piva dobra za mlijeko. A radler nije piva nego sok. Objašnjenje ne bih ovako javno.
Vjeverice 💗 tečaj brzog čitanja 😁 baš sam pomislila na tebe i žabicu kako vas nema tu.
Ilani koji si kvart? Imaš vrt ako se sjećam. Asocira na kvartove oko rotora ili sv klara, botinec.
Sad stigla doma mm napravio suđa, usmrdio kuhanjem kuću... Meću do 3ujutro bit gotova
LLR Rita meni moćno ime
Tko ide bankrotirat u lidlu? ✌ Jaaa
Moram alarm navit. Dok klince potrpam... I kampiranje u 7 pred ulazom
I tako ja vozim kuci malu s gimnastike i nesto mi padne napamet
Ja djetetu nisam nikako minjala sisac na boci jos jadan pije onaj s početka za 0+ 😱😱😱 jel moguce da zato ne pojede sve?? 😤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hahaa Sanjarka promijeni mu 😄. Ide brze ovak samo da ne bljuca vise...
Ugolina ja sam V Gorica
A jesam glupa 😬😬😬
A bljuckat ne moze vise nego sto vec je 😂
Ajme sta sam glupa
Idem pod tuš pa vas procitam 😉
ja sam danas u dm-u kupila Mam bocicu anticolic 30% snizenje na sve MAM proizvode u zamjenu za 30bodova. Tako da sam joj kupila bocicu i dudice 😊
U lidl necu ici jet je Ariela sad dobila hrpu robice od bake i dide😊
Sanjarka mi smo jos na 120. Al prije je pila svakih 4 sata sad svakih 3 (s tim da je izbacila nocne obroke). necu joj povecavat jer jos uvijek ne pojede bas sve ni 120 (malo ostane).
Gledala sam neki dan da bi koliko bi trebali otprilike pojest kroz dan po nekoj formuli- tezina /0.7 * 100 (npr za nju 6/0.7 *100= 857) naravno da ne gledam tocno u obrok, dam joj jesti kad je gladna al da zanimalo me jel ok koliko jede
Ja cu sutra u shopping u Mueller i navratit cu u Lidl (a moram ;) ).
Mam na snizenju? Ja cu ostat na Dr.Browns (imamo 2 bocice i dude) a kupit cu joj s 6 mj i onu bocicu s kljunom od njih prezadovoljna sam proizvodima.
Sortiraj odgovore
Najstariji