Sandrich mogla si onda nesto konkretnije popit😁 ja sanjala sinoc da pijem juce vodke😁😁😁
Sanjarka budjenje za skolu u 6.50??😩😩😩 aaaa super da je malac bio dobar!❤
Abies jel ti tako i sa sinom bilo kao i sa petrom? Jel mami bolje?
Crazy 13 kg ? To ovaj stariji?
Miska joj prekrasna je😍😍😍 malo brzinski vidjela sta ima na stranici . Ima predivnih stvari. Jel dostavljaju u hr?😁
I definitivno neku tamniju boju😁
Ellie da hladnooo meni se vec pocelo grijanje palit u kuci kako vani padne temp jako po noci. 😩
Cure sa kakvim toplomjerima vi mjerite temp bebama? Koja vrsta toplomjera i koja marka? Ja imam hartmanov thermoval duo scan ide u uho i kao na celo a mjerila sam na uho u 5 min izmjerim 4 puta i pokaze temp od 38.3 do 36.6😕
Ellie i mi imamo takvu majcicu samo nam je malo velika jos!
Malena je seceric!
Bellaru ma predivnih stvari ima, vec sam pustila dobar iznos tu, kupila dekice dudice ma svasta nesto! Ne znam dal dostavljaju u hr ali postoji u hr stranica s takvim stvarima tj tim markama, nije bas identicna ali moze posluzit mozda
http://www.annikababy.com/
Miska I nama je velika jos al je super topla pa u njoj idmeo ujutro u setnju
Dobar dan mame!Kod nas od ranog jutra burno, nisam na miru ni kavu popila. Sa moba više ne mogu pisati dok dojim jer me je Nikolina POČELA GRIST!Sad stvarno moramo na dohranu, ženska bi nešto konkretno jela, čini se :)
Sanjarka, ti si već na 3 obroka dnevno haha, bome misliš dobro unaprijed :) Pa ne znam, za treći obrok bi mogla neka palenta sa jogurtom ili tikvicama, na primjer, ili gris ili keksolino. Općenito kako bude rasla mislim usklađivati njena i naša jela. Dok kuham nama, jedan dio odvadim za bebu pa prilagodim njoj, stavim manje soli i tako. Juhe i variva su tu baš zahvalna jela. Tako sam radila sa starijom djecom. A krenuti mislim sa rizolina bez puno filozofije. Inače nisam još ništa čitala o dohrani. Čula sam da po novom bebama do godinu dana uopće se ne bi trebalo dodavati sol i šećer u hranu? Tko zna nešto o tome?
Abies, super za tvoju mamu, što izlazi iz bolnice :)
Ellie, Ena je premedena. Zbog jutarnjih šetnji imat će dobar imunitet. Uživajte sa kumovima! :)
Bellaru, meni se najpouzdanijim pokazao obični toplomjer, digitalni ništa ne valjaju. I mjerim djeci uvijek ispod pazuha temperaturu, nekako mi je tako bolje.
Hello 🤗
Ja i junior bili s bakom do cc1 u mullera po ad, kupila ja 2 kasice za pocetak 😆 uzela sam jabuku. Vidila sam i rizine pahuljice od hippa. Mislim da sam to u vecernju bocu stavljala maloj al se nisam mogla sitit pa nisam uzela. Jos se mislim dal da krenem sa vocem ili žitaricama 😣
Hoće jos koja kupovat gotove kašice? Ja se mislim da su 100 puta bolje od neprovjerenih kupljenih vocki ili povrca...ono sto imam domace ili provjerenog od nekoga to cu mu sama spremat al da cu kupivat po ovim ducanima i centrima neću.
I tako smo malo prosetali i popili kavu u kaficu od Ellie hehe
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Abies bas mi je drago zbog mame ❤
Vidim problematicne noci. Sto ti ne odes spavat u 10h?
Crazy haha 😂 i jesu ti izvadili krv?
Super je Jakov 😎
Miska meni nece da otvori link od njihaljke 🤔
Super ti ona odvali od 19 do 4. Tako smo i mi nekad- proslo svrseno vrijeme 😆
Ellie bebo bebo je secer! 😍
Uzivajte s kumovima 😉
Bellaru da da dizanje u skolu tako rano. Lana budi se tribas u skolu. Ok samo cu se malo razbuditi pa cu se ic spremat . Ok al nemoj zaspat opet. Eto mene za 10min u sobu a Lana spava ko da nije njen posal hahaha 😂😂😂
Ma koji digitalni toplomjer sranje je to! Živin tj alkoholni sad u guzicu i problem rijesen.
Ilani daj curi nesto konkretno haha.
Sol nije ni prije 10 godina bila u preporuci iako bi ja u neke stvari stavljala zrno samo da uspije pojest
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji