Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    27. Rujan 2016. 11:06

Tamo na profilu poviše profilne slike imate one 3crtice i kad kliknete na to tu su i poruke.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Littleladybug
    27. Rujan 2016. 11:09

dan tete..znaci koma sam..prehlada ne prolazi, nos zastopan, malac me zaj...noc smo se budili svaka 3h papat..umornaaaa 😥😥
    ja neznam sto se mom djetetu  dogodilo..preko dana je nervozan, nocu se cesto budi za jest..mama je neispavana i umorna..a imunitet je ocito iscrpljen do temelja..uuuf mislila sam da je skok al vise nisam bas sigurna u to..jucer ga spremila za izac vani, on se unervozio, poceo vristat i od te vriske ispovracao sve po meni i po sebi, jedva ga umirila i iza toga spavao 2h..cini mi se i da ne jede kako spada, nego ono da pojede cisto da zadovolji onu veliku glad pa zato i trazi cesce..ma neznan vise..samo jedva cekam 10.10 da mm dode kuci i da se napokon ko covjek operem,pojedem i odmorim..
    Abies mala zvrkica je odlicna, kako ona papi nogicee..
    Sanjarka super da Petric hoce papati vise, vec je on i veci i sigurno su mu i potrebe vece..
    jel to kupujes tenisice ? 😂😂
    u malla je mislim svaka druga srijeda sportska srijeda i budu popusti na patike
    Ejic bravo za Marcela i dobru noc 👍

Sanjarka88
    27. Rujan 2016. 11:12

Ilani znaci i oni imaju online web ma super ide na bankrot listu haha 

Abies cura je to bas svladala. Moja mudrica tek sa 7mj 😆
    Bas gledam radosnicu. Prate se oni dvoje oboje sa 2mj otkrili rukice a s 3 hvatali igračke i smijali se na glas...
    Samo on ce ce brzo pocet rotirat ona je tu ful kaskala.

Tpol prihvati ti svekinu pomoc dobro ce ti doc 😉

Ugolina znaci i vama se noci pokvarile? Nasi klinci idu na gore sto su starijo haha

Ellie bravo za vas dvi 😊
    Aa

27. Rujan 2016. 11:24

Sanjarka, ja isto uspoređujem svoje zapise od djece, a bome imam i što uspoređivati :) Zaključak :u prvoj godini su dečki brzi i napredniji od cura!Cure su veće sisavke i razmaženke:)  Naravno, to se odnosi samo na moju djecu 

mare1989
    27. Rujan 2016. 13:04

Dobar dan curke

sanjarka rodena je sa 3710,a izasla sa 3480

ja sam zadovoljna,lijepo jede,napreduje vec je pocela da nas ozbiljno gleda,osmijeh joj izgleda skupo kosta,osip joj se povukao,napokon dole kako treba.
    moji svekici su uzeli veliku djecu i s njima hodaju a ja odmaram.Rucak ce mm praviti jer je svekru rodendan pa hoce nesto specijalno da pravi,ja se ne mijesam nek kuha.

Ugolina
    27. Rujan 2016. 13:06

Moram pohvalit svoju zlicu, evoluirali smo sa setnje od 20min na setnju od 30 min

Sanjarka88
    27. Rujan 2016. 13:31

Ilani bome imas sta usporedivat 😍 ja mogu za sad samo rec da su cure mirnije i manje zahtjevne haha. A ona je stvarno motoricki kaskala. No danas! Totalna suprotnost, ceka je u 11mj natjecanje iz gimnastike u Karlovcu 😊

Baby ajme ti si bas u komi. Uzimas nesto za imunitet? 
    A tvoj sin ko i moj promjena u 90 toj haha proc ce ih valjda 🤔
    Evo pojeo 130ml u principu najvise pojede ujutro i nocu jer je kroz san
    Al dobro

Mare vjerovatno patronozna gleda prirast od porodajne kao i moja pa drami nedaj se obeshrabriti 😘

Sunshine1
    27. Rujan 2016. 13:33

crazy imas poruku. curke ja potrosila dodatni paket neta i sad neeemmaaa do subote  a mm mi ne zeli vise uplatit jer veli da trosim ko luda!!! ko ja?  a mira on rijesit sa T2 jer me ubacio k sebi u neki poslovni paket, jbg. pisem vam sa maminog pa idem citat kolko mi ova nespavalica dopusti. i jis mi je jako nezgodno lisat sa ovog moba....bas mi ruzno bez vas 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.