Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    26. Rujan 2016. 14:46

Kakav imate? Ja sa svojim nisam baš zadovoljna 

Jel to onda samo 300g u mjesec dana dobila 😲😲😲 necu se vise žalit 😆

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    26. Rujan 2016. 14:55

Dobar dan ljetnice

Nemam pojma sta ste pisale

Crazy nadam se da su decki bolje

Ja sam vec danima iscrpljena,vec dva dana me stomak boli kao da imam trudove, sreca sveki mi je stigla pa pomaze inace bi otegla papke.Malena je dobrica,danas je bila patronazna i kaze da je slabo dobila na tezini,izasli smo iz bolnice sa 3480,a sad ima 3970.

Ellie00
    26. Rujan 2016. 15:16

Dan. Evo nas doma. 
    Bili na vjezbanju pa isli po tatu u ured pa na rucak. U uredu su naravano svi dosli gledat Enu a ona se redom svima smjeskala. Ljubav mala

Bili danas kod druge fizioterapeutice (nasa na bolovanju). Nakon 15 min  je rekla da joj nije bas jasno zasto smo tu jer je Ena motoricki super. Super se sama okrece (cak i ne gundja vise), dobro hvata i centrira igracke, s nogama dobro radi... Al vjezbali mi nekih 45 min, pokazala nam neke stvari... Mislim ne bunim se ja sto idemo gore, dapace, pokazali nam neke super stvari i zbog vjezbi i baby handlinga mi drago da smo gore...

Tpol  mi za tjemenicu imali mustelu- jednim pranjem otislo. I sad koristim i dalje jer je to sampon i super joj je meka kosa 

Dalje nisam zapamtila sto ste pisale.. idemo bebo bebo i ja pavat

Ugolina
    26. Rujan 2016. 15:23

Tpol,ovako sam napravila ksk su cure pisale,ali mojoj se pojavilo na tjemenu,velicine kovanice.. Baby ulje,pola sata sa gustim cesljicem,a onda oprala sa mustelinim samponom,ali ja imam neki,ne pise da je bas za tjemenicu,nego obicni valjda, to sam dobila

26. Rujan 2016. 15:26

TPol, i moja Nikolina tek sada dobila tjemenicu a isto ima puno kose. Kupila sam i ja Mustelin šampon, dva puta sam je kupala s njim i smanjilo se dosta, valjda će otići 
    Ellie, ići ćete cijeli tjedan na vježbe ili samo ste danas trebali? 
    Sanjarka, što ne valja sa baby gymom?

Ellie00
    26. Rujan 2016. 15:45

Illani mi dva put mjesecno moramo ici, slj put 10.10. U medjuvremenu imamo uzv glave.

Ena sad papala I sad ce bit spavanac do 6-7

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.