Hvala Ilanima da,meni je i starija radila scene sad kad sam tek rodila,jedino zna jos prokomentirat da samo volim Katju.bas je to tesko,srce ti se slama.trudim se i ja kad dodu iz vrtica da se bavim bas s njima,citamo slikovnice prije spavanja,za vikend smo bile nas tri na predstavi i u shoppingu,tata cuvao seku,ali im je uvijek premalo.Nasrecu,bar su prema seki super,maze je i cuvaju,a ovo valjda mora proci
Nista Ugolina,onda da se ne mimoilazimo javi se za kavu kad si u Sesvetama
Curice a trazim po netu sta ima, a da mi koristi i posli.
Cini mi se da joj pocinje tjemenjaca al po obrvama skroz malo. Cime to sasjec u korijenu dok je jos ima malo?
Hello! 😉
Ajme moram se uhvatit sredivanja svog i muževog ormara a nije da mi se nesto radi. Junior spavao dva puta po 45min nadam se da ce sad jedan duzi spavanac.
Curice bravo za spavanac 😘 i ponovilo se!
Jaslice i prilagodbu mi ne spominji 😣
Sandrich tvoj mali ima prilagodljivu guzu haha 😂
L&L&R onda smo tu negdje s prirastom i bas mi izgleda kao da je spreman za jos nesto i da mu treba vise od ovoga sta sad ima. Nisam pametna.
Meni je početak s 4mj ok tako sam i s malom. Zelim da sve proba i navikne se na sve do jaslica. Pa malo pomalo cemo tako sam i s njom. Al oboje su mi bili na ad. Pa sad neznam kakva pravila vrijede za dojene bebe.
Ja neznam s cim da krenem mozda voće. Kako ono ide jedna namirnica 3 dana zaredom?
Kad ide drugi obrok? Kad svlada prvi da sve pojede i odbije mlijeko nakon? Joj vec sam luda...
Tiny joj tvoja je stvarno mrvica 😍 s koliko se rodila?
Ugolina domacica kokok 🔝🔝🔝🔝
Tpol prije spavanja vjerovatno place jer je umorna i nervozna triba ih preduhitriti i uspavat prije nego se unervoze.... ja mislim da je do toga
Deeka mi imamo tu lezaljku i sve preporuke nama je stvarno super ☺ no moguce da su i jeftinije verzije ok
Meni je na mom piru svirao Volare bend 🔝🔝🔝
Tjemenjacu s baby uljem iako ja to na obrvama nisam dirala i proslo je samo od sebe no pojavilo se dosta na glavi
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Deeka bilo koje ulje najbolje. Nedavno dobila po glavi, namazala bademovim uljem, ostavila kojih pola sata, rasčešljala s onim češljem za tjemenice i nestalo.
Sanjarka 3100g, nije ni tako malo :P Samo smo doma na početku izgubili na težini, pa pali na kojih 2700g...
Pa hajde kazu da do 6mj moraju udvostručiti porodajnu to ste valjda uspili 😂
E da recimo junior ne zeli bit u jaju uopce osim ako nije u pokretu. Trenutno mu najdrazi baby gym
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji