Vecer zenske
Abies ajme kako je Petra naraslaaa😍😍😍😍 pa prava cura papa nogu😁
Vidim prica se o dojenju po svuda 😁 necu zaboravit zensku u ikei na izlozbenom kaucu sjela carica i doji😁
Vidim da razlicito svi krecu na ovu konkretnu hranu kako ja kazem. Neki sa 4 neki sa 6. Prije su kretali sa 3. Ja cu sa 4 negdje...
Moj malac se poceo smijati i rastapa mi srce ❤
Al je cudan u posljepodnevnim satima zadnja dva dana. Samo place, nece pojest do kraja al vec navecer pojede i zaspi odma. Vidjet cu kak ce sutra.
Sandrich slika ti je predivna😍
E da vam se izjadam... Ja sinoc popila pola dcl radlera. Sve lijepo isplanirala, izdojila, sljedece mlijeko bacila nakon dva sata od pijenja radlera. Nisam godinu dana okusila alkohol pa se zazelila neznam zasto. I tako popila ja pola od pola decilitra i osjecala se skroz glupo jer sam skuzila da je sranje i da je nepotrebno i da sam isto tako mogla popit cedevitu. Ja debil, nemajka godine 😂😂😂
Jutro ekipa 😘
Jel zovu neku promjenu vremena? Nesto mi cudno kroz prozor.
Mene dijete budilo u 1 pa u 6 on spava jos a ja nisam htjela jer tribalo mudricu budit za skolu u 6.50h. pa bi me samo izneredilo.
I tako citala malo o dohrani educiram se educiram haha
Jucer bili na dječjem rodendanu od 17 do 21h. Moj sin je genijalan to dijete je toliko bilo dobro da ga je svatko hvalio. Srce mamino 😍
Sunshine do subote? Ooooooo. Nemas neki wi-fi u blizini?
Ugolina jucer dida dao junioru da polize bananu. Lize on ko velik i jos oci rasirio od iznenađenja hehe. Svidilo mu i cim bi dida makao bananu on bi gledao u nju i kao da hoce rec jos jos....
Ilani sta tocno od zitarica?
Znas sta mene zanima kad dijete svasta nesto proba i uspostavi 3 obroka dohrane uz mlijeko ujutro i navecer sto cine ti obroci. Hajde da je dorucak voće samo ili sa žitaricama, rucak juha, meso, povrce. Sto dat popodne/predvečer?
Ja kao da nikad nisam imala dijete
Sandrich extra profilna 😍😍 s Lovrom ce sve bit ok to i sama znas 😘
A to da sve popratim haha a sto ces munja 😆
Cuj nemajka! Vidis kako si dobar plan napravila 😉 i nek si sto ima veze nisi samo majka to nek ni jedna ovdje ne zaboravi 😎😂
Miska znaci da se ne bavim pizdarijama i ostavim ormar za neka druga vremena? 😂😂
A sta se tice rasporeda ah znas sta sam ja zakljucila da s njima nikad neznas na cemu si. Bas je to sve minja iz dana u dana tako da mozda vec sutra se poslozi sve...
Moram proguglat tu njihaljku. 60kg nosivosti??? To stanemo ja i sin skupa 😆
Crazy koliko je sad Jakov? 😊
Bellaru osmijeh ❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Marigmar jel nas uspijes procitat kad vec ne mozes pisat? 😉
Sretan 2. minic Noi 😍😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sandra Hshaha,brate mili ko da si gajbu popila,a ne poliznula taj radler
Jutro razrede!
Mi već par noći se budimo puno puta. Jezik mi je do poda. Prvi sam opali duže. Od 10-1recimo onda ulovim suđe i malo tv. iza toga buđenje svaki čas. Pa se posere...
Danas idemo dočekat baku iz bolnice. Svi smo veseli. Skoro 3 tj u bolnici.
Izložbeni kauč?!😁 Nije imala vremena isprobat fotelju za dojenje?!
Kissi!!!!😘
Jutro komadi!
Evo ja dosla na sistematski vadit krv, a ono doruckovala genije ahahahaha
skroz sam zaboravila da moram bit na tašte
Sandrich kraljica si ;-)
A koliko žrtve za pola dec radle... aj da je barem neko dobro vino bilo
Sanjarka ni mi nismo u rasporedu svaki dan... uglavnom zato jer se meni neda, a dijelom zato jer je mali jos bubani... bitno da smo otprilike poslozeni i da ima kakav takav red... meni bilo bitno posloziti noć, a to mi je uspjelo
Jakov 13kg i 89cm :-) a rođen sa 4150g i 54cm
Cure odoh ja u šetnju kad sam vec vani s kolicima... kako ste mi vi jutros?
Evo nocas opet spavala od 7 navecer do 4 bez hranjenja, pa od 4 do 7 i pol svakih 45 min do sat vremena budenje. Ne znam da li je skok jer je tako unazad 20ak dana, nije svaki dan ali recimo svaki treci! Sve sam joj davala cicu od jucer popodne pa cemo vidjet kako ce i da li ce navuc vise mlijeka!
Sanjarka ormar prepusti za sljedecu godinu, nema smisla stvarno, sad tek ne znam di mi je sto i kako sad imam manje mjesta kad sam pobacala trecinu stvari! 😂😂😂
http://malizakladi.si/otroska-sobica/lezalniki-in-gugalniki/lezanik-nuna-leaf---cinder.html
evo link za njihaljku, jos se nisam odlucila za boju, razum mi govori sto tamniju a meni se svida ona svijetla plavo-zelena 😜
Malo ce mi doc jeftinija jer sam vec nesto narucivala pa imam neki kod za popust!
Jutro. Evo nas na kavi. Bas je hladnjjkavo danas.
Mi vam nocas prvi puta spavali u vreci za spavanje. Nije se zalila.
Pricalo se o ormarima, ja sam jucer Enin poslozila (opet), I dio svog..iako imam osjecaj da samo 5 stvari nosim
I ja sam pocela se educitat o dohrani, al nekako se tjesim da imam vremena (bas).
Danas nam dolaze kumovi iz Os, bas se veselim 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji