Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    26. Rujan 2016. 16:05

Hvala na savjetima kupit cu taj od mustele ionako trebam neki šampon, a ima puno kose pa da je našamponiram hihi 
    👍🏻

Sanjarka88
    26. Rujan 2016. 16:18

Ellie bravo za Enu! Samo vi vježbajte dobro je to ☺

Ilani preuzak je i luk stalno leti vani , mm zalijepio selotejpom no svejedno ispada stalno. Junior to sve sredi haha 
    Ovaj imamo http://kidzilla.hr/prostirka-za-bebe-s-dodacima

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    26. Rujan 2016. 16:40

Ajme vas je super. 
    Ovaj ce poslužit jos kratko dok se ne krene rotirati a i ne moze bas jer mu luk smeta. 
    Rekla je mm rodica da ima ona od malog pa cu vidit kakav je njen.
    Ima ih predobrih al skupo covjece

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    26. Rujan 2016. 16:46

Sad me zove sestricna dal mi treba hranilica. Lol. Cita misli ili forum . I to bas peg perego prima ima. Nisu ju skoro uopce koristili jer su dobili na poklon a imali vec I poslala mi slike izgleda odlicno. Bas sam happy

Ellie00
    26. Rujan 2016. 17:08

Novi Zg zene imate preporuku za ginekologa? Moram promijenit svojeg, nije mi nikako sjeo, nisam bila zadovoljna kroz trudnocu a i neda mi se skroz u centar vozit.

Abies
    26. Rujan 2016. 17:58

Ja sam u dz siget. Dr mađor, a sqd ju mijenja jukić. Ok je tip. I mađorica je simpa no već je 6god na porodiljnom

26. Rujan 2016. 18:14

Moj je dr u Remetincu, dr Fadel. Kod njega samo papirologiju obavljam, sve drugo u Petrovoj ili privatno.

26. Rujan 2016. 18:21

Za doktore u Dugavama isto nisam bas cula nesto pozitivno, od jednog sam i pobjegla u Remetinec, prije tu bio odličan dr ali je otišao pa sad eto na njegom mjestu  dr Fadel

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.