Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    27. Rujan 2016. 08:17

Curice,mogle bi ovaj tjedan? A kako da te kontaktiram?

27. Rujan 2016. 08:21

Dobro jutro!
    Dan je bas lijepo zapoceo.Nikolina jos spava,a mama pije kavu i  shopingira.Nabavljene tenisice za mamu i srednju kcer :) Hb na web shopovima hihi

CrazyPuppet
    27. Rujan 2016. 08:40

Mm i ja idemo potpisat kredit za gradnju... popodne cijepljenje, sutra sistematski... 
    Abies koji tukci, stvarno polupregled... bzvz

Abies
    27. Rujan 2016. 09:23

Crazy skup potpis?
    Kave u tišini. Pa donekle. 
    Moja dama popapala nogu za desert. Što reć. Noga mokra

curicax3
    27. Rujan 2016. 09:31

Poslala sam ti zahtjev,valjda se moramo prvo sprijateljit

CrazyPuppet
    27. Rujan 2016. 09:32

Ej, evo mene smotane ;-)
    Sanjarka super za papanje, neka on i dalje tako ;-)
    I hvala za slikice ;-) 
    Ugolina i curica, sprijateljite se pa privatna poruka ;-) 
    Abies ma vidi ljepotice kako ona to vec zna :-) bravo bravo, mama peri robicu, što sad ;-) 
    A potpis ajmeee, bolje da ne mislim uopce... robovlasnicki ugovor hehe

ejic
    27. Rujan 2016. 10:00

Dobro jutro mame! Nasa noc ista kao i prosla, sa 3 budenja u vise-manje isto vrijeme kao jucer. Ustajanje u pol 8 i evo sad opet spava nekih pola sata. Idem sad brzo doruckovati dok se senzori ne upale 😁😈

Crazy, duper za potpis! Gledaj to sa druge strane sad ces placati nesto sto ce ti kasnije ostati, ako ne tebi onda vasoj djeci a inace na stanarini baceni novac u zrak 😉

Abies, curica ti preslatka 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.