Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    29. Rujan 2016. 10:38

Sanjarka nema vise osipa, mozda je od vlazne maramice jer sam ga bila brisala povise pise  ja odma panicarila 😂

Sanjarka88
    29. Rujan 2016. 10:41

Mislim mlada sam ja jos 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

uykmyjh
    29. Rujan 2016. 11:21

😂😂😂

Abies
    29. Rujan 2016. 11:24

Lidl jaska Bellaru, nemoj ići. Sve opustošeno u 9h. Pokupovala ostatke. 3pak bodića. Vestu i jedine bijele štramplice. Naravno šoping min i pola zaboravljeno jer se kmečalo. Od onih 10min u autu 5je zaspala. Veselo!!
    I sinu termohlače. Bankrot 
    Popodne roditeljski za sport. Hm lijepo piše dođite bez klinaca, a ja moram s dvoje. Jbg svi će me mrziti, još kad sisu izvadim i sirana odradi svoje 😁

Ellie cirkus! Nije baš fora.
    Sanjarka, da s drugim lakše, nisi onako izgubljena. Al s 18 postat mama - zmajčica.

miska
    29. Rujan 2016. 11:50

Jutro/dan svima, mi odradili standardnu noc od 20-4-6-8, i dalje ne kuzim kako prospava ovo od 8 do 4, kad bi barem uspjela zarotirat malo to pa da je od 10-6 😜😜 puno trazim a? 😂😂😂😂

Nikog nema, svi u Lidlu? Koliko ste pustile kunica?  Racune na stol 😂😂😂 

Ja bas ne panicarim ni oko nje prve, mm to odradi za oboje 😂😂😂
    Sanjarka naravno da si mlada, jedna susjeda umrla od 70 god kad vidis drugi susjed komentira da sto je to danas doslo pa umiru mladi ljudi (toboze nije bila stara 😂😂😂) joj grozna sam 🙈🙊

Abies ti si zivi show program 😂😂😂, nije ti dosadno!

Ja navila ovoj svojoj kmecalici neku masinu kako pere (aplikacija), usi mi probija i evo spava ko top, cim ugasim se probudi, najbolje da se spakiram i u setnju dok ne zavrsi s "pranjem" da proluftam mozak! 

Sad se ulovila kuhanja salse, tako ti to kad imas domace paradajze u 10 mje #KlimaGorskogkotara #NemamPametnijegPosla

Cime se vi pametnim zabavljate?

CrazyPuppet
    29. Rujan 2016. 12:01

Tpol moj spava sa sinom u sobi a ja s bebom u nasoj sobi... a druzenje u ostatku kuće :-) 
    Sanjarka nit si stara nit si glupa ;-) 
    Abies drzi se ;-)
    Sto je to s nespavanjem nocas? svi se nesto unervozili... jel puni mjesec? 
    Ja bila u lidlu prije 8, uspjela manje vise nać sve što sam naumila :-) bas su medene stvari.
    Sunshine i ja smo isto bile na kavi i šetnji :-) Josip i Tena bili na spoju hehehe 
    Tena je bas prava slatkica i manekenka. Bas se vidi razlika od mjesec i po dana, puno je čvršća i aktivnija :-)

Ugolina
    29. Rujan 2016. 12:04

Nicim ,otapanjem mesa za rucak,perem ogradicu i sve iz kindaca,malo za osvjezit..gledam dijete kako sizi jer zeli igracku stavit u usta,onu koja je na izvlacenje,pa se ljuti kad joj pobjegne gore

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.