Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    26. Rujan 2016. 16:05

Hvala na savjetima kupit cu taj od mustele ionako trebam neki šampon, a ima puno kose pa da je našamponiram hihi 
    👍🏻

Sanjarka88
    26. Rujan 2016. 16:18

Ellie bravo za Enu! Samo vi vježbajte dobro je to ☺

Ilani preuzak je i luk stalno leti vani , mm zalijepio selotejpom no svejedno ispada stalno. Junior to sve sredi haha 
    Ovaj imamo http://kidzilla.hr/prostirka-za-bebe-s-dodacima

TinyBabyToes
    26. Rujan 2016. 16:33

Sanjarka88

Ellie bravo za Enu! Samo vi vježbajte dobro je to ☺

Ilani preuzak je i luk stalno leti vani , mm zalijepio selotejpom no svejedno ispada stalno. Junior to sve sredi haha 
    Ovaj imamo http://kidzilla.hr/prostirka-za-bebe-s-dodacima

A taj je baš mali.  :/
    Mi imamo http://www.magicbaby.hr/igracke-hr/baby-igracke/edukativne-igracke-hr/tiny-love-sunny-day.html

Našla na njuškalu za 180kn..

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    26. Rujan 2016. 16:40

Ajme vas je super. 
    Ovaj ce poslužit jos kratko dok se ne krene rotirati a i ne moze bas jer mu luk smeta. 
    Rekla je mm rodica da ima ona od malog pa cu vidit kakav je njen.
    Ima ih predobrih al skupo covjece

TinyBabyToes
    26. Rujan 2016. 18:48

Sanjarka88

Ajme vas je super. 
    Ovaj ce poslužit jos kratko dok se ne krene rotirati a i ne moze bas jer mu luk smeta. 
    Rekla je mm rodica da ima ona od malog pa cu vidit kakav je njen.
    Ima ih predobrih al skupo covjece

Ma zato preko njuškala, sve se da oprat ;)
    Bilo me strah kupiti u dućanu za tolike novce i onda da joj se ne svidi, ajme meni

Ellie00
    26. Rujan 2016. 16:46

Sad me zove sestricna dal mi treba hranilica. Lol. Cita misli ili forum . I to bas peg perego prima ima. Nisu ju skoro uopce koristili jer su dobili na poklon a imali vec I poslala mi slike izgleda odlicno. Bas sam happy

Sanjarka88
    26. Rujan 2016. 16:58

Ellie00

Sad me zove sestricna dal mi treba hranilica. Lol. Cita misli ili forum . I to bas peg perego prima ima. Nisu ju skoro uopce koristili jer su dobili na poklon a imali vec I poslala mi slike izgleda odlicno. Bas sam happy

Cita forum ja bi rekla 😂 odlicno 🔝🔝🔝

Ellie00
    26. Rujan 2016. 17:08

Novi Zg zene imate preporuku za ginekologa? Moram promijenit svojeg, nije mi nikako sjeo, nisam bila zadovoljna kroz trudnocu a i neda mi se skroz u centar vozit.

Abies
    26. Rujan 2016. 17:58

Ja sam u dz siget. Dr mađor, a sqd ju mijenja jukić. Ok je tip. I mađorica je simpa no već je 6god na porodiljnom

26. Rujan 2016. 18:14

Moj je dr u Remetincu, dr Fadel. Kod njega samo papirologiju obavljam, sve drugo u Petrovoj ili privatno.

26. Rujan 2016. 18:21

Za doktore u Dugavama isto nisam bas cula nesto pozitivno, od jednog sam i pobjegla u Remetinec, prije tu bio odličan dr ali je otišao pa sad eto na njegom mjestu  dr Fadel

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI