Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    26. Rujan 2016. 09:29

Jutro. 
    mi spavali lijepo, vec smo malo vjezbali i pjevali (Wheels on the bus nam je nr1 pjesma) i sad smo se malo smirili. vise nije toliko ljuta kad se okrene, al vidjet cu sto ce danas reci na Goljaku.

inace moram ju malo pohvalit- ne samo da spava cijelu noc, ona se staaalno smije. Jucer bili u Indijskom i teta konobarica joj pricala a ona joj se toliko slatko i glasno nasmijala... Ne buni se za nista, voli se vozit u kolicima, u AS, biti u viperu i baby gymu. Ne moram ju uspavljivat, budem kraj nje i sama zaspi uz neku uspavanku.  Place samo ako odmah ne reagiram kad je gladna, inace jako rijetko pa kad zaplace se odmah zabrinemo...oprostite al morala sam ju nahvalit 

Sanjarka drago mi je da si prezivjela piri odvajanje. Nas ceka jedan u 12.mj. Nismo jos smislili tko ce ju cuvat... Uglavnom sveki ne 

Crazy  ipak moram kosulje peglat. Puno su mekse i ravnije nego kad ih vani osusism al ipak nedovoljno ravne.. 90% ostalih stvari ne peglam, al kosulje moram. smrc

Zadranke ja sam zivjela u ZD 3 god- radila na faksu i isla na postdiplomski. Zivjela hm- kad bi se sjetila. Tamo na ulazu u grad (ispod nekadasnje Bille) gdje su nove zgrade i kasnije na Poluotoku. 
    Tamo sam i mm upoznala, lijepa sjecanja... 

Idemo se mi polako spremat (Ena mi zaspala). lijep dan svima

Sanjarka88
    26. Rujan 2016. 10:50

Abies figeeee da mama ide kuci ❤ kojim povodom na tv? 
    Kupovina vam je bila 🔝🔝🔝 haha 😂😂
    Violeta ne samo da cicak otpada nego i stalno propustaju 😤

Ellie samo ti hvali curu ona to zasluzuje ☺
    Moj malac je isto super no seka ga šiša definitivno u toj dobi. Ona je s 2mj mjeseca spavala 21-9 bez budenja. On je malo i zahtjevniji preko dana no nista strasno. Mogu i za njega rec da je dobra i vesela beba 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lucy16
    26. Rujan 2016. 10:50

Cure, hvala na savjetima. Jucer popodne sam malo izdojila i necu sad vise pa cu vidjeti. Problem mi spavati. Kako god se okrenem bole i smetaju.

A nije mi jasno kad mu je desna postala draza jer sam mu davala naizmjence obje jednako. I primjetila sam da lijevu bas nece al ga natjeram.

Zadranke, ja sam studirala u Zadru i bilo mi je prekrasno te 4 god. Zgrada faksa je prekrasna i na divnom mjestu. Sad se puno vise izgradio nego kad sam ja bila dolje. Zivjela sam na Bulevaru, blizu kolodvora i onda nije bilo Konzuma tamo i onog svega. Nadam se sljedece ljeto otic dolje, nisam bila vec par god. 

Probat cu piti kim pa vidjeti hoce li sto pomoci. Zao mi ga kad vidim koliko stenje, napinje se i grci, a trbuh bude tvrd kao kamen.

Sanjarka88
    26. Rujan 2016. 10:51

Kad smo vec kod njegovog hranjenja prije strusio 170ml 😲😲😲 prvi put u svom malom zivotu za bljuckanje vrsim pripreme haha

Sanjarka88
    26. Rujan 2016. 11:18

Tiny da znam , ti si mi utjeha 😂😂
    Valjda je prirast od 600-700g ok. Koliko tvoja sad ima kg? 
    Ne stavljas joj neke pahuljice u mlijeko za veceru?

Sanjarka88
    26. Rujan 2016. 11:19

I sretnih vam 6mj ! 😍

Lucy hug! 🤗

curicax3
    26. Rujan 2016. 11:29

Sanjarka,hvalastvarno si pazljiva,nista ti ne promakne
    Mi nocas imali prvu noc s jednim budenjem.mantram da ce sad bit tako kad imamo 3 mjstvarno je to tako brzo proslo,grozno mi kad pomislim da ce zacas godinu i da moram radit.jos kad se sjetim one prilagodbe na jaslice,zeludac me pocne bolit odmah.cini mi se da ce mi sad bit najteze

Ilani,bas sam te htjela pitat za savjet,nije bas tu tema,al pocela mi je srednja kcer radit probleme,tek sad valjda ispoljava ljubomoru.Kad je netko drugi vodi u vrtic sve prode ok,a kad ja ne zeli uci i doslovno je teta uzme,ona urla i ja odem.I jos mi teta kaze da nece sudjelovati bas u aktivnostima u vrticu.Nije mi rjesrnje da je ostavim doma,starija je predskolarac i mora ici,a i bit ce joj kasnije grozno kad se odvikne,jer moram ih kad pocnem radit vodit u 6,pola 7.Pa eto ti si prosla to vec pa imas savjet?il Ugolina s pedagoske strane?

curicax3
    26. Rujan 2016. 11:31

Abies,nadam se da ce proc to s mamom.mogu mislit kak ti je,jos kad sad ne mozes bit s njom koliko bi htjela.
    A za soping te kuzim,moj kupi sve najskuplje,ono sto bi ja 300kn platila,on 500.zato sad i takav soping preko neta obavljam

uykmyjh
    26. Rujan 2016. 11:39

Sanjarka wow koja hranilica :O 
    Jesam ja jedina kojoj su sve pelene dobre ? 😁 taman zavrsili paket violeta, sad smo na pampersicama opet

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.