Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    28. Rujan 2016. 12:15

Joj Sanjarka I ja sam na sto muka s tom dohranom..doslovno svako ima svoju pricu. I meni je par ljudi vec reklo da za ove gotove kasice se povrce kao vise kontrolira. Nisam pametna.. a I god doba u kojem krecemo s dohranom je bas .. dala sam si zadatak vise to sve istrazit...
    Jesu dobri bili prema vama? Ako nisi probala kolac s makom I bijelom cokoladom moras ici ponovno 😆

I ja moram do Muellera, uzimat cu njihove pelene, najbolji omjer cijene I kvalitete + imaju slikice zabica 😆

Sanjarka88
    28. Rujan 2016. 12:32

A bas je godisnje doba lose za pocetak dohrane.
    Ja bi tikviceeee njih mogu spremit na milijun nacina! 
    Nista jest cemo domaće blitve, špinata i kumpira....
    A voce hm to cemo kupovno. Jabuke eventualno.
    Ima tko domace banane ahaha! 

Nisa jela kolace morat cu ic opet 😆

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    28. Rujan 2016. 12:32

E da konobar mladi bio jako ljubazan 😉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

28. Rujan 2016. 12:42

Ja ću kašice kupovati za slučajeve kada ne stignem spremiti . Srećom imam nešto vrta, ali ove godine povrća ima malo, jer kada se sadilo, Nikolina pozurila na ovaj svijet :). Muž isto nije stigao, bio na terenu. Imam u kvartu i mali plac pa i tamo se nađe domaćeg voća i povrća.

Sunshine1
    28. Rujan 2016. 13:06

pozdrav od nas zakinutih od interneta

kako necak uvijek dobije 'nagradu' kad sve pojede jer je tezak za jest tako i ja trazila mamu mob kao nagradu 

abies drago mi je zbog mamu,to su super vijesti. Zanima me kaj mislis posto si nam ti travarka o citrofitu, inace ga pijem kroz zimu. to je ekstrakt kostice grejpa, sad netko maze da se moze pit i da cak smanjuje grceve amo se daje djeci direkt a netko da utjece na mlijeko.

sanjarka nema ovdje neta niti wifi na vidiku i kako cu samo strajkat sa tom dohranom hihihi pratit cu vas i pisat salice kako ja namjeravam krenut sa 5 mj.

sandrich al si me nasmijala sa ti pol deci radlera, mislim da sam ja nemajka godine koja je vec dva puta popila dec vina i u nekoliko navrata dec pive, bez izdajanja. aaaaaa sad me popljujte uglavnom bi popila kad ona zaspi tako da je sljedece dojenje kroz 5,6 sati i nisam primjetila da ne zeli pit a niti da nesto bolje spava. nije bila niti pijana. 

iiii zaboravila sta sam jos htjela napisat

url=https://lilypie.com]

Ellie00
    28. Rujan 2016. 13:28

Ja sam radila s jednom stranom vrlo zahtjevmom kompanijom I oni su trazili domace banane ? Ugl ima ih - u Zagorju, u 8 mj I kila je vise od 200 kn. Lol

Mi pavamo a mama ceka kumove

Sunshine1
    28. Rujan 2016. 13:33

ja cu kopovat kasice,nekako mi djeluju sigurnije od ovog raznoraznog povrca s placa. do prvih stvarcica iz mog vrta i vocnjaka. naravno, prvo cu potrosit ovo sta sam spremila u skrinju....

Ugolina
    28. Rujan 2016. 13:34

Pozdrav od curicex3 i ugoline s kave  curica zbog mene pobrala kaznu za parking hahaha

Sunshine1
    28. Rujan 2016. 14:21

sanjarka spremila sam kruske,sljive,breskve, spinat i jos moram jabuku.

inace nacela paket lidovih pelena sta smo dobili i odusevljena sam, mislim da cu te koristi. slatke su, mekane i izdrze

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.