Hvala na savjetima kupit cu taj od mustele ionako trebam neki šampon, a ima puno kose pa da je našamponiram hihi
👍🏻
Ellie bravo za Enu! Samo vi vježbajte dobro je to ☺
Ilani preuzak je i luk stalno leti vani , mm zalijepio selotejpom no svejedno ispada stalno. Junior to sve sredi haha
Ovaj imamo http://kidzilla.hr/prostirka-za-bebe-s-dodacima
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ajme vas je super.
Ovaj ce poslužit jos kratko dok se ne krene rotirati a i ne moze bas jer mu luk smeta.
Rekla je mm rodica da ima ona od malog pa cu vidit kakav je njen.
Ima ih predobrih al skupo covjece
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sad me zove sestricna dal mi treba hranilica. Lol. Cita misli ili forum . I to bas peg perego prima ima. Nisu ju skoro uopce koristili jer su dobili na poklon a imali vec I poslala mi slike izgleda odlicno. Bas sam happy
Novi Zg zene imate preporuku za ginekologa? Moram promijenit svojeg, nije mi nikako sjeo, nisam bila zadovoljna kroz trudnocu a i neda mi se skroz u centar vozit.
Ja sam u dz siget. Dr mađor, a sqd ju mijenja jukić. Ok je tip. I mađorica je simpa no već je 6god na porodiljnom
Moj je dr u Remetincu, dr Fadel. Kod njega samo papirologiju obavljam, sve drugo u Petrovoj ili privatno.
Za doktore u Dugavama isto nisam bas cula nesto pozitivno, od jednog sam i pobjegla u Remetinec, prije tu bio odličan dr ali je otišao pa sad eto na njegom mjestu dr Fadel
Sortiraj odgovore
Najstariji