Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    26. Rujan 2016. 18:37

Hvala Illani i Abies. muka je nac normalnog ginekologa koji prima pacijente... ja sam jedva ovog nasla kad sam se preselila al nisam se usrecila.. i ja sam na kraju vecinu tog obavljala privatno + Petrova

deeka
    26. Rujan 2016. 19:54

Mare moja je dobila 800g od izlaska do pregleda s tim da je prvih tjedan dana stala na kilazi zbog zutice pa mi je patronazna rekla da ce slabije napredovat dok to ne prode. Mislim da je 500g ok a nije vam jos ni puni misec ako se ne varam.

Crazy koliko triba da se ustali raspored?

mare1989
    26. Rujan 2016. 21:36

deeka 2.9 ce biti mjesec dana

Ja sam zadovoljna sa njezinom tezinom a ne znam zasto patronazna nije zadovoljna

curicax3
    26. Rujan 2016. 21:38

Imam i ja Sanjarka takav slican babygym i meni je bas super,jer mi stane na kauc.a sad imam u planu uskoro one puzzle na pod i babygym na to i okolo sve njene igrackice i tako ce se moc kretati.nije njima taj luk predugo zanimljiv

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.