Sandrich bit će sve ok s malim Lovrom ;-)
TPol dojenje vani... bitno ti je da imas odjecu iz koje lako izvadiš dojku a da nisi polugola... ili majica sa širim otvorom ili nešto na kopčanje ili da ispod obicne majice imas potkosulju za dojenje da ne otkrivas trbuh/leđa kad si vani. Sjednes na klupicu, namjestiš sebe i bebu i jednu tetru zakačiš na naramenicu da se ne makne i da si fino pokrivena i to je to. Super da su krenuli osmjesi, kod nas isto puno smijanja ♡
Mi bili kod pedice, Josip se oporavlja, atb jos dva dana i to je to. Jakov je urlao kad su ga htjeli izvagat, a cijepljenje proslo bez suze... čudan mali hahaha
Mishka polako smanjuj ad i pojacavaj dojenje kolko god treba... kad cica, uvjeri se da je dobro pojela u jednom podoju i da se zasitila. Tako ćeš polako uspostavit ritam. Buđenje sva tri sata po noci je normalno za ovu dob.
https://youtu.be/_KewO-jYjTQ 1-3mj
Crazy moram se pripremit pa da probam, ugolina ad je isto opcija moram vidit .... I meni problem cike vadit van 😕
Ma ja si uvijek tako planiram da ne moram dojit vani, al nemoš uvijek sve po planu i nekad se desi da moramo... nije nis strašno, nitko se uopce ne obazire
Evo sad cu vam napisat njen raspored od prekjucer do danas!
Znaci preksinoc mi se budila 6 puta, sve sam je stavljala na cicu do zadnjeg budenja oko 7 kad sam joj napravila 130 ml ad jer vise nisam mogla od umora, popila je to i izdrzala tri sata ko i obicno nakon bocice!
Sinoc sam ju podojila oko 7 i pol, i to je jako malo jela cca 20 min na jednu i zaspala, racunam probudit ce se kroz sat vremna kad ona produzila sve do 4!
Danas popodne bila na cici od 4 do 5 i 15 i vukla cijelo vrijeme, i onda oko 6 opet pocela trpat ruke u usta i mljackat + plac, opet dala cicu do skoro 7 i opet je vukla svo vrijeme a kad sam je makla opet plac, smuckala sam jos 100ml ad i to je popila sve i evo od tada spava!
Znaci raspored hranjenja totalno pobrkan! 😕
Miska skok u razvoju,nema ti smisla davat joj ad kad je priroda to tako napravila da mora cesce trazit tih par dana. Tako si i navlaci mlijeko, treba si navuc vise jer sad ima vece potrebe. Poslusaj nas i polako izbaci ad dok ti se nije pocelo smanjivat mlijeko. Zelimo ti samo dobro, i ja sam to prosla. Evo ga sinoc odvalio svoju prvu noc u komadu, spavao 7 sati, ja se probudila sa kvrgavim sisama i velikim ko lubenicama jer je par dana imao uranjeni skok (onaj s 2 mjeseca) i navukao mlijeka. Sise mi skoro eksplodirale a gospodin si to sve izvukao u jednom podoju i jos trazio drugu. Veca beba-vece potrebe, pusti majku prirodu nek se pobrine za to, jebala vas dohrana, to je ionako kravlje mlijeko 😂😂😂😂😂 :D
Tpol znas kako to funkcionira... posjednes se na neku klupicu i izbacis sisu. Ja nema di nisam dojila 😂 al necu nikad nadmasit suncicu i njeno dojenje u autobusu, naklon do poda 👌👌👌👏👏👏 samo pazi da ti nisu gola ledja, mene steznik spasava tu. Dignem majicu a steznik lijepo grije
Ja bome ne mogu tak vadit sisu bilo gdje..recimo samo ovako za usporedbu, pizdu ti pokazem bilo gdje bilo kad al sa sisama sam oduvijek na vi..ne znam zasto,nisu mi niti ruzne niti male,hahaha,jednostavno,uf, jedva sam prezivjela ono natezanje od svih zivih na pocetku..kada idem nekud obicno furam izdojeno sa sobom,al ak se to potrosi il ne stignem onda ovo,kaj veli sandric,kravlje
Sortiraj odgovore
Najstariji