Ugolina bravo 😊 mi neidemo nigdje jer ovdje gdje zivim nemamo di nego uz magistralu a auto trenutno nemam dostupno... bas sam frustrirana
E Baby neću kupovat tenisice kupila prošli mjesec i sebi i mudrici starke. Sebi bijele njoj zlatne al ona bi air maxice pa joj možda uzmem za rodju 😆
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ilani sto si rekla? Krecete za 2tjedna na dohranu ili?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka,kad spominjes, jucer dala svojoj jako jako zgnjecenu bananu..pojela mozda za jednu zlicu sve skupa..nisam niti htjela vise od tog joj dat..bas je smijesna bila,nis joj jasno
Hvala sanjarkaaa! Kako ti se da sve jos pratit, divim ti se 😂
Mi bili danas na pregledu u ped, nije nas cijepilo ipak. Fontanela se malo brze zatvara pa moramo na uzv mozga. Bemti. Valjda ce bit sve ok, ubila bi se da mi je nesto mom Lovri 😁 Bili smo skoro cijeli dan vanka, marama i nosenje su zakon 😍
Abies bravo za papanje nogu
Sanjarka, TPol, hvala! 😘 Nadam se da cemo uskoro i pravi ritam uhvatiti 😉
Sanjarka, super za vise pojedenih ml 😉 samo tako nastavite 😘
Baby, jel moze biti da ti malac osjeti tvoju nervozu? Kad je moj ono plako po 2 sata bez prestanka sam se vec sva unervozila i iako to nisam na izvana pokazala, on je to osjetio i jos vise plako. Smirila ga onda poznanica koja je bila kod nas, nosanjem vamo tamo.
Ako imas koga, neka ti ga dode pricuvati par sati da se ti malo odmoris, najedes, otusiras... mene to preporodi kad ga mogu za vikend na sat vremena mm uvaliti pa se barem 1x tjedno otusirati ko zena a ne uvijek ko mama (5-minutni tus 😂).
Marcel prijepodne odspavao malo vise od pola sata ali se nakon budenja sam igrao u prenosnom kreveticu tako da je mama mogla u miru doruckovati 😍 Oko podneva smo krenuli u setnju i dok smo bili na sljunku je spavao ko beba, kako smo dosli na asfalt-vriskaaa. I tako ga mama nosala i gurala kolica do doma 😈 Ali sad spava vec od 13h 😍😍
Uzivajte u ostatku ovog lijepog dana! 😘
Dobar dan, evo ova moja po stoti put na cici danas pa da tipkam malo.
Narucila sam si mamine kapi jer mi se mlijeko jako smanjilo, sutra mi stizu pa da vidimo to cudo kako djeluje.
Ulovila sam se danas slaganja ormara i to samo mog dijela i samo sam si sranje napravila, tako da Sanjarka miruj po tom pitanju 😂😂😂
Super za mudricu, nema boljeg sporta od gimnastike za klince, svi misici rade i najbolje ishodiste za sve ostalo, cim bude moguce upisujem svoju! (tako bar mm kaze, vjerovat cemo mu, ja sam tudum za sport 😂😂😂)
Mare meni pedica rekla da 600 g prirasta u prvih mje dana zadovoljavajuce, tako da ne kuzim tu pricu patronazne!?!
Ako je tako da do 6 mje mora udvostrucit tezinu, ova moja je blizu vec sad a jos nema ni 2 mje 😂😂😂
Vagali je neki dan na 5 i pol je skoro bila, sad vec sigurno i je!
Nego ja uopce ne mogu pohvatat taj njen ritam. Znaci kad joj dam ad (130ml pojede) za tocno 3 sata je gladna, kad je na cici ne znam koliko pojede ali preko dana trazi na 2 sata pa koji put i cesce. Jucer je jela cicu i jos sam joj napravila 100ml jer joj nije bilo dosta i to je popila oko 8, zaspala i nije se budila do 4 ujutro!😯😯😯tako je vec jednom bio slucaj a svaki put dojim isto vremenski! Ne kuzim ja nju nista vise!
Joj nemojte ni spominjat gin, ja jos uvijek nisam bila! Zvala sam svoju staru u ri kad sam bila u hr i nisam je uspjela tri dana dobit! Sad sam dosla natrag u slo i jednostavno odbijam ic kod one mesarke lude, a ne znam di da se narucim! Mm isto svaki dan ispituje kad cu ic, dojadila mu susa 😂😂😂
Mi dobili baby gym iz ikee, sasvim je ok a cini mi se da mu ni cijena nije luda!
Sto se tice vipera/njihaljke, odlucila sam nakon puno mozganja kupit nuna leaf, skupa ko vrag ali jedina koja nema odredene kilaze! Znaci do 60 kg nosivosti je i kasnije se samo izvuce jastuk i sluzi starijem dijetetu( ili meni)😂 kao fotelja!
I mi dobili tu drvenu hranilicu koja ima i stol kad se rastavi, izgleda fora, stol mm vec prisvojio za laptop 😂😂😂
Pozdrav!
Moja je danas za pravo čudno dobra jede i spava malo bila budna pa mi se smijala 😀😀 počeli su prvi pravi osmjesi
Uvijek kad ju nosim u ergo ona ispusta neke zvukove bas
Mi nije jasno jel joj se sviđa ili sta 😀
Ejic ja se bojim da nezavršim tako kao ti s jednom rukom kolica a druga beba jer je nemogu držat s jednom rukom hihihi 😁😁😁
I da spremam se za dojit po vani , kako to uopće funkcionira ? Neda mi se izdajat to bas traje
Miska i ja planiram spremat robu a znaci bolje da ne hihihi
Miska majcino mlijeko je lakse probavljivo pa zato cesce trazi. I normalno da se smanjuje mlijeko kad dajes ad
Sortiraj odgovore
Najstariji